ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΗΣ PROSLIPSIS.GR
Μάθετε πρώτοι τα νέα ...

  ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
 

 
Βάλτε Αγγελία      Δείτε Αγγελίες      Newsletters       
  Επικοινωνία     
 
 
 
 
 
 
 
 

 
  Θέσεις σε ΕΕ και Διεθνείς Οργανισμούς Επιστροφή    
Διδάκτορες και μέλη ΔΕΠ ζητεί το ΕΑΠ (15/2/06)


Πάτρα 15.2.2006, 14:03
Θέσεις εκπαιδευτικού προσωπικού που απευθύνονται σε διδάκτορες ή μέλη ΔΕΠ άλλων ΑΕΙ, προκηρύσσει το Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο.

Το προσωπικό θα προσληφθεί για το ακαδημαϊκό έτος 2006-2007 και για τα 6 προπτυχιακά και 24 μεταπτυχιακά προγράμματα σπουδών, που περιλαμβάνουν 184 Θεματικές Ενότητες (ΘΕ) Η προσφορά των σπουδών γίνεται με τη μεθοδολογία της εξ αποστάσεως εκπαίδευσης στην ελληνική γλώσσα και η έναρξη των σπουδών για τα παρακάτω προγράμματα θα γίνει το Φθινόπωρο του 2006.

ΠΡΟΠΤΥΧΙΑΚΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ
Σπουδές στις Φυσικές Επιστήμες
Πληροφορική
Διοίκηση Επιχειρήσεων και Οργανισμών
Σπουδές στον Ελληνικό Πολιτισμό
Σπουδές στον Ευρωπαϊκό Πολιτισμό
Ισπανική Γλώσσα και Πολιτισμός

ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΕΙΔΙΚΕΥΣΗΣ
Γραφικές Τέχνες –
Πολυμέσα
Διασφάλιση Ποιότητας
Διαχείριση Αποβλήτων
Διαχείριση Τεχνικών Έργων
Διοίκηση Επιχειρήσεων (ΜΒΑ)
Διοίκηση Μονάδων Υγείας
Διοίκηση Πολιτισμικών Μονάδων
Διοίκηση Τουριστικών Επιχειρήσεων
Διοίκηση Υπηρεσιών Υγείας του Ε.Σ.Υ.
Εκπαίδευση Ενηλίκων
Κατάλυση & Προστασία του Περιβάλλοντος
Μεταπτυχιακές Σπουδές στα Μαθηματικά
Μεταπτυχιακή Ειδίκευση Καθηγητών Αγγλικής Γλώσσας
Μεταπτυχιακή Ειδίκευση Καθηγητών Γαλλικής Γλώσσας
Μεταπτυχιακή Ειδίκευση Καθηγητών Γερμανικής Γλώσσας
Μεταπτυχιακή Ειδίκευση Καθηγητών των Φυσικών Επιστημών
Μεταπτυχιακή Εξειδίκευση στα Πληροφοριακά Συστήματα
Περιβαλλοντικός Σχεδιασμός Έργων Υποδομής
Περιβαλλοντικός Σχεδιασμός Πόλεων και Κτιρίων
Προχωρημένες Σπουδές στη Φυσική
Σεισμική Μηχανική και Αντισεισμικές Κατασκευές
Σπουδές στην Εκπαίδευση
Σπουδές στην Ορθόδοξη Θεολογία
Τραπεζική

Υποψήφιοι για τις θέσεις των Μελών του Συνεργαζόμενου Εκπαιδευτικού Προσωπικού (ΣΕΠ), σύμφωνα με το εδάφιο 10 του άρθρου 4 του Ν. 2552/97 (όπως αυτό τροποποιήθηκε από το αρθ. 14 του Ν. 2817/2000, & από το αρθ. 3 του Ν. 3027/2002), είναι είτε διδάκτορες είτε μέλη Δ.Ε.Π. άλλων ΑΕΙ της ημεδαπής ή της αλλοδαπής και προσλαμβάνονται με συμβάσεις εργασίας ιδιωτικού δικαίου, διάρκειας ενός ακαδημαϊκού έτους, με δυνατότητα ανανέωσης για την κάλυψη συγκεκριμένων διδακτικών αναγκών. Σε εξαιρετικές περιπτώσεις, το ΕΑΠ μπορεί να προσλάβει κατόχους μεταπτυχιακών τίτλων που έχουν σημαντική εμπειρία στην αντίστοιχη ειδικότητα.

