ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΗΣ PROSLIPSIS.GR
Μάθετε πρώτοι τα νέα ...

  ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
 

 
Βάλτε Αγγελία      Δείτε Αγγελίες      Newsletters       
  Επικοινωνία     
 
 
 
 
 
 
 
 

 
  Θέσεις σε ΕΕ και Διεθνείς Οργανισμούς Επιστροφή    
Πρόσκληση προς εκπαιδευτικούς για διδασκαλία μαθημάτων

 

Αθήνα 25.5.2011, 15:23

Πρόσκληση προς εκπαιδευτικούς που ενδιαφέρονται να διδάξουν μαθήματα κατά τη Γ΄Φάση της Εισαγωγικής Επιμόρφωσης Εκπαιδευτικών του σχολικού έτους 2010-2011, απευθύνει το υπουργείο Παιδείας.

Η Επιμόρφωσης, διάρκειας 10 διδακτικών ωρών, θα πραγματοποιηθεί στην έδρα του 3ου ΠΕΚ Αθήνας στις 20 και 21 Ιουνίου 2011, από 09.00 έως 13.30.

Επιμορφωτές μπορούν να είναι:
α) Εν ενεργεία Σχολικοί Σύμβουλοι, αντίστοιχης ή συγγενούς ειδικότητας μ' αυτήν των επιμορφωτικών τμημάτων, οι οποίοι έχουν αρμοδιότητα στην περιοχή ευθύνης του ΠΕΚ.
β) Εκπαιδευτικοί, αντίστοιχης ή συγγενούς ειδικότητας μ' αυτήν των επιμορφωτικών τμημάτων, οι οποίοι διδάσκουν σε δημόσια σχολεία της περιοχής ευθύνης του ΠΕΚ και έχουν αυξημένα προσόντα, γνώση και εμπειρία στις διαδικασίες σχεδιασμού και υλοποίησης του διδακτικού έργου.

Οι επιμορφωνόμενοι παρουσιάζουν εμπειρίες, προβλήματα και καλές πρακτικές που προέκυψαν κατά την άσκηση του διδακτικού τους έργου στη διάρκεια της σχολικής χρονιάς. Προτείνεται να ομαδοποιηθούν, αν είναι εφικτό, σε τέσσερις άξονες:
- Ζητήματα παιδαγωγικού χαρακτήρα
- Ζητήματα εφαρμογής διδακτικών μεθόδων
- Ζητήματα συνεργασίας των εκπαιδευτικών μεταξύ τους, με τους γονείς και την ευρύτερη κοινότητα.
- Ζητήματα αξιολόγησης μαθητών και διδακτικού έργου.

Στη συνέχεια, για καθέναν από αυτούς τους άξονες επιλέγονται από αυτά που προτάθηκαν αντιπροσωπευτικά θέματα και συζητούνται ως μελέτες περίπτωσης, οι οποίες προσεγγίζονται κατά το δυνατόν μέσω ενεργητικών και βιωματικών μεθόδων. Τμήματα επιμορφωνόμενων στο 3ο ΠΕΚ Αθήνας: Πρωτοβάθμια Εκπαίδευση: Τμήμα Α1: ΠΕ60, ΠΕ70, ΠΕ05, Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση: Τμήμα Β1: ΠΕ01, ΠΕ02, ΠΕ10, ΠΕ14, ΠΕ18, ΠΕ32, ΠΕ33

Οι ενδιαφερόμενοι να διδάξουν στο 3ο ΠΕΚ Αθήνας υποβάλουν σχετική αίτηση, μέχρι 29 Μαΐου 2011, ηλεκτρονικά στο e-mail: pek 3@ otenet . gr ) ή με φαξ στον αριθμό: 210-5772667).

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 Επιστροφή  Κορυφή σελίδας

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η με οποιονδήποτε τρόπο αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου της εφημερίδας, χωρίς την γραπτή άδεια του εκδότη. Κάθε δημόσια αναφορά στο περιεχόμενο της συνεπάγεται και αναφορά του ονόματός της, όπως η δημοσιογραφική δεοντολογία επιτάσσει.

  

[Αρχική σελίδα]  [Αγορά Εργασίας]  [Επιχειρηματικότητα]  [Προσλήψεις στο Δημόσιο]  [Εκπαίδευση]  [Σεμινάρια]  [Νομοθεσία]  [Βιβλία]
Διεύθυνση: Λ. Ριανκούρ 73, 11524 Αθήνα, email: info@proslipsis.gr , Τηλ: 6949244434
©  2004-2021  proslipsis.gr, All rights reserved