ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΗΣ PROSLIPSIS.GR
Μάθετε πρώτοι τα νέα ...

  ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
 

 
Βάλτε Αγγελία      Δείτε Αγγελίες      Newsletters       
  Επικοινωνία     
 
 
 
 
 
 
 
 

 
  Θέσεις σε ΕΕ και Διεθνείς Οργανισμούς Επιστροφή    
5 στο Τμήμα Φυσικής του ΑΠΘ (1/4/06)


Θεσσαλονίκη 1.4.2006, 9:43
Η Επιτροπή Ερευνών του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης για την υλοποίηση του έργου «Σύμβουλος τεχνικής υποστήριξης για την ανάπτυξη μητροπολιτικών δικτύων οπτικών ινών», με επιστημονικό υπεύθυνο τον κ. Ι. Σάχαλο, καθηγητή του Τμήματος Φυσικής του ΑΠΘ, προτίθεται να συνεργαστεί με σύμβαση ανάθεσης έργου με τους ακόλουθους:

* 3 Φυσικούς Ραδιοηλεκτρολόγους και Μηχανικούς Τηλεπικοινωνιών και Δικτύων για χρονικό διάστημα πέντε μηνών με εξειδίκευση στο αντικείμενο: ευρυζωνικά δίκτυα οπτικών ινών και υπηρεσίες γι' αυτά με τα ακόλουθα προσόντα: Πολύ καλή γνώση αγγλικής γλώσσας, Προϋπηρεσία σε ερευνητικά έργα που αφορούν στο σχεδιασμό και στην ανάπτυξη ευρυζωνικών δικτύων οπτικών ινών.

* 1 πτυχιούχο Ηλεκτρολόγων Μηχανολόγων και Μηχανικών Ηλεκτρονικών Υπολογιστών ή πτυχιούχο της Επιστήμης των Ηλεκτρονικών Υπολογιστών, για χρονικό διάστημα ενός μήνα, με εξειδίκευση στο αντικείμενο ανάλυσης δεδομένων με τα ακόλουθα προσόντα: Πολύ καλή γνώση αγγλικής γλώσσας, Εμπειρία σε υπολογιστικά συστήματα.

* 1 απόφοιτο ΔΕ για χρονικό διάστημα δύο μηνών με δυνατότητα παράτασης μέχρι και πέντε μήνες και με τα ακόλουθα προσόντα: Πολύ καλή γνώση αγγλικής γλώσσας, σχετικούς τίτλους σπουδών θεωρητικής και εφαρμοσμένης λογιστικής, πολύ καλή γνώση και χειρισμό Η/Υ (Word, Excel, Access), διετή εμπειρία σε σχετικά ερευνητικά έργα.

Η γνώση των παραπάνω προσότων πιστοποιείται με αντίστοιχους τίτλους σπουδών ή ετήσια τουλάχιστον προϋπηρεσία σε αντίστοιχη θέση.

Οι άνδρες υποψήφιοι πρέπει να έχουν εκπληρώσει τις στρατιωτικές τους υποχρεώσεις το αργότερο μέχρι τις 31.12.2005, ή να έχουν νόμιμη απαλλαγή απ' αυτές, ή να διαθέτουν αναβολή στράτευσης μέχρι 31.12.2007.

Σε όλες τις περιπτώσεις η προϋπηρεσία θα αποδεικνύεται με βεβαιώσεις εργοδοτών, στις οποίες πρέπει να αναγράφεται επακριβώς η διάρκεια και το είδος της απασχόλησης των υποψηφίων. Επιπλέον προσόντα (μεταπτυχιακοί τίτλοι, ή πιστοποιήσεις) θα συνεκτιμώνται αναλόγως, μόνο εάν είναι συναφή με τα παραπάνω αντικείμενα.

Οι υποψήφιοι θα πρέπει να υποβάλουν αίτηση με βιογραφικό σημείωμα και αντίγραφα τίτλων, πιστοποιήσεων και βεβαιώσεων προϋπηρεσίας, καθώς και κάθε άλλο στοιχείο που θα τεκμηριώνει το βιογραφικό σημείωμα.

Αιτήσεις γίνονται δεκτές κατά το προσεχές δεκαήμερο και κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες, στο Εργαστήριο Ραδιοεπικοινωνιών του ΑΠΘ, κ. Γ Μίαρη, τηλ.: 2310-998237, φαξ 2310-998069.

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 Επιστροφή  Κορυφή σελίδας

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η με οποιονδήποτε τρόπο αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου της εφημερίδας, χωρίς την γραπτή άδεια του εκδότη. Κάθε δημόσια αναφορά στο περιεχόμενο της συνεπάγεται και αναφορά του ονόματός της, όπως η δημοσιογραφική δεοντολογία επιτάσσει.

  

[Αρχική σελίδα]  [Αγορά Εργασίας]  [Επιχειρηματικότητα]  [Προσλήψεις στο Δημόσιο]  [Εκπαίδευση]  [Σεμινάρια]  [Νομοθεσία]  [Βιβλία]
Διεύθυνση: Λ. Ριανκούρ 73, 11524 Αθήνα, email: info@proslipsis.gr , Τηλ: 6949244434
©  2004-2021  proslipsis.gr, All rights reserved