ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΗΣ PROSLIPSIS.GR
Μάθετε πρώτοι τα νέα ...

  ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
 

 
Βάλτε Αγγελία      Δείτε Αγγελίες      Newsletters       
  Επικοινωνία     
 
 
 
 
 
 
 
 

 
  Θέσεις σε ΕΕ και Διεθνείς Οργανισμούς Επιστροφή    
Σύμβουλοι πληροφορικής στα ΕΛΤΑ

 

Αθήνα 22.11.2010, 20:34

Τρεις ειδικούς συμβούλους Πληροφορικής θα προσλάβουν τα Ελληνικά Ταχυδρομεία (ΕΛΤΑ) με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου.

Αναλυτικά:
1. Έναν Security Officer, υπεύθυνο για την ασφάλεια των Πληροφοριακών Συστημάτων, την καταγραφή των πολιτικών και διαδικασιών ασφαλείας, με πτυχίο ΑΕΙ στην επιστήμη της πληροφορικής και αποδεδειγμένη εμπειρία στην Ασφάλεια Πληροφοριακών Συσατημάτων.
2. Έναν εξειδικευμένο στη διαχείριση συστημάτων UNIX των κεντρικών IBM AIX unix servers, SAN storage, clusters - HACMP, Tivoli storage manager, tape libranes, performance και tuning, με πτυχίο ΑΕΙ - ΤΕΙ στην επιστήμη της πληροφορικής και αποδεδειγμένη αντίστοιχη εμπειρία σε UNIX.
3. Έναν εξειδιεκευμένο στη Διαχείριση Βάσεων Δεδομένων, διαχείριση σε Oracle RDBMW, SQL, με εμπειρία σε σχεδιασμό, αναδιοργάνωση, performance και tuning κ.λπ., με πτυχίο ΑΕΙ - ΤΕΙ στην επιστήμη της πληροφορικής και με αποδεδειγμένη και επιθυμητη πισοποίηση σε βάσεις δεδομένων.

Βιογραφικά αποστέλλονται με συστημένη επιστολή μέχρι 30 Νοεμβρίου 2010 στην διεύθυνση: ΕΛΤΑ, Κεντρική Υπηρεσία, Τμήμα Προσλήψεων, Απελλού 1, 10188 Αθήνα.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 Επιστροφή  Κορυφή σελίδας

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η με οποιονδήποτε τρόπο αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου της εφημερίδας, χωρίς την γραπτή άδεια του εκδότη. Κάθε δημόσια αναφορά στο περιεχόμενο της συνεπάγεται και αναφορά του ονόματός της, όπως η δημοσιογραφική δεοντολογία επιτάσσει.

 

 

[Αρχική σελίδα]  [Αγορά Εργασίας]  [Επιχειρηματικότητα]  [Προσλήψεις στο Δημόσιο]  [Εκπαίδευση]  [Σεμινάρια]  [Νομοθεσία]  [Βιβλία]
Διεύθυνση: Λ. Ριανκούρ 73, 11524 Αθήνα, email: info@proslipsis.gr , Τηλ: 6949244434
©  2004-2021  proslipsis.gr, All rights reserved