ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΗΣ PROSLIPSIS.GR
Μάθετε πρώτοι τα νέα ...

  ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
 

 
Βάλτε Αγγελία      Δείτε Αγγελίες      Newsletters       
  Επικοινωνία     
 
 
 
 
 
 
 
 

 
  Θέσεις σε ΕΕ και Διεθνείς Οργανισμούς Επιστροφή    
Πρόσληψη εκπαιδευτικών στα ΚΠΕ Κεντρικής Μακεδονίας

 

Αθήνα 21.1.2011, 20:12

Θέσεις εκπαιδευτικών για συμπληρωματική στελέχωση των Κέντρων Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης (ΚΠΕ) της Κεντρικής Μακεδονίας, προκηρύσσει το υπουργείο Παιδείας.

* Ακολουθεί η πρόσκληση.

 

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ
ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ Δ/ΝΣΗ
Α/ΘΜΙΑΣ & Β/ΘΜΙΑΣ ΕΚΠ/ΣΗΣ
ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ
Ταχ. Δ/νση: Λεωφ. Γεωργικής Σχολής 65
Τ.Κ. – Πόλη: 57001, Θεσσαλονίκη
Πληροφορίες: Γεωργία Κομψοπούλου
Νικολέτα Παυλίδου
Τηλέφωνο: 2310 474828
2310 474810
Φαξ: 2310 474328
Ιστοσελίδα: http :// kmaked . pde . sch . gr
e-mail:
mail@kmaked.pde.sch.gr

ΘΕΜΑ: Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για συμπληρωματική στελέχωση των Κέντρων Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης (Κ.Π.Ε.) της Κεντρικής Μακεδονίας

Ο Περιφερειακός Δ/ντής Α/θμιας και Β/θμιας Εκπ/σης Κεντρικής Μακεδονίας
Έχοντας υπόψη:
1. Την αριθμ. 60991/Γ7/19-06-2006 Υπουργική Απόφαση με θέμα «Διαδικασίες στελέχωσης και καθήκοντα των εκπαιδευτικών των Κ.Π.Ε. και των Υπευθύνων Π.Ε.».
2. Το με αρ. πρωτ. 148372/Γ7/24-11-2010 έγγραφο της Αναπληρωτή Υπουργού Παιδείας, Διά Βίου Μάθησης και Θρησκευμάτων με θέμα «Λειτουργία των Κέντρων Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης (ΚΠΕ) για τη σχολική χρονιά 2010-11»
3. Τη με αρ. πρωτ. 10815/21-9-2010 απόφαση με θέμα «Παράταση θητείας εκπαιδευτικών Π.Ε. και Δ.Ε. σε θέσεις Υπευθύνων, Αναπληρωτών Υπευθύνων και μελών Παιδαγωγικών Ομάδων των Κ.Π.Ε. Κεντρικής Μακεδονίας για το σχολικό έτος 2010-11»
4. Τη με αρ. πρωτ. 19432/22-12-2010 απόφαση με θέμα «Τροποποίηση της αριθμ. 10815/21-9-2010 απόφασης παράτασης θητείας εκπαιδευτικών Π.Ε. και Δ.Ε. σε θέσεις Υπευθύνων, Αναπληρωτών Υπευθύνων και μελών Παιδαγωγικών Ομάδων των Κ.Π.Ε. Κεντρικής Μακεδονίας για το σχολικό έτος 2010-11 – Αποσπάσεις πλεοναζόντων εκπαιδευτικών σε Κ.Π.Ε. της Κεντρικής Μακεδονίας»
5. Την ανάγκη στελέχωσης των Κ.Π.Ε. Κεντρικής Μακεδονίας

Κ Α Λ Ο Υ Μ Ε
Τους πλεονάζοντες εκπαιδευτικούς πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης Κεντρικής Μακεδονίας που επιθυμούν να στελεχώσουν Κ.Π.Ε. καθώς και τους εκπαιδευτικούς της περιφέρειας αρμοδιότητάς μας που δεν συμπληρώνουν πλήρες ωράριο διδασκαλίας και επιθυμούν να διατεθούν μερικώς σε Κ.Π.Ε., να υποβάλουν σχετική αίτηση εκδήλωσης ενδιαφέροντος έως την Τετάρτη 26-1-2011.

Οι προς κάλυψη θέσεις μελών παιδαγωγικών ομάδων σε Κ.Π.Ε. της Κεντρικής Μακεδονίας είναι:

Ανατολικού Ολύμπου 3
Αρναίας 3
Βερτίσκου 2
Γιαννιτσών 2
Έδεσσας 1
Κιλκίς 1
Νάουσας 2
Ποροΐων 3

Οι αιτήσεις των εκπαιδευτικών θα κατατεθούν στη Διεύθυνση ή το Γραφείο Εκπαίδευσης, στο οποίο οι ενδιαφερόμενοι υπάγονται οργανικά, και θα συνοδεύονται από σύντομο βιογραφικό σημείωμα.

Αμέσως μετά τη λήξη της προθεσμίας, οι Προϊστάμενοι των Γραφείων Α/θμιας και Β/θμιας Εκπ/σης θα αποστείλουν στους οικείους Διευθυντές Εκπαίδευσης τις υποβληθείσες αιτήσεις εκδήλωσης ενδιαφέροντος και στη συνέχεια οι Διευθυντές Π.Ε. & Δ.Ε. θα διαβιβάσουν τις αιτήσεις στην Περιφερειακή Διεύθυνση Εκπαίδευσης Κεντρικής Μακεδονίας, επισυνάπτοντας βεβαίωση ότι ο/η ενδιαφερόμενος/η εκπαιδευτικός πλεονάζει ή ότι δεν συμπληρώνει πλήρες ωράριο διδασκαλίας και μπορεί να διατεθεί σε Κ.Π.Ε. για ορισμένες ημέρες τη βδομάδα (με προσδιορισμό του αριθμού των ημερών).

Οι αιτήσεις των ενδιαφερόμενων και τα συνημμένα δικαιολογητικά θα πρέπει να έχουν παραληφθεί από την Περιφερειακή Διεύθυνση Εκπαίδευσης Κεντρικής Μακεδονίας, το αργότερο έως τη Δευτέρα 31-1-2011.

Παρακαλούνται οι Διευθύνσεις Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Κεντρικής Μακεδονίας να κοινοποιήσουν την παρούσα πρόσκληση άμεσα στα Γραφεία Εκπαίδευσης και, μέσω αυτών, στα σχολεία αρμοδιότητάς τους, για να λάβουν γνώση ενυπόγραφα οι ενδιαφερόμενοι εκπαιδευτικοί.

Ο Περιφερειακός Δ/ντής Εκπ/σης
Κεντρικής Μακεδονίας
Θεόδωρος Καρτσιώτης

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 Επιστροφή  Κορυφή σελίδας

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η με οποιονδήποτε τρόπο αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου της εφημερίδας, χωρίς την γραπτή άδεια του εκδότη. Κάθε δημόσια αναφορά στο περιεχόμενο της συνεπάγεται και αναφορά του ονόματός της, όπως η δημοσιογραφική δεοντολογία επιτάσσει.

 

 

[Αρχική σελίδα]  [Αγορά Εργασίας]  [Επιχειρηματικότητα]  [Προσλήψεις στο Δημόσιο]  [Εκπαίδευση]  [Σεμινάρια]  [Νομοθεσία]  [Βιβλία]
Διεύθυνση: Λ. Ριανκούρ 73, 11524 Αθήνα, email: info@proslipsis.gr , Τηλ: 6949244434
©  2004-2021  proslipsis.gr, All rights reserved