ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΗΣ PROSLIPSIS.GR
Μάθετε πρώτοι τα νέα ...

  ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
 

 
Βάλτε Αγγελία      Δείτε Αγγελίες      Newsletters       
  Επικοινωνία     
 
 
 
 
 
 
 
 

 
  Θέσεις σε ΕΕ και Διεθνείς Οργανισμούς Επιστροφή    
Πρόσληψη διδασκόντων στο Πανεπιστήμιο Μακεδονίας

 

Αθήνα 27.1.2011, 20:33

 

 

Αθήνα 27.1.2011, 20:32

Τη διδασκαλία των μαθημάτων «Ηγεσία, Επικοινωνία και Δημόσιες Σχέσεις» και «Ανθρώπινες Σχέσεις και Επικοινωνία στη Διοίκηση Ανθρωπίνων Πόρων», ενδιαφέρεται να αναθέσει σε επιστήμονες το Διατμηματικό Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών στη Διοίκηση Επιχειρήσεων του Πανεπιστημίου Μακεδονίας.

Αναλυτικά: 

Το Διατμηματικό Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών στη Διοίκηση Επιχειρήσεων του Πανεπιστημίου Μακεδονίας ανακοινώνει ότι προκειμένου να προβεί στην ανάθεση διδασκαλίας των μαθημάτων «Ηγεσία, Επικοινωνία και Δημόσιες Σχέσεις» και «Ανθρώπινες Σχέσεις και Επικοινωνία στη Διοίκηση Ανθρωπίνων Πόρων» καλεί τους ενδιαφερόμενους μέλη Δ.Ε.Π. ή Ε.Π. του ίδιου ή άλλου Α.Ε.Ι., επισκέπτες καθηγητές, ειδικούς επιστήμονες ή διδάσκοντες βάσει του π.δ.407/1980 (ΦΕΚ 112Α’) ή αποχωρήσαντες λόγω του ορίου ηλικίας καθηγητές, ερευνητές αναγνωρισμένων ερευνητικών ιδρυμάτων της ημεδαπής ή της αλλοδαπής, οι οποίοι είναι κάτοχοι διδακτορικού διπλώματος και έχουν επαρκή επιστημονική συγγραφική ή ερευνητική δραστηριότητα, επιστήμονες αναγνωρισμένου κύρους, οι οποίοι διαθέτουν εξειδικευμένες γνώσεις ή σχετική εμπειρία στο γνωστικό αντικείμενο του Π.Μ.Σ. να εκδηλώσουν το ενδιαφέρον τους με σχετική αίτηση που θα απευθύνουν στην Ειδική Διατμηματική Επιτροπή του Διατμηματικού Προγράμματος Μεταπτυχιακών Σπουδών στη Διοίκηση Επιχειρήσεων έως τις 28 Φεβρουαρίου 2011.

Όσοι έχουν τα νόμιμα προσόντα καλούνται να καταθέσουν στη Γραμματεία του Δ.Π.Μ.Σ. στη Διοίκηση Επιχειρήσεων αίτηση συνοδευόμενη από τα παρακάτω δικαιολογητικά:
1. Βεβαίωση όπου θα αναγράφεται η βαθμίδα, το γνωστικό αντικείμενο και τα χρόνια προϋπηρεσίας (μέλη Δ.Ε.Π. ή Ε.Π.) ή Διδακτορικό Δίπλωμα (άλλες κατηγορίες) αναγνωρισμένο από το ΔΟΑΤΑΠ (εφόσον απαιτείται).
2. Βιογραφικό Σημείωμα (στο οποίο πρέπει να αναγράφονται το γνωστικό αντικείμενο του υποψηφίου για τη συνάφεια που απαιτείται για τα προαναφερόμενα μαθήματα, η Διδακτική και Ερευνητική Εμπειρία στο συγκεκριμένο αντικείμενο και η Επαγγελματική Εμπειρία). Για την απόδειξη της διδακτικής και ερευνητικής εμπειρίας οι υποψήφιοι πρέπει να καταθέσουν σχετικές βεβαιώσεις των φορέων στους οποίους αναπτύχθηκε το διδακτικό ή ερευνητικό τους έργο και για την απόδειξη της επαγγελματικής εμπειρίας βεβαιώσεις εργοδοτών, συμβάσεις και βεβαιώσεις ασφαλιστικού φορέα.
3. Αναλυτικό υπόμνημα δημοσιεύσεων (κατά προτεραιότητα προτιμώνται υποψήφιοι που έχουν 4 δημοσιεύσεις κατά τα τελευταία 3 χρόνια).
Η διδακτική και επαγγελματική εμπειρία θα συνεκτιμηθούν στην αξιολόγηση των υποψηφίων.

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθυνθούν στη Γραμματεία των Δ.Π.Μ.Σ. (κτίριο Η, ισόγειο) του Πανεπιστημίου Μακεδονίας, Εγνατίας 156, Θεσσαλονίκη, τηλ. 2310 891 530, 511. Οι ώρες κοινού είναι Δευτέρα μέχρι Πέμπτη 11:30-14:00 και Παρασκευή 10:00-12:30.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 Επιστροφή  Κορυφή σελίδας

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η με οποιονδήποτε τρόπο αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου της εφημερίδας, χωρίς την γραπτή άδεια του εκδότη. Κάθε δημόσια αναφορά στο περιεχόμενο της συνεπάγεται και αναφορά του ονόματός της, όπως η δημοσιογραφική δεοντολογία επιτάσσει.

 

 

[Αρχική σελίδα]  [Αγορά Εργασίας]  [Επιχειρηματικότητα]  [Προσλήψεις στο Δημόσιο]  [Εκπαίδευση]  [Σεμινάρια]  [Νομοθεσία]  [Βιβλία]
Διεύθυνση: Λ. Ριανκούρ 73, 11524 Αθήνα, email: info@proslipsis.gr , Τηλ: 6949244434
©  2004-2021  proslipsis.gr, All rights reserved