ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΗΣ PROSLIPSIS.GR
Μάθετε πρώτοι τα νέα ...

  ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
 

 
Βάλτε Αγγελία      Δείτε Αγγελίες      Newsletters       
  Επικοινωνία     
 
 
 
 
 
 
 
 

 
  Θέσεις σε ΕΕ και Διεθνείς Οργανισμούς Επιστροφή    
Πρόσληψη επιστημόνων στο Διεθνές Πανεπιστήμιο Ελλάδος

 

Αθήνα 10.2.2011, 22:56

Συμβάσεις έργου με ερευνητικό και επιστηµονικό προσωπικό θα συνάψει το Διεθνές Πανεπιστήμιο Ελλάδος στη Θεσσαλονίκη.

Εδικότερα, η Επιτροπή ∆ιαχείρισης του Ειδικού Λογαριασµού του ∆ιεθνούς Πανεπιστηµίου της Ελλάδος (∆Ι.ΠΑ.Ε.) για την υλοποίηση της πράξης «∆ιεθνές Πανεπιστήµιο Ελλάδος (Λειτουργία - Ανάπτυξη)», που έχει ενταχθεί στο Επιχειρησιακό Πρόγραµµα «Εκπαίδευση και ∆ια Βίου Μάθηση» (Ε.Π.Εκ.∆ι.Βι.Μ.) 2007-2013, ¶ξονας προτεραιότητας 2: «Αναβάθµιση της ποιότητας της εκπαίδευσης και Προώθηση της κοινωνικής ενσωµάτωσης στις 3 περιφέρειες σταδιακής εξόδου», µε Επιστηµονικά Υπεύθυνο τον κ. Νικόλαο Μουσιόπουλο, Καθηγητή του Τµήµατος Μηχανολόγων Μηχανικών του Α.Π.Θ. και Αντιπρόεδρο της ∆ιοικούσας Επιτροπής του ∆Ι.ΠΑ.Ε. και συγχρηµατοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταµείο (Ε.Κ.Τ.) και από εθνικούς πόρους µέσω του Προγράµµατος ∆ηµοσίων Επενδύσεων (Π.∆.Ε.), ενδιαφέρεται να συνεργαστεί µε επιστηµονικό προσωπικό στο ακόλουθο αντικείµενο απασχόλησης:

1. Ερευνητικό Επιστηµονικό Προσωπικό (Academic Assistant) για την υποστήριξη της εκπαιδευτικής και ερευνητικής διαδικασίας των Προγραµµάτων Μεταπτυχιακών Σπουδών της Σχολής Ανθρωπιστικών Επιστηµών του ∆Ι.ΠΑ.Ε.
2. Ερευνητικό Επιστηµονικό Προσωπικό (Academic Assistants) για την προετοιµασία µαθηµάτων Νοµικού περιεχοµένου των Προγραµµάτων Μεταπτυχιακών Σπουδών του ∆ιΠαΕ.
3. Ερευνητικό Επιστηµονικό Προσωπικό (Academic Assistant) για την υποστήριξη της Εκπαιδευτικής και Ερευνητικής δραστηριότητας των Προγραµµάτων Μεταπτυχιακών Σπουδών (Π.Μ.Σ.) της Σχολής Οικονοµίας και ∆ιοίκησης του ∆ιεθνούς Πανεπιστηµίου Ελλάδος.
4. Επιστηµονικό Προσωπικό για την παροχή υπηρεσιών Υπευθύνου Προγραµµάτων Μεταπτυχιακών Σπουδών (Programme Manager) της Σχολής Οικονοµίας και ∆ιοίκησης.

Γίνονται δεκτές οι αιτήσεις που θα κατατεθούν και θα πρωτοκολληθούν µέχρι την Παρασκευή 25/02/2011 και ώρα 14:30 στις κτιριακές εγκαταστάσεις του ∆Ι.ΠΑ.Ε, 14 χλµ Θεσ/νίκης – Μουδανιών – 570 01 Θέρµη, Θεσσαλονίκη. Η αναλυτική πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος, η οποία περιλαµβάνει τα τυπικά και ουσιαστικά προσόντα για κάθε αντικείµενο απασχόλησης καθώς και τα απαραίτητα δικαιολογητικά υποβολής υποψηφιότητας, έχει αναρτηθεί στον ιστοχώρο του ∆Ι.ΠΑ.Ε. www.ihu.edu.gr.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 Επιστροφή  Κορυφή σελίδας

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η με οποιονδήποτε τρόπο αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου της εφημερίδας, χωρίς την γραπτή άδεια του εκδότη. Κάθε δημόσια αναφορά στο περιεχόμενο της συνεπάγεται και αναφορά του ονόματός της, όπως η δημοσιογραφική δεοντολογία επιτάσσει.

 

 

[Αρχική σελίδα]  [Αγορά Εργασίας]  [Επιχειρηματικότητα]  [Προσλήψεις στο Δημόσιο]  [Εκπαίδευση]  [Σεμινάρια]  [Νομοθεσία]  [Βιβλία]
Διεύθυνση: Λ. Ριανκούρ 73, 11524 Αθήνα, email: info@proslipsis.gr , Τηλ: 6949244434
©  2004-2021  proslipsis.gr, All rights reserved