ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΗΣ PROSLIPSIS.GR
Μάθετε πρώτοι τα νέα ...

  ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
 

 
Βάλτε Αγγελία      Δείτε Αγγελίες      Newsletters       
  Επικοινωνία     
 
 
 
 
 
 
 
 

 
  Θέσεις σε ΕΕ και Διεθνείς Οργανισμούς Επιστροφή    
Μητρώο για αποφοίτους ΑΕΙ στο υπουργείο Παιδείας (29/2/06)


Αθήνα 29.2.2006, 8:30
Μητρώο συμβούλων υποστήριξης δημιουργεί η Ειδική Υπηρεσία Διαχείρισης του Επιχειρησιακού Προγράμματος "Εκπαίδευση και Αρχική Επαγγελματική Κατάρτιση" και καλεί αποφοίτους ΑΕΙ να ενταχθούν σε αυτό.

Οι σύμβουλοι θα απασχολούνται κάθε φορά που αυτό κρίνεται σκόπιμο για την παροχή έργου που σχετίζεται με την υλοποίηση των δράσεων του ΕΠΕΑΕΚ, με έμφαση στα ακόλουθα αντικείμενα:
- προληπτικός έλεγχος διακηρύξεων, τευχών Δημοπράτησης, Συμβάσεων.
- έλεγχος Ανακεφαλαιωτικών Πινάκων Εργασιών (ΑΠΕ) Δημοσίων Έργων.
- σύνταξη διακηρύξεων, τευχών Δημοπράτησης και Συμβάσεων τεχνικής βοήθειας.
- υποστήριξη της ΕΥΔ/ΕΠΕΑΕΚ στις διαδικασίες ολοκλήρωσης των Πράξεων, όπως αυτές περιγράφονται ειδικότερα στο κοινοτικό και εθνικό θεσμικό πλαίσιο και τις σχετικές ερμηνευτικές εγκυκλίους
- τεχνική υποστήριξη σε θέματα πληροφορικής και μηχανοργάνωσης στο πλαίσιο της παρακολούθησης και διαχείρισης ενεργειών της Τεχνικής Βοήθειας του ΕΠΕΑΕΚ.

Δικαίωμα υποβολής υποψηφιότητας έχουν όσοι διαθέτουν:
- Πτυχίο ανώτατης εκπαίδευσης (Πανεπιστήμιο - TEI) του εσωτερικού ή αντίστοιχο τίτλο σπουδών της αλλοδαπής, νομίμως αναγνωρισμένο.
- Μεταπτυχιακό τίτλο και διετή ή τριετή επαγγελματική εμπειρία σε θέματα συναφή με το αντικείμενο της πρόσκλησης.

Για παροχή πρόσθετων πληροφοριών καθώς και για την παραλαβή του πλήρους κειμένου της πρόσκλησης και την υποβολή αιτήσεων εγγραφής στο Μητρώο, οι ενδιαφερόμενοι πρέπει να απευθύνονται στη διεύθυνση:
Υπουργείο Εθνικής Παιδείας & Θρησκευμάτων,
Ειδική Υπηρεσία Διαχείρισης ΕΠΕΑΕΚ
Πιττακού 2-4 & Περιάνδρου, 105 58, Αθήνα.
Τηλ.: 210-3278030, κα Κ. Χατζηνικολάου
Φαξ: 210-3278028
Ηλεκτρονική Διεύθυνση Internet (URL): http://www.epeaek.gr.

Οι αιτήσεις εγγραφής στο Μητρώο, θα υποβληθούν στο Πρωτόκολλο της ΕΥΔ ΕΠΕΑΕΚ μέχρι την 31 Μαρτίου 2006 και ώρα 14.00 Η αίτηση μπορεί να υποβληθεί και με συστημένη ταχυδρομική επιστολή. Όσες αιτήσεις υποβληθούν με τον τρόπο αυτό, θα ληφθούν υπόψη μόνο αν φθάσουν στην ΕΥΔ ΕΠΕΑΕΚ μέχρι την καταληκτική ημερομηνία και ώρα.

Δεν θα ληφθούν υπόψη αιτήσεις που είτε υποβλήθηκαν μετά την καθορισμένη ημερομηνία και ώρα είτε ταχυδρομήθηκαν έγκαιρα, αλλά δεν έφθασαν στην ΕΥΔ ΕΠΕΑΕΚ έγκαιρα.

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 Επιστροφή  Κορυφή σελίδας

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η με οποιονδήποτε τρόπο αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου της εφημερίδας, χωρίς την γραπτή άδεια του εκδότη. Κάθε δημόσια αναφορά στο περιεχόμενο της συνεπάγεται και αναφορά του ονόματός της, όπως η δημοσιογραφική δεοντολογία επιτάσσει.

 

 

[Αρχική σελίδα]  [Αγορά Εργασίας]  [Επιχειρηματικότητα]  [Προσλήψεις στο Δημόσιο]  [Εκπαίδευση]  [Σεμινάρια]  [Νομοθεσία]  [Βιβλία]
Διεύθυνση: Λ. Ριανκούρ 73, 11524 Αθήνα, email: info@proslipsis.gr , Τηλ: 6949244434
©  2004-2021  proslipsis.gr, All rights reserved