ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΗΣ PROSLIPSIS.GR
Μάθετε πρώτοι τα νέα ...

  ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
 

 
Βάλτε Αγγελία      Δείτε Αγγελίες      Newsletters       
  Επικοινωνία     
 
 
 
 
 
 
 
 

 
  Θέσεις σε ΕΕ και Διεθνείς Οργανισμούς Επιστροφή    
Πρόσληψη ειδικού επιστήμονα στο ΕΚΕΦΕ Δημόκριτος

 

Αθήνα 2.3.2011, 05:49

Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος που αφορά απασχόληση συνεργάτη για τις ανάγκες του προγράμματος - έργου «Στοχευμένες στρατηγικές για νέες θεραπείες καρδιαγγειακών και φλεγμονωδών νοσημάτων που θα βασίζονται στις προστατευτικές δράσεις της λιποπρωτεϊνης υψηλής πυκνότητας (HDL)», απευθύνει το ΕΚΕΦΕ Δημόκριτος.

Ειδικότερα, το Ινστιτούτο Βιολογίας του ΕΚΕΦΕ «Δημόκριτος», στο πλαίσιο υλοποίησης του ερευνητικού προγράμματος/έργου «Στοχευμένες στρατηγικές για νέες θεραπείες καρδιαγγειακών και φλεγμονωδών νοσημάτων που θα βασίζονται στις προστατευτικές δράσεις της λιποπρωτεϊνης υψηλής πυκνότητας (HDL)» προσκαλεί τους ενδιαφερόμενους να υποβάλλουν εκδήλωση ενδιαφέροντος για μια θέση εξωτερικού επιστημονικού συνεργάτη, ο οποίος θα απασχοληθεί με σύμβαση μίσθωσης ανεξαρτήτων υπηρεσιών, δώδεκα μηνών, με δυνατότητα παράτασης για άλλα δύο έτη.

Οι υποψήφιοι/ες πρέπει να είναι πτυχιούχοι ΑΕΙ και κάτοχοι μεταπτυχιακού τίτλου σπουδών για εκπόνηση διδακτορικής διατριβής στο πλαίσιο εγκεκριμένου έργου της Δράσης "Συνεργασία" της Γενικής Γραμματείας Έρευνας και Τεχνολογίας. Στο πλαίσιο του προγράμματος αυτού θα επιδιωχθεί: α) Η έκφραση και παραγωγή μεταλλαγμένων μορφών των απολιποπρωτεϊνών Α-Ι και Ε και η μελέτη του ρόλου τους στην ομοιόσταση της χοληστερόλης καθώς και η ανάλυση της δομής τους, β) Η μελέτη της θεραπευτικής δράσης των λιποπρωτεϊνών υψηλής πυκνότητας (HDL) σε καρδιαγγειακά και φλεγμονώδη νοσήματα.

Οι υποψήφιοι/ες πρέπει να διαθέτουν σημαντική εργαστηριακή εμπειρία στους τομείς Βιοχημείας, Μοριακής, Κυτταρικής και Δομικής Βιολογίας. Γνώση τεχνικών ανάλυσης και κλωνοποίησης DNA, έκφρασης πρωτεϊνών, καθαρισμού πρωτεϊνών, καλλιέργειας κυτταρικών σειρών, προσδιορισμού ενζυμικής δραστηριότητας και βιοφυσικού χαρακτηρισμού πρωτεϊνών θα συνεκτιμηθεί.

Κατά την αξιολόγηση των αιτήσεων θα δοθεί έμφαση στη συνάφεια με το αντικείμενο του έργου καθώς και στην εργασιακή εμπειρία των υποψηφίων.

Οι αιτήσεις, λεπτομερή βιογραφικά σημειώματα, ονόματα/ηλεκτρονικές διευθύνσεις δύο ατόμων από τα οποία μπορούν να ζητηθούν συστατικές επιστολές και αντίγραφα τίτλων σπουδών πρέπει να υποβληθούν μέχρι 23-03 2011 στη Γραμματεία Ειδικού Λογαριασμού του ΕΚΕΦΕ «Δημόκριτος» (Ταχυδρομική διεύθυνση: ΕΚΕΦΕ «Δημόκριτος», Γραμματεία Ειδικού Λογαριασμού, ΤΘ 60228, 15310 Αγία Παρασκευή).

Για περισσότερες πληροφορίες για την ανωτέρω θέση, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες με την Δρα Αγγελική Χρόνη, στα τηλέφωνα 210-6503626 και 210- 6503584 και στο e-mail: achroni @ bio . demokritos . gr.

Σε κάθε αίτηση θα πρέπει να αναγράφεται το Ινστιτούτο ο αριθμός έργου και ο αρμόδιος για πληροφορίες.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 Επιστροφή  Κορυφή σελίδας

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η με οποιονδήποτε τρόπο αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου της εφημερίδας, χωρίς την γραπτή άδεια του εκδότη. Κάθε δημόσια αναφορά στο περιεχόμενο της συνεπάγεται και αναφορά του ονόματός της, όπως η δημοσιογραφική δεοντολογία επιτάσσει.

 

 

[Αρχική σελίδα]  [Αγορά Εργασίας]  [Επιχειρηματικότητα]  [Προσλήψεις στο Δημόσιο]  [Εκπαίδευση]  [Σεμινάρια]  [Νομοθεσία]  [Βιβλία]
Διεύθυνση: Λ. Ριανκούρ 73, 11524 Αθήνα, email: info@proslipsis.gr , Τηλ: 6949244434
©  2004-2021  proslipsis.gr, All rights reserved