ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΗΣ PROSLIPSIS.GR
Μάθετε πρώτοι τα νέα ...

  ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
 

 
Βάλτε Αγγελία      Δείτε Αγγελίες      Newsletters       
  Επικοινωνία     
 
 
 
 
 
 
 
 

 
  Θέσεις σε ΕΕ και Διεθνείς Οργανισμούς Επιστροφή    
Πρόσληψη συμβασιούχων έργου στο ΤΕΙ Σερρών

 

Αθήνα 10.2.2011, 23:22

Ο Ειδικός Λογαριασμός του ΤΕΙ Σερρών ανακοινώνει ότι ύστερα από την αριθμ. 11/02/09-02-2011 απόφαση της Επιτροπής Εκπαίδευσης και Ερευνών, θα προσλάβει συμβούλους υποστήριξης, συνολικού αριθμού δύο ατόμων στα πλαίσια υλοποίησης της Πράξης «Δομή Απασχόλησης και Σταδιοδρομίας του ΤΕΙ Σερρών» MIS 305577 του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Εκπαίδευση και Δια Βίου Μάθηση 2007-2013», το οποίο συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο (ΕΚΤ) και από Εθνικούς Πόρους, σύμφωνα με τις διατάξεις της παρ. 4Γ περιπτ.β του αρθ.7 της ΚΥΑ 679/1996 και της παρ.23 του αρθ.2 του Ν.2621/98 όπως αυτή τροποποιήθηκε με την παρ.2 του αρθ.14 του Ν.3369/2005.

Συγκεκριμένα δύο επιστήμονες πληροφορικής ή συναφούς τεχνολογικής, ΠΕ ή ΤΕ για το σχεδιασμό, την ανάπτυξη, τον έλεγχο, την υποστήριξη, την συντήρηση και την εκπαίδευση χρηστών διαδικτυακού πληροφοριακού συστήματος της Πράξης «Δομή Απασχόλησης και Σταδιοδρομίας του ΤΕΙ Σερρών» με αμοιβή εννιά χιλιάδες οχτακόσια ευρώ (9.800€) συνολικά ο καθένας και χρονικό διάστημα δεκατέσσερις (14) μήνες από την υπογραφή της σύμβασης .

Απαιτούμενα προσόντα:
1. Πτυχίο ή δίπλωμα Πληροφορικής ή Ηλεκτρολόγου Μηχανικού και Μηχανικού Υπολογιστών ή άλλο ισοδύναμο τίτλο σπουδών στην επιστήμη των Υπολογιστών και της Πληροφορικής από Τμήματα Πανεπιστημίων ή Τ.Ε.Ι της ημεδαπής ή ισότιμων Τμημάτων της αλλοδαπής.
2. Εμπειρία και γνώσεις σε θέματα σχεδιασμού, ανάπτυξης, ελέγχου, συντήρησης διαδικτυακών πληροφοριακών συστημάτων.

Οι υποψήφιοι που θα κληθούν σε συνέντευξη από την επιτροπή αξιολόγησης θα πρέπει να είναι σε θέση να παρουσιάσουν συγκεκριμένα σχετικά αποτελέσματα (που οι ίδιοι θεωρούν ως τα πιο αξιόλογα) από τη δική τους αυτοδύναμη επαγγελματική δραστηριότητα ή /και από τη συμμετοχή τους σε ομάδες έργων, στις οποίες οι ίδιοι είχαν αποδεδειγμένα κύρια συμμετοχή.

Επιπλέον προσόντα που θα συνεκτιμηθούν:
1. Μεταπτυχιακοί τίτλοι σπουδών σε θέματα σχεδιασμού και ανάπτυξης πληροφοριακών συστημάτων ή δικτυακών τόπων.
2. Η καλή γνώση της Αγγλικής γλώσσας.
3. Η εμπειρία στην ανάπτυξη διαδικτυακών πυλών (portals).
4. Αναπτυγμένη ικανότητα διαπροσωπικής επικοινωνίας και ικανότητας εργασίας σε περιβάλλον ομάδας.
5. Η εμπειρία στη συγγραφή τεχνικών εγχειριδίων και σε δραστηριότητες εκπαίδευσης και ενημέρωσης χρηστών για την χρήση εφαρμογών και συστημάτων πληροφορικής.
6. Η δυνατότητα χρήσης εργαλείων ανάπτυξης ανοικτού κώδικα.

Οι αιτήσεις κατατίθενται στην Επιτροπή Εκπαίδευσης και Ερευνών του Τ.Ε.Ι Σερρών, Τέρμα Μαγνησίας, Τ.Κ. 62124, Σέρρες (Κτίριο Διοίκησης), μέσα σε δεκαπέντε (15) ημέρες από την ημερομηνία δημοσίευσης της παρούσης δηλαδή έως Δευτέρα 28-02-2011. Πληροφορίες: τηλ. 23210- 49168.
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 Επιστροφή  Κορυφή σελίδας

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η με οποιονδήποτε τρόπο αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου της εφημερίδας, χωρίς την γραπτή άδεια του εκδότη. Κάθε δημόσια αναφορά στο περιεχόμενο της συνεπάγεται και αναφορά του ονόματός της, όπως η δημοσιογραφική δεοντολογία επιτάσσει.

  

[Αρχική σελίδα]  [Αγορά Εργασίας]  [Επιχειρηματικότητα]  [Προσλήψεις στο Δημόσιο]  [Εκπαίδευση]  [Σεμινάρια]  [Νομοθεσία]  [Βιβλία]
Διεύθυνση: Λ. Ριανκούρ 73, 11524 Αθήνα, email: info@proslipsis.gr , Τηλ: 6949244434
©  2004-2021  proslipsis.gr, All rights reserved