ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΗΣ PROSLIPSIS.GR
Μάθετε πρώτοι τα νέα ...

  ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
 

 
Βάλτε Αγγελία      Δείτε Αγγελίες      Newsletters       
  Επικοινωνία     
 
 
 
 
 
 
 
 

 
  Θέσεις σε ΕΕ και Διεθνείς Οργανισμούς Επιστροφή    
Βιβλιοθηκονόμος στο Παιδαγωγικό Ινστιτούτο (24/3/06)


Αθήνα 24.3.2006
Το Παιδαγωγικό Ινστιτούτο ενδιαφέρεται για την σύναψη σύμβασης ανάθεσης έργου με έναν ειδικό συνεργάτη - βιβλιοθηκονόμου για την δημιουργία θησαυρού εκπαιδευτικής ορολογίας.

Ο τόπος εργασίας θα είναι το Ινστιτούτο, ενώ η διάρκεια απασχόλησης προβλέπεται έως το Δεκέμβριο 2006. Το Παιδαγωγικό Ινστιτούτο διατηρεί το δικαίωμα της σύναψης σύμβασης για δοκιμαστική περίοδο απασχόλησης δύο μηνών. Η αμοιβή θα είναι ανάλογη των προσόντων σύμφωνα με τις αντίστοιχες προβλέψεις του Τεχνικού Δελτίου του έργου και πάντως δεν θα υπερβαίνει τα 1500€
πλέον ΦΠΑ.

Ο υποψήφιος πρέπει να διαθέτει:
Πτυχίο βιβλιοθηκονομίας (ΑΕΙ ή ΤΕΙ)
Άριστη γνώση ελληνικής και αγγλικής γλώσσας
Εξοικείωση εργασίας σε λειτουργικά συστήματα Microsoft Windows και πλατφόρμα Microsoft Office
Άριστη γνώση χειρισμού λογισμικού δημιουργίας ιστοσελίδων και ηλεκτρονικών εντύπων
Εργασιακή εμπειρία κατά προτίμηση στο αντικείμενο του θησαυρού

Επιπλέον προσόντα των υποψηφίων σχετικά με το αντικείμενο (πτυχίο ΑΕΙ ή μεταπτυχιακός τίτλος φιλολογίας ή γλωσσολογίας καθώς και εμπειρία από τη μεταφραστική και ορολογική πρακτική θα συνεκτιμηθούν κατά την αξιολόγηση των υποψηφίων).

Οι υποψήφιοι που κρίνεται ότι πληρούν τα απαραίτητα προσόντα θα κληθούν σε συνέντευξη σε ημερομηνία και ώρα που θα τους ανακοινωθεί.

Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να υποβάλουν αίτηση με την ένδειξη «Πράξη Απολλόδωρος ΙΙ, για τη θέση ειδικού συνεργάτη για τη δημιουργία θησαυρού»
με πλήρη στοιχεία επικοινωνίας και λεπτομερές βιογραφικό σημείωμα συνοδευόμενο από βεβαίωση προηγούμενης εμπειρίας και κάθε άλλο στοιχείο που κατά την άποψη του υποψηφίου θα βοηθήσει την επιτροπή επιλογής να διαμορφώσει σωστή άποψη για την καταλληλότητα του υποψηφίου.

Τα παραπάνω στοιχεία θα πρέπει να κατατεθούν ή να αποσταλούν σε φάκελο με την ένδειξη «Πράξη Απολλόδωρος ΙΙ, για τη θέση ειδικού συνεργάτη για τη δημιουργία θησαυρού»
από 24/2/2006 έως τις 30/03/2006 στο Πρωτόκολλο του Π.Ι. στη διεύθυνση Μεσογείων 396, 15341 Αγ. Παρασκευή.

Πρόσθετες πληροφορίες μπορούν να ζητούν οι ενδιαφερόμενοι τις εργάσιμες ημέρες και ώρες από τη Βιβλιοθήκη του Παιδαγωγικού Ινστιτούτου, κ. Ασκητή, τηλ.: 210.6014.206.

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 Επιστροφή  Κορυφή σελίδας

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η με οποιονδήποτε τρόπο αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου της εφημερίδας, χωρίς την γραπτή άδεια του εκδότη. Κάθε δημόσια αναφορά στο περιεχόμενο της συνεπάγεται και αναφορά του ονόματός της, όπως η δημοσιογραφική δεοντολογία επιτάσσει.

  

[Αρχική σελίδα]  [Αγορά Εργασίας]  [Επιχειρηματικότητα]  [Προσλήψεις στο Δημόσιο]  [Εκπαίδευση]  [Σεμινάρια]  [Νομοθεσία]  [Βιβλία]
Διεύθυνση: Λ. Ριανκούρ 73, 11524 Αθήνα, email: info@proslipsis.gr , Τηλ: 6949244434
©  2004-2021  proslipsis.gr, All rights reserved