ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΗΣ PROSLIPSIS.GR
Μάθετε πρώτοι τα νέα ...

  ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
 

 
Βάλτε Αγγελία      Δείτε Αγγελίες      Newsletters       
  Επικοινωνία     
 
 
 
 
 
 
 
 

 
  Θέσεις σε ΕΕ και Διεθνείς Οργανισμούς Επιστροφή    
Πρόσληψη συνεργάτη στο ΤΕΙ Πειραιά

 

Αθήνα 22.12.2010, 10:32

Η Επιτροπή Ερευνών (Ε.Ε.) του Τεχνολογικού Εκπαιδευτικού Ιδρύματος (ΤΕΙ) Πειραιά, προκειμένου να υλοποιήσει την Πράξη του συγχρηματοδοτούμενου έργου «Γραφείο Διασύνδεσης ΤΕΙ Πειραιά», ¶ξονας προτεραιότητας 5 «Αναβαθμιση των συστημάτων αρχικής επαγγελματικής κατάρτισης και επαγγελματικής εκπαίδευσης και σύνδεση της εκπαίδευσης με την αγορά εργασίας στις 3 Περιφέρειες Σταδιακής Εξόδου», με συγχρηματοδότηση της Ελλάδας και της Ε.Ε., ανακοινώνει ότι θα προβεί στην πρόσληψη Υπευθύνου/ης Υποστήριξης Δράσεων Δικτύωσης και Προβολής σε Εθνικό και Διεθνές Επίπεδο, μία θέση, σύμφωνα με την υπ΄ αριθμ. 10/09-12-2010 Πράξη της Επιτροπής Ερευνών.

Η περίοδος απασχόλησης ξεκινά από την ημερομηνία υπογραφής της σύμβασης και για ένα έτος, με δυνατότητα ανανέωσης μέχρι τη λήξη του έργου στις 31-8-2013. Ο προϋπολογισμόςτου ανατιθέμενου έργου ανέρχεται στο ποσό των 31.500,00€ (τριάντα μια χιλιάδες πεντακόσια ευρώ) έως τις 31-8-2013.

Απαραίτητα είναι τα προσόντα:
1. Πτυχίο ΑΕΙ (Πανεπιστημίου ή ΤΕΙ)
2. Επαρκής εμπειρία σε λειτουργίες του ιδιωτικού τομέα της οικονομίας, που τεκμηριώνεται από πενταετή προϋπηρεσία
3. Επαρκής εμπειρία στην προετοιμασία, υποβολή, εκτέλεση και περαίωση ευρωπαϊκών προγραμμάτων με τουλάχιστον διετή σχετική προϋπηρεσία
4. Επαρκής εμπειρία στη διοργάνωση συνεδρίων, ημερίδων και άλλων σχετικών εκδηλώσεων
5. Πολύ καλή γνώση και χρήση Η/Υ, οργάνωση και λειτουργία διαδικτυακών εφαρμογών
6. Καλή γνώση της Αγγλικής γλώσσας (τουλάχιστον επιπέδου LOWER) και επιθυμητή γνώση δεύτερης ξένης γλώσας
7. Επιζητείται άτομο με προσηνή χαρακτήρα, επικοινωνιακές δεξιότητες, ικανότητα στον γραπτό και προφορικό λόγο, τα οποία διαπιστώνονται με προφορική συνέντευξη.

Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να υποβάλλουν μαζί με την αίτησή τους, τα εξής δικαιολογητικά:
· Βιογραφικό Σημείωμα
· Φωτοτυπία δύο όψεων δελτίου αστυνομικής ταυτότητας
· Επικυρωμένα Φωτοαντίγραφα των τίτλων σπουδών τους
· Βεβαιώσεις Προϋπηρεσίας (επικυρωμένες)
· Κάθε άλλο στοιχείο που κρίνουν οι υποψήφιοι ότι άπτεται των απαιτούμενων προσόντων και εκτιμούν ότι θα βοηθήσει στην ορθή γνώμη για την εμπειρία, τις γνώσεις και την καταλληλότητά τους.

Τα επικαλούμενα προσόντα και η εμπειρία των υποψηφίων θα αξιολογηθούν με βάση τα υποβληθέντα σχετικά δικαιολογητικά, λαμβάνοντας υπόψη τις αρχές ίσης μεταχείρισης και της μη διάκρισης από Επιτροπή Αξιολόγησης.

Οι υποψήφιοι που θα πληρούν τα απαιτούμενα προσόντα, δύναται να κληθούν για συζήτηση σχετική με το αντικείμενο της Πράξης σε ημερομηνία και ώρα που θα τους κοινοποιηθεί γραπτώς ή τηλεφωνικώς, από τη Συντονιστικη Επιτροπή της ΔΑΣΤΑ.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλουν το φάκελο με τα δικαιολογητικά τους στο Πρωτόκολλο της Γραμματείας του Ειδικού Λογαριασμού Κονδυλίων Έρευνας (από Δευτέρα έως Παρασκευή και ώρες: 10:00 π.μ. έως 13:00 μ.μ.), ή με συστημένη επιστολή στη διεύθυνση: ΤΕΙ Πειραιά - Ειδικός Λογαριασμός Κονδυλίων Έρευνας, Κτίριο Διοίκησης, Πέτρου Ράλλη και Θηβών 250, Τ.Κ.: 122 44, Αιγάλεω εντός προθεσμίας 15 ημερών, που αρχίζει από την επόμενη ημέρα της δημοσίευσης της παρούσας, δηλαδή έως και 31 Δεκεμβρίου 2010.

Πληροφορίες θα παρέχονται από 16-12-2010 έως και 31-12-2010 από την κα. Αικατερίνη Αλαφοδήμου στο τηλέφωνο 210-5381346.

 

 

  

 

 

 

 

 

 Επιστροφή  Κορυφή σελίδας

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η με οποιονδήποτε τρόπο αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου της εφημερίδας, χωρίς την γραπτή άδεια του εκδότη. Κάθε δημόσια αναφορά στο περιεχόμενο της συνεπάγεται και αναφορά του ονόματός της, όπως η δημοσιογραφική δεοντολογία επιτάσσει.

 

 

[Αρχική σελίδα]  [Αγορά Εργασίας]  [Επιχειρηματικότητα]  [Προσλήψεις στο Δημόσιο]  [Εκπαίδευση]  [Σεμινάρια]  [Νομοθεσία]  [Βιβλία]
Διεύθυνση: Λ. Ριανκούρ 73, 11524 Αθήνα, email: info@proslipsis.gr , Τηλ: 6949244434
©  2004-2021  proslipsis.gr, All rights reserved