ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΗΣ PROSLIPSIS.GR
Μάθετε πρώτοι τα νέα ...

  ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
 

 
Βάλτε Αγγελία      Δείτε Αγγελίες      Newsletters       
  Επικοινωνία     
 
 
 
 
 
 
 
 

 
  Θέσεις σε ΕΕ και Διεθνείς Οργανισμούς Επιστροφή    
Διαγωνισμοί για την πρόσληψη διοικητικών στην Ευρωπαϊκή Ένωση
 

 

Αθήνα 21.3.2011, 19:12

Δύο διαγωνισμούς για την πρόσληψη διοικητικών υπαλλήλων, πτυχιούχων ΑΕΙ ή επί πτυχίω, ανακοίνωσε η EPSO, το... ΑΣΕΠ της Ευρωπαϊκής Ένωσης (προκήρυξη στα συνημμένα).

Οι θέσεις αφορούν τα ακόλουθα γνωστικά αντικείμενα: Νομικός Τομέας, Ευρωπαϊκή Δημόσια Διοίκηση, Οικονομία, Λογιστικός Έλεγχος, Χρηματοοικονομικός Τομέας, Στατιστική.

Οι υποψήφιοι πρέπει να είναι υπήκοοι κράτους μέλους της ΕΕ, να απολαύουν των πολιτικών δικαιωμάτων τους, να είναι εντάξει στατολογικά, να παρέχουν τα εχέγγυα ήθους που απαιτούνται για την άσκηση των προβλεπομένων καθηκόντων και να διαθέτουν τα αντίστοιχα ειδικά προσόντα που αναφέρονται στην προκήρυξη, δηλαδή πτυχίο ΑΕΙ και αποδεικτικό γνώσης ξένης γλώσσας και εμπειρίας (για ορισμένες θέσεις). Όσοι προκριθούν κατά το πρώτο στάδιο της επιλογής θα κληθούν στις Βρυξέλλες για προφορικές εξετάσεις.

Η υποβολή δικαιολογητικών γίνεται ηλεκτρονικά, σύμφωνα με την διαδικασία που αναφέρεται στον δικτυακό τόπο της EPSO, μέχρι τις 14 Απριλίου 2011 στις 12 το μεσημέρι (ώρα Βρυξελλών).

* Στο συνημμένο αρχείο θα βρείτε την προκήρυξη.

 

 1 αρχεία διαθέσιμα για download 
H προκήρυξη (αρχείο pdf 350 kb)

 

 

  

 

 

 

 

 

 Επιστροφή  Κορυφή σελίδας

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η με οποιονδήποτε τρόπο αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου της εφημερίδας, χωρίς την γραπτή άδεια του εκδότη. Κάθε δημόσια αναφορά στο περιεχόμενο της συνεπάγεται και αναφορά του ονόματός της, όπως η δημοσιογραφική δεοντολογία επιτάσσει.

 

 

[Αρχική σελίδα]  [Αγορά Εργασίας]  [Επιχειρηματικότητα]  [Προσλήψεις στο Δημόσιο]  [Εκπαίδευση]  [Σεμινάρια]  [Νομοθεσία]  [Βιβλία]
Διεύθυνση: Λ. Ριανκούρ 73, 11524 Αθήνα, email: info@proslipsis.gr , Τηλ: 6949244434
©  2004-2021  proslipsis.gr, All rights reserved