ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΗΣ PROSLIPSIS.GR
Μάθετε πρώτοι τα νέα ...

  ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
 

 
Βάλτε Αγγελία      Δείτε Αγγελίες      Newsletters       
  Επικοινωνία     
 
 
 
 
 
 
 
 

 
  Θέσεις σε ΕΕ και Διεθνείς Οργανισμούς Επιστροφή    
Πρόσληψη Γεωπόνων από το ΕΘΙΑΓΕ (Θέρμη)

 

Αθήνα 21.1.2011, 21:02

Συμβάσεις έργου με δύο Γεωπόνους ΠΕ θα συνάψει το ΕΘΙΑΓΕ - Κέντρο Γεωργικής Έρευνας Βόρειας Ελλάδας (Θέρμη).

* Ακολουθεί η πρόσκληση.

 

ΕΘΝΙΚΟ ΙΔΡΥΜΑ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΕΡΕΥΝΑΣ
(ΕΘ.ΙΑ.ΓΕ.)
ΚΕΝΤΡΟ ΓΕΩΡΓΙΚΗΣ ΕΡΕΥΝΑΣ
ΒΟΡΕΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ
Το ΕΘΙΑΓΕ.– Κέντρο Γεωργικής Έρευνας Βόρειας Ελλάδας, ενδιαφέρεται να συνάψει αναθέσεις έργου, σύμφωνα με τον Κανονισμό Προμηθειών του, όπως τροποποιήθηκε και ισχύει και την αριθμ.33/17-01-2011 απόφαση έγκρισης επανάληψη στο ορθό, της Προϊσταμένης του ΚΓΕΒΕ, με δύο (2) ελεύθερους επαγγελματίες Γεωπόνους, στο πλαίσιο του έργου Ε2: «Δράσεις ανάδειξης της πολυλειτουργικότητας του Βαλκανικού Βοτανικού Κήπου Κρουσσίων», ως εξής:

Ένα (1) Γεωπόνο, με ειδίκευση στη διοίκηση επιχειρήσεων, που θα αναλάβει την παρακολούθηση του φυσικού και οικονομικού αντικειμένου του Τεχνικού Δελτίου του έργου Ε2, τη συμβολή στην εκπόνηση επιχειρησιακού σχεδίου του ΒΒΚΚ, την επεξεργασία και αξιολόγηση δεδομένων και μελετών σχετικών με τα αυτοφυή ελληνικά φυτά για τη χρήση τους στη δημιουργία οικοτύπων – ενοτήτων βλάστησης για τη διαμόρφωση διαφόρων περιβαλλόντων στο ΒΒΚΚ, καθώς και συμβολή στη διάδοση των αποτελεσμάτων του έργου (παρουσιάσεις, ανακοινώσεις σε ημερίδες και συνέδρια). Η ανάθεση έργου θα είναι χρονικής διάρκειας τεσσάρων (4) μηνών, με δυνατότητα παράτασης εάν υπάρχουν οι αντίστοιχες πιστώσεις και συνολικού κόστους 6.666,64€ πλέον ΦΠΑ.

Ένα (1) Γεωπόνο, με ειδικότητα στην αρχιτεκτονική τοπίου που θα αναλάβει την εκτέλεση μελετών αρχιτεκτονικής τοπίου που σχετίζονται με τα ελληνικά αυτοφυή φυτά, την αξιολόγηση των συλλεγμένων ειδών και την επιλογή τους ως προς τη διατήρηση και την αξιοποίηση τους σε ειδικά διαμορφωμένα περιβάλλοντα διαφόρων οικοτύπων – ενοτήτων βλάστησης του ΒΒΚΚ. Συμμετοχή σε παρουσιάσεις ή/και ανακοινώσεις σε συνέδρια για τη
διάδοση του έργου καθώς και εφαρμογές στην περιβαλλοντική εκπαίδευση.

