ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΗΣ PROSLIPSIS.GR
Μάθετε πρώτοι τα νέα ...

  ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
 

 
Βάλτε Αγγελία      Δείτε Αγγελίες      Newsletters       
  Επικοινωνία     
 
 
 
 
 
 
 
 

 
  Θέσεις σε ΕΕ και Διεθνείς Οργανισμούς Επιστροφή    
Πρόσληψη Γεωπόνου στο Ινστιτούτο Ελιάς και Υποτροπικών Φυτών Χανίων

 

Αθήνα 7.2.2011, 16:32

Το ΕΘΙΑΓΕ - Ινστιτούτο Ελιάς και Υποτροπικών Φυτών Χανίων διενεργεί πρόχειρο μειοδοτικό διαγωνισμό (κλειστές προσφορές) για την ανάθεση σε ένα Γεωπόνο Π.Ε. (ελεύθερο επαγγελματία) με διδακτορικό στην εντομολογία, καλή γνώση αγγλικών, επαγγελματική εμπειρία τουλάχιστον δεκαοκτώ μηνών σε ερευνητικά εντομολογικά προγράμματα, της εκτέλεσης των παρακάτω εργασιών εξυπηρέτησης του ερευνητικού προγράμματος «Έλεγχος της αποτελεσματικότητας ετοιμόχρηστων δολωμάτων με δραστική ουσία το a-cypermethrin για την αντιμετώπιση του δάκου της ελιάς (Bactrocera oleae) με δολωματικούς από εδάφους ψεκασμούς (BASF 08)»: Δοκιμές νέων εντομοκτόνων στο εργαστήριο, παρακολούθηση πληθυσμών δάκου, στατιστική επεξεργασία δεδομένων και σύνταξη έκθεσης αποτελεσμάτων.

Οι παραπάνω εργασίες πρέπει να εκτελεσθούν εντός του χρονικού διαστήματος των 6 μηνών από την υπογραφή του συμφωνητικού. Προϋπολογισθείσα δαπάνη 9.050,00 € συμπεριλαμβανομένου του Φ.Π.Α.

Τα προσόντα θα αποδεικνύονται με σχετικά πιστοποιητικά.

Διευκρινίζεται ότι το εργολαβικό αντάλλαγμα για την εκτέλεση του έργου θα καταβληθεί με απόδειξη παροχής υπηρεσιών του αναδόχου και την προσκόμιση των απαραίτητων νόμιμων παραστατικών.

Αιτήσεις με αναλυτικό βιογραφικό σημείωμα, σχετικά πιστοποιητικά και οικονομική προσφορά θα γίνονται δεκτές μέχρι την Παρασκευή 11-2-2011 στα Γραφεία του Ινστιτούτου Ελιάς και Υποτροπικών Φυτών Χανίων Υπεύθυνοι: κ. Χρήστος Μιχελάκης, κα. Κέλλυ Καμπάκη τηλ. 28210 83478 72 τις εργάσιμες ημέρες και ώρες.

Οι οικονομικές προσφορές θα ανοιχτούν από την αρμόδια επιτροπή διαγωνισμών του Ινστιτούτου την Δευτέρα 14-2-2011 και ώρα 11.30 π.μ.

Για περισσότερες πληροφορίες να απευθύνεστε στο Τμήμα Διοικητικής Υποστήριξης του Ινστιτούτου Ελιάς και Υποτροπικών Φυτών Χανίων.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 Επιστροφή  Κορυφή σελίδας

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η με οποιονδήποτε τρόπο αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου της εφημερίδας, χωρίς την γραπτή άδεια του εκδότη. Κάθε δημόσια αναφορά στο περιεχόμενο της συνεπάγεται και αναφορά του ονόματός της, όπως η δημοσιογραφική δεοντολογία επιτάσσει.

 

 

[Αρχική σελίδα]  [Αγορά Εργασίας]  [Επιχειρηματικότητα]  [Προσλήψεις στο Δημόσιο]  [Εκπαίδευση]  [Σεμινάρια]  [Νομοθεσία]  [Βιβλία]
Διεύθυνση: Λ. Ριανκούρ 73, 11524 Αθήνα, email: info@proslipsis.gr , Τηλ: 6949244434
©  2004-2021  proslipsis.gr, All rights reserved