ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΗΣ PROSLIPSIS.GR
Μάθετε πρώτοι τα νέα ...

  ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
 

 
Βάλτε Αγγελία      Δείτε Αγγελίες      Newsletters       
  Επικοινωνία     
 
 
 
 
 
 
 
 

 
  Θέσεις σε ΕΕ και Διεθνείς Οργανισμούς Επιστροφή    
Φαρμακοποιός και χειρουργός στο Ταμείο Συμβολαιογράφων Αθήνας (30/3/06)


Αθήνα 30.3.2006, 19:22
Το Ταμείο Ασφαλίσεως Συμβολαιογράφων (TAΣ) θα προσλάβει με σύμβαση μίσθωσης έργου έναν φαρμακοποιό, για τον έλεγχο των συνταγών των ασφαλισμένων, και ένα ιατρό ελεγκτή ειδικότητας χειρουργού, για τον έλεγχο της περίθαλψης των ασφαλισμένων στην περιφέρεια Αττικής.

Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να έχουν πτυχίο αντίστοιχων σχολών ΑΕΙ της ημεδαπής, ή ισότιμο πτυχίο σχολών της αλλοδαπής, και άδεια άσκησης επαγγέλματος. Ο ανωτέρω ιατρός θα πρέπει να έχει τριετή τουλάχιστον άσκηση του ιατρικού επαγγέλματος.

Η συνολική ετήσια μικτή αποζημίωση για τον ιατρό ανέρχεται στο ποσό των 10.200,00 ευρώ και για τον φαρμακοποιό στο ποσό των 10.000,00 ευρώ.

Δικαιολογητικά υποβάλλονται μέχρι 10 Απριλίου 2006 και κατά τις ώρες 9.00 έως 13.00 στο ΤΑΣ (Κάνιγγος 27, Αθήνα) και ειδικότερα:
- Αίτηση
- Αντίγραφο πτυχίου
- Βιογραφικό Σημείωμα
- Άδεια άσκησης επαγγέλματος
- Τίτλος ειδικότητας (Χειρουργού)
- Πιστοποιητικό Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών, ότι είναι μέλος αυτού
- Υπεύθυνη δήλωση του αιτούντος σύμφωνα με τον Ν. 1599/86, με την οποία θα δηλώνει ότι δεν κατέχει άλλη θέση στο Δημόσιο, ούτε έχει οικονομική εξάρτηση από άλλο ίδρυμα ιδιωτικής πρωτοβουλίας στο χώρο της Υγείας.

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 Επιστροφή  Κορυφή σελίδας

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η με οποιονδήποτε τρόπο αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου της εφημερίδας, χωρίς την γραπτή άδεια του εκδότη. Κάθε δημόσια αναφορά στο περιεχόμενο της συνεπάγεται και αναφορά του ονόματός της, όπως η δημοσιογραφική δεοντολογία επιτάσσει.

  

[Αρχική σελίδα]  [Αγορά Εργασίας]  [Επιχειρηματικότητα]  [Προσλήψεις στο Δημόσιο]  [Εκπαίδευση]  [Σεμινάρια]  [Νομοθεσία]  [Βιβλία]
Διεύθυνση: Λ. Ριανκούρ 73, 11524 Αθήνα, email: info@proslipsis.gr , Τηλ: 6949244434
©  2004-2021  proslipsis.gr, All rights reserved