Η ανάθεση έργου θα είναι χρονικής διάρκειας τεσσάρων (4) μηνών με δυνατότητα παράτασης εάν υπάρχουν οι αντίστοιχες πιστώσεις και συνολικού κόστους 5.800€ πλέον ΦΠΑ.

Οι υποψήφιοι θα πρέπει να είναι πτυχιούχοι Γεωπόνοι, ελεύθεροι επαγγελματίες και να υποβάλλουν μειοδοτική προσφορά. Η πληρωμή των αναδόχων θα γίνει με δελτία παροχής υπηρεσιών των ιδίων, θεωρημένα από την οικεία Εφορία.

ΓΕΝΙΚΟΣ ΟΡΟΣ
Οι ανωτέρω συμβάσεις είναι γνήσιες Συμβάσεις Μίσθωσης Έργου και δεν υποκρύπτουν εξαρτημένη εργασία. Οι ανάδοχοι θα πρέπει αποδεδειγμένα να είναι ελεύθεροι επαγγελματίες, εκδίδοντας αποδείξεις παροχής υπηρεσιών και σε άλλους εργοδότες. Το ΕΘΙΑΓΕ. διατηρεί το δικαίωμα να ζητήσει οποιαδήποτε συμπληρωματικά στοιχεία.

ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ
Ανάρτηση της παρούσης θα γίνει στο διαδίκτυο, στον πίνακα ανακοινώσεων του ΚΓΕΒΕ και στο χώρο των ανακοινώσεων του δημοτικού καταστήματος του Δήμου Θέρμης στον οποίο εδρεύει η υπηρεσία.

ΠΡΟΘΕΣΜΙΑ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΩΝ
Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλλουν σε κλειστό φάκελο, σφραγισμένη προσφορά με πλήρη στοιχεία (αίτηση ανάληψης του έργου και οικονομική προσφορά, επικυρωμένο αντίγραφο της αστυνομικής ταυτότητας, βιογραφικό σημείωμα, αποδεικτικά παροχής υπηρεσιών σε άλλους εργοδότες, αποδεικτικά εμπειρίας, κ.λ.π.) στα γραφεία της Υπηρεσίας μας – ΕΘΙΑΓΕ Κέντρο Γεωργικής Έρευνας Βόρειας Ελλάδας- που βρίσκεται στην περιοχή της Ελληνικής Γεωργικής Σχολής, στη Θέρμη, (αρμόδια κ. Θεοδώρα Καμαρούδη) εντός προθεσμίας πέντε (5) εργασίμων ημερών που αρχίζει από την επομένη ημέρα της τελευταίας ανάρτησής της στο χώρο ανακοινώσεων του ΚΓΕΒΕ ή του δημοτικού καταστήματος Θέρμης.

Πληροφορίες: Δρ. Ελένη Μαλούπα, (επιστημονική υπεύθυνη του έργου), τηλ. 2310 471 613.

Η ΠΡΟΪΣΤΑΜΕΝΗ ΤΟΥ ΚΓΕΒΕ
Δρ. Σοφία Μπελιμπασάκη
Τακτική Ερευνήτρια

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 Επιστροφή  Κορυφή σελίδας

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η με οποιονδήποτε τρόπο αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου της εφημερίδας, χωρίς την γραπτή άδεια του εκδότη. Κάθε δημόσια αναφορά στο περιεχόμενο της συνεπάγεται και αναφορά του ονόματός της, όπως η δημοσιογραφική δεοντολογία επιτάσσει.

 

 

[Αρχική σελίδα]  [Αγορά Εργασίας]  [Επιχειρηματικότητα]  [Προσλήψεις στο Δημόσιο]  [Εκπαίδευση]  [Σεμινάρια]  [Νομοθεσία]  [Βιβλία]
Διεύθυνση: Λ. Ριανκούρ 73, 11524 Αθήνα, email: info@proslipsis.gr , Τηλ: 6949244434
©  2004-2021  proslipsis.gr, All rights reserved