ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΗΣ PROSLIPSIS.GR
Μάθετε πρώτοι τα νέα ...

  ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
 

 
Βάλτε Αγγελία      Δείτε Αγγελίες      Newsletters       
  Επικοινωνία     
 
 
 
 
 
 
 
 

 
  Θέσεις σε ΕΕ και Διεθνείς Οργανισμούς Επιστροφή    
Φυσικά και νομικά πρόσωπα ζητεί ο ΕΛΟΤ (τυποποίηση) (13/3/06)


Αθήνα 13.3.2006, 08:43
Ο Ελληνικός Οργανισμός Τυποποίησης (ΕΛΟΤ), Ανώνυμη Εταιρεία του ευρύτερου δημόσιου τομέα που εποπτεύεται από το υπουργείο Ανάπτυξης, με στόχο τη διεύρυνση του κύκλου των πελατών - ωφελουμένων από τις δραστηριότητες του, ενδιαφέρεται να συνεργασθεί με φυσικά ή νομικά πρόσωπα για την ανάθεση με πώληση των προϊόντων - υπηρεσιών που παράγει - παρέχει προς τρίτους.

Τα ελάχιστα απαιτούμενα προσόντα για τα φυσικά πρόσωπα είναι πτυχίο ΑΕΙ ή ΤΕΙ θετικής ή οικονομικής κατεύθυνσης και πενταετής επαγγελματική προϋπηρεσία
Τα ελάχιστα απαιτούμενα προσόντα για τα νομικά πρόσωπα είναι αντικείμενο εργασιών συναφές με το έργο που πρόκειται να ανατεθεί και τριετής λειτουργία. Θα ληφθούν ιδιαίτερα υπ' όψη η γνώση του αντικειμένου των δραστηριοτήτων του ΕΛΟΤ, ο γεωγραφικός προσδιορισμός της δραστηριότητας του αιτούντος, καθώς και η εμπειρία σε πωλήσεις.

Στα φυσικά ή νομικά πρόσωπα που θα επιλεγούν από Επιτροπή του ΕΛΟΤ θα υπάρξει διεξοδική ενημέρωση για τις δραστηριότητες του ΕΛΟΤ, καθώς και εκπαίδευση σε θέματα πωλήσεων. Ακολούθως, τα φυσικά πρόσωπα ή οι εταιρείες θα υπογράψουν συμβάσεις με τον ΕΛΟΤ, οι οποίες θα καθορίζουν μεταξύ άλλων το αντικείμενο, τους όρους και προϋποθέσεις της απασχόλησης τους, το ποσοστό προμήθειας επί των πραγματοποιούμενων εσόδων πωλήσεων, το bonus σε περίπτωση υπέρβασης των στόχων των πωλήσεων, καθώς και τον προγραμματισμό και τη στοχοθεσία των πωλήσεων

Οι ενδιαφερόμενοι παρακαλούνται να επικοινωνούν με τον ΕΛΟΤ, Διεύθυνση Προβολής και Πληροφόρησης Αχαρνών 313 - 111 45 Αθήνα, τηλ.: 210-2120437, κ. Ε. Μακρυγιάννη, φαξ 210-2120131 και e-mail: esm@elot.gr, για την αποστολή αναλυτικής πληροφόρησης για τις δραστηριότητες του ΕΛΟΤ και την υποβολή των Βιογραφικών Σημειωμάτων - Εταιρικών Περιγραμμάτων (Profiles) μέχρι την 20 Μαρτίου 2006.

Στις αρμοδιότητες του ΕΛΟΤ περιλαμβάνονται η Τυποποίηση, η Πιστοποίηση, οι Εργαστηριακές Δοκιμές, η Εκπαίδευση και η Πληροφόρηση. Οι απορρέουσες από τις αρμοδιότητες αυτές εμπορικές δραστηριότητες του ΕΛΟΤ είναι κυρίως πωλήσεις: Προτύπων και Προδιαγραφών. Πιστοποίησης (προϊόντων, υπηρεσιών. Συστημάτων Ποιότητας κλπ), εργαστηριακών δοκιμών σε προϊόντα και υλικά, εκπαιδευτικών σεμιναρίων και πληροφόρησης. Ο ΕΛΟΤ διαθέτει έναν ευρύ κύκλο πελατών των ανωτέρω εμπορικών δραστηριοτήτων, που περιλαμβάνουν κυρίως φυσικά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 Επιστροφή  Κορυφή σελίδας

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η με οποιονδήποτε τρόπο αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου της εφημερίδας, χωρίς την γραπτή άδεια του εκδότη. Κάθε δημόσια αναφορά στο περιεχόμενο της συνεπάγεται και αναφορά του ονόματός της, όπως η δημοσιογραφική δεοντολογία επιτάσσει.

 

 

[Αρχική σελίδα]  [Αγορά Εργασίας]  [Επιχειρηματικότητα]  [Προσλήψεις στο Δημόσιο]  [Εκπαίδευση]  [Σεμινάρια]  [Νομοθεσία]  [Βιβλία]
Διεύθυνση: Λ. Ριανκούρ 73, 11524 Αθήνα, email: info@proslipsis.gr , Τηλ: 6949244434
©  2004-2021  proslipsis.gr, All rights reserved