ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΗΣ PROSLIPSIS.GR
Μάθετε πρώτοι τα νέα ...

  ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
 

 
Βάλτε Αγγελία      Δείτε Αγγελίες      Newsletters       
  Επικοινωνία     
 
 
 
 
 
 
 
 

 
  Θέσεις σε ΕΕ και Διεθνείς Οργανισμούς Επιστροφή    
Πρόληψη Πληροφορικού ΠΕ στο Ανοικτό Πανεπιστήμιο

 

Αθήνα 14.2.2011, 20:12

Το Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο ενδιαφέρεται να προβεί στην ανάθεση έργου, διάρκειας ενός έτους, με έναν πτυχιούχο ΠΕ Πληροφορικής με Μεταπτυχιακό δίπλωμα στον κλάδο της Πληροφορικής, με καλή γνώση σε τεχνολογίες διαδικτύου και γνώση της αγγλικής γλώσσας. Επιθυμητή είναι και η γνώση στατιστικής ανάλυσης.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλουν σχετική αίτηση στο Τμήμα Προσωπικού του Ε.Α.Π., Παρ. Αριστοτέλους 18, Περιβόλα Πατρών Τ.Κ.: 263 35, τηλ.: 2610-367630 και 367633, από ώρα 08:00 π.μ. έως 14:00 μ.μ, εντός δέκα ημερών από την τελευταία δημοσίευση προσδιορίζοντας τον αύξοντα αριθμό της ανακοίνωσης σύμφωνα με το ενδιαφέρον τους.

Η αίτηση θα συνοδεύεται με τα απαραίτητα δικαιολογητικά, τα οποία είναι:
1. Επικυρωμένα αντίγραφα τίτλων.
2. Σύντομο Βιογραφικό Σημείωμα
3. ¶λλα συνηγορούντα στοιχεία που επιθυμεί ο ενδιαφερόμενος. (Προϋπηρεσία, Συστατικές Επιστολές κ.λπ.)

Η σύμβαση γίνεται στο πλαίσιο του υποέργου 1 με τίτλο «Οργάνωση, Στελέχωση, Λειτουργία και Υποστήριξη καθώς και Δράσεις Δημοσιότητας ΜΟΔΙΠ ΕΑΠ», της Πράξης «Ανάπτυξη Υποδομών ΜΟΔΙΠ στο Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο», η οποία εντάσσεται στον ¶ξονα Προτεραιότητας 1: «Αναβάθμιση της ποιότητας της εκπαίδευσης και προώθηση της κοινωνικής ενσωμάτωσης στις 8 περιφέρειες Σύγκλισης» του Ε.Π. «ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΚΑΙ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗ» (Ε.Π.Ε.Δ.Β.Μ.) του ΕΣΠΑ (2007-2013) και η οποία συγχρηματοδοτείται από την Ευρωπαϊκή Ένωση (Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο-Ε.Κ.Τ.) και από εθνικούς πόρους, μέσω του προγράμματος Δημοσίων Επενδύσεων (Π.Δ.Ε.) του υπουργείου Παιδείας. Για την υποστήριξη των πακέτων εργασίας Π.Ε.1.1: «Οργάνωση και Στελέχωση ΜΟΔΙΠ ΕΑΠ», Π.Ε.1.2: «Δείκτες Αξιολόγησης ΕΑΠ», Π.Ε. 1.3: «Συγκέντρωση και Διαχείριση Δεδομένων Αξιολόγησης και Υποστήριξη ΟΜΕΑ», Π.Ε.1.4.: «Ανάδραση με βάση τα Δεδομένα Εσωτερικής Αξιολόγησης», Π.Ε.1.5: «Δημιουργία υλικού διάχυσης αποτελεσμάτων και ενημέρωσης», Π.Ε.1.6: «Διοργάνωση ημερίδων – Δράσεις Ενημέρωσης και Ευαισθητοποίησης» και Π.Ε. 1.7: «Αξιολόγηση Έργου».
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 Επιστροφή  Κορυφή σελίδας

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η με οποιονδήποτε τρόπο αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου της εφημερίδας, χωρίς την γραπτή άδεια του εκδότη. Κάθε δημόσια αναφορά στο περιεχόμενο της συνεπάγεται και αναφορά του ονόματός της, όπως η δημοσιογραφική δεοντολογία επιτάσσει.

  

[Αρχική σελίδα]  [Αγορά Εργασίας]  [Επιχειρηματικότητα]  [Προσλήψεις στο Δημόσιο]  [Εκπαίδευση]  [Σεμινάρια]  [Νομοθεσία]  [Βιβλία]
Διεύθυνση: Λ. Ριανκούρ 73, 11524 Αθήνα, email: info@proslipsis.gr , Τηλ: 6949244434
©  2004-2021  proslipsis.gr, All rights reserved