ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΗΣ PROSLIPSIS.GR
Μάθετε πρώτοι τα νέα ...

  ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
 

 
Βάλτε Αγγελία      Δείτε Αγγελίες      Newsletters       
  Επικοινωνία     
 
 
 
 
 
 
 
 

 
  Θέσεις σε ΕΕ και Διεθνείς Οργανισμούς Επιστροφή    
Πρόσληψη Κοινωνικού επιστήμονα στο ΕΑΠ

 

Αθήνα 9.2.2011, 10:25

Το Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο, στο πλαίσιο του υποέργου 2 με τίτλο «Ανάπτυξη έντυπου εκπαιδευτικού υλικού για τα νέα Προγράμματα Σπουδών» του έργου «Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο», το οποίο χρηματοδοτείται από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Εκπαίδευση και Δια Βίου Μάθηση» (ΕΠΕΔΒΜ) του ΕΣΠΑ (2007-2013), ¶ξονας Προτεραιότητας 7: «Ενίσχυση της Δια Βίου Εκπαίδευσης Ενήλικων στις 8 Περιφέρειες Σύγκλισης» με συγχρηματοδότηση από την Ευρωπαϊκή Ένωση (Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο - ΕΚΤ) και από εθνικούς πόρους μέσω του προγράμματος Δημοσίων Επενδύσεων (ΠΔΕ) του ΥΠΔΒΜΘ, ανακοινώνει ότι ενδιαφέρεται να προβεί στην ανάθεση έργου διάρκειας οκτώ μηνών με έναν πτυχιούχο Κοινωνικών Επιστημών, με μεταπτυχιακό δίπλωμα ειδίκευσης στις διεθνείς σχέσεις, με άριστη γνώση της αγγλικής γλώσσας, με καλή γνώση της γαλλικής γλώσσας και με γνώσεις ηλεκτρονικού υπολογιστή, για την υποστήριξη του Πακέτου Εργασίας 2.3 «Οργάνωση, διαχείριση και συντονισμός της ανάπτυξης έντυπου εκπαιδευτικού υλικού για τα νέα προγράμματα σπουδών».

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλουν σχετική αίτηση στο Τμήμα Προσωπικού του ΕΑΠ, Παρ. Αριστοτέλους 18, Περιβόλα Πατρών Τ.Κ.: 263 35, τηλ.: 2610- 367630 και 367633, από ώρα 08:00 π.μ. έως 14:00 μ.μ, εντός δέκα ημερών από την τελευταία δημοσίευση προσδιορίζοντας τον αύξοντα αριθμό της ανακοίνωσης σύμφωνα με το ενδιαφέρον τους.

Η αίτηση θα συνοδεύεται με τα απαραίτητα δικαιολογητικά, τα οποία είναι:
1. Επικυρωμένα αντίγραφα τίτλων.
2. Σύντομο Βιογραφικό Σημείωμα
3. ¶λλα συνηγορούντα στοιχεία που επιθυμεί ο ενδιαφερόμενος. (Προϋπηρεσία, Συστατικές Επιστολές κ.λπ.).

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

 

  

 

 

 

 

 

 Επιστροφή  Κορυφή σελίδας

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η με οποιονδήποτε τρόπο αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου της εφημερίδας, χωρίς την γραπτή άδεια του εκδότη. Κάθε δημόσια αναφορά στο περιεχόμενο της συνεπάγεται και αναφορά του ονόματός της, όπως η δημοσιογραφική δεοντολογία επιτάσσει.

 

 

[Αρχική σελίδα]  [Αγορά Εργασίας]  [Επιχειρηματικότητα]  [Προσλήψεις στο Δημόσιο]  [Εκπαίδευση]  [Σεμινάρια]  [Νομοθεσία]  [Βιβλία]
Διεύθυνση: Λ. Ριανκούρ 73, 11524 Αθήνα, email: info@proslipsis.gr , Τηλ: 6949244434
©  2004-2021  proslipsis.gr, All rights reserved