ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΗΣ PROSLIPSIS.GR
Μάθετε πρώτοι τα νέα ...

  ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
 

 
Βάλτε Αγγελία      Δείτε Αγγελίες      Newsletters       
  Επικοινωνία     
 
 
 
 
 
 
 
 

 
  Θέσεις σε ΕΕ και Διεθνείς Οργανισμούς Επιστροφή    
Πρόσληψη εκπαιδευτικού ΔΕ στην Κρήτη

 

Αθήνα 15.2.2011, 13:12

Η Περιφεριακή Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Κρήτης καλεί εκπαιδευτικούς ΔΕ που υπηρετούν σε αυτή να υποβάλουν αίτηση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για την κάλυψη της θέσης του προωθητή Ευρωπαικών προγραμμάτων Δ.Ε. στην Περιφέρεια Κρήτης.

Έργο των προωθητών είναι η ενημέρωση των εκπαιδευτικών για τις δράσεις του προγράμματος Δια Βίου Μάθησης και η ενεργοποίηση όλης της σχολικής κοινότητας προκειμένου να επιτευχθεί η μεγαλύτερη δυνατή συμμετοχή των δικαιούχων σε αυτό.

Οι προωθητές θα συνεισφέρουν στο κρίσιμο έργο της μεγιστοποίησης του αποτελέσματος των προγραμμάτων και θα αναλάβουν το έργο της ενημέρωσης της σχολικής κοινότητας σχετικά με άλλες ευρωπαϊκές πρωτοβουλίες και δραστηριότητες. Δύναται να είναι εκπαιδευτικοί, διευθυντές σχολείων ή σχολικοί σύμβουλοι. Θα πρέπει να έχουν σημαντική εμπειρία στη διαχείριση ευρωπαϊκών προγραμμάτων και πολύ καλή γνώση τουλάχιστον μίας ξένης γλώσσας (Αγγλικά, Γαλλικά, Γερμανικά).

Οι υποψήφιοι πρέπει να υποβάλουν αίτηση, βιογραφικό σημείωμα με τα απαραίτητα αποδεικτικά στοιχεία στην Διεύθυνση και να  κοινοποιήσουν μόνο την αίτησή τους στην αντίστοιχη Διεύθυνση Εκπαίδευσης που ανήκουν οργανικά, για ενημέρωσή της, μέχρι τη Δευτέρα 21 Φεβρουαρίου 2011. Στην περίπτωση συστημένης ταχυδρομικής αποστολής το εμπρόθεσμο των αιτήσεων κρίνεται με βάση την ημερομηνία που φέρει ο φάκελος αποστολής.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 Επιστροφή  Κορυφή σελίδας

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η με οποιονδήποτε τρόπο αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου της εφημερίδας, χωρίς την γραπτή άδεια του εκδότη. Κάθε δημόσια αναφορά στο περιεχόμενο της συνεπάγεται και αναφορά του ονόματός της, όπως η δημοσιογραφική δεοντολογία επιτάσσει.

  

[Αρχική σελίδα]  [Αγορά Εργασίας]  [Επιχειρηματικότητα]  [Προσλήψεις στο Δημόσιο]  [Εκπαίδευση]  [Σεμινάρια]  [Νομοθεσία]  [Βιβλία]
Διεύθυνση: Λ. Ριανκούρ 73, 11524 Αθήνα, email: info@proslipsis.gr , Τηλ: 6949244434
©  2004-2021  proslipsis.gr, All rights reserved