ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΗΣ PROSLIPSIS.GR
Μάθετε πρώτοι τα νέα ...

  ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
 

 
Βάλτε Αγγελία      Δείτε Αγγελίες      Newsletters       
  Επικοινωνία     
 
 
 
 
 
 
 
 

 
  Θέσεις σε ΕΕ και Διεθνείς Οργανισμούς Επιστροφή    
Πρόσληψη πτυχιούχου ΑΕΙ στο Πανεπιστήμιο Πειραιώς

 

Αθήνα 15.2.2011, 15:02

Το Κέντρο Ερευνών του Πανεπιστημίου Πειραιώς, για τη συμμετοχή σε πακέτα εργασίας του υποέργου με τίτλο «Πρακτική Άσκηση Φοιτητών τμήματος Βιομηχανικής Διοίκησης και Τεχνολογίας» του έργου με τίτλο «Πρακτική Άσκηση Φοιτητών Πανεπιστημίου Πειραιώς», προτίθεται να συνεργαστεί με σύμβαση έργου με ένα άτομο, το οποίο να διαθέτει τα παρακάτω προσόντα με χρονική διάρκεια από την υπογραφή της σύμβασης έως 30 Σεπτεμβρίου 2012 και με δυνατότητα ανανέωσης της σύμβασης σε ενδεχόμενη παράταση της διάρκειας του έργου.

Απαραίτητα προσόντα:
- Πτυχίο ΑΕΙ /ΤΕΙ
- Καλή γνώση Αγγλικής Γλώσσας
- Άριστη γνώση της χρήσης Η/Υ
- Εμπειρία σε διοικητική / γραμματειακή υποστήριξη
- Στην περίπτωση αρρένων υποψηφίων, είναι απαραίτητη η εκπλήρωση των στρατιωτικών υποχρεώσεων ή νόμιμη απαλλαγή από αυτές.

Επιθυμητά προσόντα:
- Μεταπτυχιακός Τίτλος Σπουδών σε θέματα Βιομηχανικής Διοίκησης. Τυχόν πρόσθετα προσόντα θα συνεκτιμηθούν.

Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να υποβάλλουν αίτηση με πλήρη σφραγισμένο φάκελο βιογραφικών στοιχείων μαζί με τις απαραίτητες βεβαιώσεις εμπειρίας, τίτλους σπουδών, συστατικές επιστολές και οποιοδήποτε άλλο στοιχείο που κατά την κρίση τους θα βοηθήσει την επιτροπή επιλογής στη διαμόρφωση γνώμης για την καταλληλότητα των υποψηφίων. Οι υποψήφιοι ενδέχεται να κληθούν σε συνέντευξη σε περίπτωση που κριθεί ότι απαιτούνται επιπλέον στοιχεία για την αξιολόγηση. Τα παραπάνω στοιχεία θα πρέπει να κατατεθούν είτε αυτοπροσώπως είτε να υποβληθούν ταχυδρομικώς προσκομίζοντας την απόδειξη με εμπρόθεσμη κατάθεση μέχρι και την Παρασκευή 04/03/2011 στην παρακάτω διεύθυνση:
ΚΕΝΤΡΟ ΕΡΕΥΝΩΝ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΠΕΙΡΑΙΩΣ
ΓΡΗΓΟΡΙΟΥ ΛΑΜΠΡΑΚΗ 122, 185 32 ΠΕΙΡΑΙΑΣ

Στο Φάκελο θα πρέπει να υπάρχει η ένδειξη Για το έργο: «Πρακτική Άσκηση Φοιτητών Πανεπιστημίου Πειραιώς» (υποέργο: «Πρακτική Άσκηση Φοιτητών τμήματος Βιομηχανικής Διοίκησης & Τεχνολογίας»)

Για περισσότερες πληροφορίες οι υποψήφιοι θα πρέπει να απευθύνονται στην κα Άννα Καλποδήμου, τηλ. 210-4142637, ώρες 10:00 – 15:00, ή στην ηλεκτρονική διεύθυνση www.kep.unipi.gr.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 Επιστροφή  Κορυφή σελίδας

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η με οποιονδήποτε τρόπο αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου της εφημερίδας, χωρίς την γραπτή άδεια του εκδότη. Κάθε δημόσια αναφορά στο περιεχόμενο της συνεπάγεται και αναφορά του ονόματός της, όπως η δημοσιογραφική δεοντολογία επιτάσσει.

 

 

[Αρχική σελίδα]  [Αγορά Εργασίας]  [Επιχειρηματικότητα]  [Προσλήψεις στο Δημόσιο]  [Εκπαίδευση]  [Σεμινάρια]  [Νομοθεσία]  [Βιβλία]
Διεύθυνση: Λ. Ριανκούρ 73, 11524 Αθήνα, email: info@proslipsis.gr , Τηλ: 6949244434
©  2004-2021  proslipsis.gr, All rights reserved