ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΗΣ PROSLIPSIS.GR
Μάθετε πρώτοι τα νέα ...

  ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
 

 
Βάλτε Αγγελία      Δείτε Αγγελίες      Newsletters       
  Επικοινωνία     
 
 
 
 
 
 
 
 

 
  Θέσεις σε ΕΕ και Διεθνείς Οργανισμούς Επιστροφή    
Διδάσκοντες στο Πανεπιστήμιο Δυτικής Ελλάδας

 

Αθήνα 7.2.2011, 16:23

Το Τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων Αγροτικών Προϊόντων και Τροφίμων του Πανεπιστημίου Δυτικής Ελλάδας ανακοινώνει την πρόσληψη δύο συμβασιούχων, σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 5 του Π.Δ. 407/80, για το Ακαδημαϊκό Έτος 2010-2011, για τις ανάγκες των μαθημάτων «Ζωική Παραγωγή - Εμπορία Ζωοτροφών», «Οικονομικά Μαθηματικά» και «Επιχειρησιακή έρευνα».

Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να είναι κάτοχοι διδακτορικού διπλώματος και να καταθέσουν αιτήσεις και δικαιολογητικά μέχρι 16 Φεβρουαρίου 2011 στη Γραμματεία του Τμήματος, Γ. Σεφέρη 2, Σ.Κ. 30100 - Αγρίνιο.

Τα δικαιολογητικά που απαιτούνται είναι τα εξής:  βιογραφικό σημείωμα, υπόμνημα για τις σπουδέσ και την επιστημονική δραστηριότητα και τίτλοι σπουδών σε τέσσερα αντίτυπα, καθώς και φάκελος εργαςιών και αντίγραφο διδακτορικής διατριβής σε δύο αντίτυπα.

Πληροφορίες παρεχονται στα τηλ.: 26410-74108 και 74109, 26410-74121 και στην ιστοσελίδα του τμήματος www.agricman.uoi.gr.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 Επιστροφή  Κορυφή σελίδας

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η με οποιονδήποτε τρόπο αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου της εφημερίδας, χωρίς την γραπτή άδεια του εκδότη. Κάθε δημόσια αναφορά στο περιεχόμενο της συνεπάγεται και αναφορά του ονόματός της, όπως η δημοσιογραφική δεοντολογία επιτάσσει.

 

 

[Αρχική σελίδα]  [Αγορά Εργασίας]  [Επιχειρηματικότητα]  [Προσλήψεις στο Δημόσιο]  [Εκπαίδευση]  [Σεμινάρια]  [Νομοθεσία]  [Βιβλία]
Διεύθυνση: Λ. Ριανκούρ 73, 11524 Αθήνα, email: info@proslipsis.gr , Τηλ: 6949244434
©  2004-2021  proslipsis.gr, All rights reserved