ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΗΣ PROSLIPSIS.GR
Μάθετε πρώτοι τα νέα ...

  ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
 

 
Βάλτε Αγγελία      Δείτε Αγγελίες      Newsletters       
  Επικοινωνία     
 
 
 
 
 
 
 
 

 
  Θέσεις σε ΕΕ και Διεθνείς Οργανισμούς Επιστροφή    
Πρόσληψη ψυχολόγου και παιδαγωγού στο Σύλλογο ΑΜΕΑ Αργολίδας

 

Αθήνα 28.12.2010, 15:04

Ο Σύλλογος Ατόμων με Αναπηρίες νομού Αργολίδας, προχωρά στη σύναψη συμβάσεων έργου με τις παρακάτω ειδικότητες, ως συμπράττων φορέας στην υπογραφείσα Προγραμματική Σύμβαση μεταξύ της 6ης ΥΠΕ (Υγειονομική Περιφέρεια) και του ΚΕΚΥΚΑμεΑ Αργολίδας (Κέντρο Εκπαίδευσης Κοινωνικής  Υποστήριξης Κατάρτισης Ατόμων με Αναπηρία, ΝΠΔΔ, Υπουργείου Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης) που αφορά σε πρόσληψη Επιστημονικού προσωπικού.

* 1 ΠΕ Ψυχολογίας
* 1 ΠΕ Ειδικού Παιδαγωγού

Η πρόσληψη θα γίνει στο πλαίσιο και σε εφαρμογή Προγραμματικής Σύμβασης διάρκειας έξι μηνών και το έργο με το οποίο θα ασχοληθούν θα είναι:
- 1 ΠΕ Ψυχολόγος πλήρους απασχόλησης με το εξής έργο:
Α) Ανάπτυξη προγραμμάτων ψυχολογικής υποστήριξης - ψυχοθεραπευτικής παρέμβασης σε άτομα με αναπηρία (ΑμεΑ) και τις οικογένειες τους.
Β) Συνεργασία - καθοδήγηση - ενίσχυση εθελοντών ψυχολόγων του ΚΕΚΥΚΑμεΑ Αργολίδας.
- 1 ΠΕ Ειδικός παιδαγωγός δημοτικής εκπαίδευσης, μερικής απασχόλησης ( 3 ημέρες ανά εβδομάδα ,που θα καθοριστούν με την έναρξη της συνεργασίας) με το εξής έργο:
Α) Ανάπτυξη προγραμμάτων παιδαγωγικής- ψυχοπαιδαγωγικής παρέμβασης σε άτομα με αναπηρία (ΑμεΑ)
Β) Συνεργασία - καθοδήγηση - ενίσχυση εθελοντών παιδαγωγικών κατευθύνσεων του ΚΕΚΥΚΑμεΑ Αργολίδας.