Οι υποψήφιοι είναι απαραίτητο να έχουν επιστημονικό έργο (ερευνητικό, συγγραφικό, διδακτικό, επαγγελματικό) στο γνωστικό αντικείμενο των ΘΕ που υποβάλλουν υποψηφιότητα, όπως αυτές σκιαγραφούνται στην ιστοσελίδα του ΕΑΠ.

Για όλες τις απαραίτητες πληροφορίες και οδηγίες οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να επισκεφθούν το «Πληροφοριακό Έντυπο για τις θέσεις Σ.Ε.Π. ακ. ετ. 2006-2007»
στην ιστοσελίδα του ΕΑΠ στο Internet www.eap.gr. Όσοι επιθυμούν να θέσουν υποψηφιότητα για τις θέσεις των Μελών του Συνεργαζόμενου Εκπαιδευτικού Προσωπικού (ΣΕΠ) πρέπει να υποβάλουν ηλεκτρονικά, αίτηση και πίνακα προσόντων στην παραπάνω ηλεκτρονική διεύθυνση. Οι υποψήφιοι έχουν δυνατότητα να υποβάλλουν αίτηση σε μία έως και δύο Θεματικές Ενότητες.

Όσοι έχουν αποστείλει τα δικαιολογητικά τους από την προκήρυξη του ακ. έτους 2002-03 και έπειτα και είτε έχουν επιλεγεί ως μέλη Σ.Ε.Π., είτε όχι, ανεξάρτητα από Θεματική Ενότητα, δεν χρειάζεται να υποβάλουν πάλι τα δικαιολογητικά που απαιτούνται από την παρούσα προκήρυξη, μια και αυτά ήδη υπάρχουν στο αρχείο της Υπηρεσίας. Μπορούν όμως να στείλουν βεβαιώσεις που να αποδεικνύουν νέα διδακτική εμπειρία ή ισότιμη υπηρεσία σε αναγνωρισμένα ερευνητικά κέντρα ή εκτεταμένο επαγγελματικό έργο, καθώς και νέα δικαιολογητικά που οι υποψήφιοι θεωρούν απαραίτητα για την υποστήριξη της υποψηφιότητας τους και την τεκμηρίωση του βιογραφικού τους.

Όσοι υποβάλλουν αίτηση για πρώτη φορά πρέπει να αποστείλουν τα απαραίτητα δικαιολογητικά τους με το ταχυδρομείο με καταληκτική ημερομηνία έως και 15-03-2006 (σφραγίδα κατάθεσης στο ταχυδρομείο). Μετά την λήξη της πιο πάνω ημερομηνίας υποβολής δεν θα λαμβάνεται υπόψη καμία τροποποίηση της υποβληθείσας αίτησης καθώς και η συμπληρωματική αποστολή δικαιολογητικών εγγράφων.

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 Επιστροφή  Κορυφή σελίδας

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η με οποιονδήποτε τρόπο αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου της εφημερίδας, χωρίς την γραπτή άδεια του εκδότη. Κάθε δημόσια αναφορά στο περιεχόμενο της συνεπάγεται και αναφορά του ονόματός της, όπως η δημοσιογραφική δεοντολογία επιτάσσει.

  

[Αρχική σελίδα]  [Αγορά Εργασίας]  [Επιχειρηματικότητα]  [Προσλήψεις στο Δημόσιο]  [Εκπαίδευση]  [Σεμινάρια]  [Νομοθεσία]  [Βιβλία]
Διεύθυνση: Λ. Ριανκούρ 73, 11524 Αθήνα, email: info@proslipsis.gr , Τηλ: 6949244434
©  2004-2021  proslipsis.gr, All rights reserved