Τα απαιτούμενα προσόντα είναι:
* Ψυχολόγος
1. Άδεια ασκήσεως επαγγέλματος ψυχολόγου
2. Πτυχίο Ψυχολογίας ή το ομώνυμο ή αντίστοιχης ειδικότητας πτυχίο ή δίπλωμα ΕΑΠ (ΑΕΙ) ή ΠΣΕ (ΑΕΙ) της ημεδαπής ή ισότιμος τίτλος αντίστοιχης ειδικότητας της αλλοδαπής.
Θα προτιμηθούν:
1) οι κάτοχοι διδακτορικού ή μεταπτυχιακού διπλώματος στο γνωστικό αντικείμενο της Κλινικής Ψυχολογίας ή πιστοποιητικού προγράμματος εκπαίδευσης στην κατεύθυνση της Ψυχοθεραπείας τουλάχιστον 3ετούς συνεχούς διάρκειας στον ίδιο φορέα.
2) άτομα με προϋπηρεσία στην ψυχολογική υποστήριξη ΑμεΑ.
* Ειδικός Παιδαγωγός
 Πτυχίο ή δίπλωμα ΑΕΙ , Ειδικής Αγωγής  ή Εκπαιδευτικής και Κοινωνικής Πολιτικής με κατεύθυνση στην Εκπαίδευση Ατόμων με Ειδικές Ανάγκες ή ισότιμο και αντίστοιχο τίτλο της ημεδαπής ή αλλοδαπής ή πτυχίο Παιδαγωγικού τμήματος και μεταπτυχιακό τίτλο στη Σχολική ψυχολογία ή στην Ειδική Αγωγή.
Θα προτιμηθούν οι έχοντες προϋπηρεσία στο χώρο της Ειδικής Αγωγής.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να καταθέσουν στη Γραμματέα του Συλλόγου κα Μαστοράκου Βασιλική, ή στην κοινωνική υπηρεσία του ΚΕΚΥΚΑμεΑ Αργολίδας, στην Αγία Τριάδα (τηλ.: επικοινωνίας 27520-45032 και 27523-61000) από 27/12/2010 έως και 07/01/2011 και ώρες από 10.00 π.μ. έως 12.00 π.μ., αρχικά μόνο το βιογραφικό τους. Εναλλακτικά  μπορούν να στείλουν το βιογραφικό τους με την ένδειξη της ειδικότητας την οποία αιτούνται, μέσω e-mail στη διεύθυνση: kekykamearg@yahoo.gr ή μέσω φαξ στο 27520-45060. Θα ακολουθήσει προγραμματισμένη συνέντευξη για την οποία θα ειδοποιηθούν οι ενδιαφερόμενοι και στην οποία θα προσκομίσουν τα σχετικά δικαιολογητικά (προσόντα προκήρυξης):

* ΠΕ Ψυχολόγος
1. Επικυρωμένο φωτοαντίγραφο άδειας ασκήσεως επαγγέλματος ψυχολόγου
2. Επικυρωμένο φωτοαντίγραφο Πτυχίου Ψυχολογίας ή το ομώνυμο ή αντίστοιχης ειδικότητας πτυχίο ή δίπλωμα ΕΑΠ  (ΑΕΙ) ή ΠΣΕ (ΑΕΙ) της ημεδαπής ή ισότιμος τίτλος αντίστοιχης ειδικότητας της αλλοδαπής.
3. Επικυρωμένο φωτοαντίγραφο μεταπτυχιακού ή διδακτορικού τίτλου
4. Βεβαίωση προϋπηρεσίας
5. Λοιπές βεβαιώσεις (σεμινάρια, συμμετοχή σε συνέδρια κλπ)

* ΠΕ Ειδικός Παιδαγωγός
1. Επικυρωμένο φωτοαντίγραφο Πτυχίου ή Διπλώματος ΑΕΙ, Ειδικής Αγωγής ή Εκπαιδευτικής και Κοινωνικής Πολιτικής με κατεύθυνση στην Εκπαίδευση Ατόμων με Ειδικές Ανάγκες ή ισότιμο και αντίστοιχο τίτλο της ημεδαπής ή αλλοδαπής ή πτυχίο Παιδαγωγικού  τμήματος  και μεταπτυχιακό τίτλο στη σχολική ψυχολογία ή στην Ειδική Αγωγή.
2. Επικυρωμένο φωτοαντίγραφο μεταπτυχιακού τίτλου
3. Βεβαίωση προϋπηρεσίας.
4. Λοιπές βεβαιώσεις (σεμινάρια, συμμετοχή σε συνέδρια κ.λπ.).

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 Επιστροφή  Κορυφή σελίδας

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η με οποιονδήποτε τρόπο αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου της εφημερίδας, χωρίς την γραπτή άδεια του εκδότη. Κάθε δημόσια αναφορά στο περιεχόμενο της συνεπάγεται και αναφορά του ονόματός της, όπως η δημοσιογραφική δεοντολογία επιτάσσει.

 

 

[Αρχική σελίδα]  [Αγορά Εργασίας]  [Επιχειρηματικότητα]  [Προσλήψεις στο Δημόσιο]  [Εκπαίδευση]  [Σεμινάρια]  [Νομοθεσία]  [Βιβλία]
Διεύθυνση: Λ. Ριανκούρ 73, 11524 Αθήνα, email: info@proslipsis.gr , Τηλ: 6949244434
©  2004-2021  proslipsis.gr, All rights reserved