ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΗΣ PROSLIPSIS.GR
Μάθετε πρώτοι τα νέα ...

  ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
 

 
Βάλτε Αγγελία      Δείτε Αγγελίες      Newsletters       
  Επικοινωνία     
 
 
 
 
 
 
 
 

 
  Θέσεις σε ΕΕ και Διεθνείς Οργανισμούς Επιστροφή    
Στέλεχος στο ΕΛΚΕΔΕ Θεσσαλονίκης (3/4/06)


Αθήνα 3.4.2006, 22:46
Το ΚΕΚ ΕΛΚΕΔΕ Μ.ΕΠΕ ενδιαφέρεται για τη στελέχωση της θέσης του Προϊσταμένου του Παραρτήματός του στη Θεσσαλονίκη, με σύμβαση εξαρτημένης εργασίας τουλάχιστον ενός έτους.

Οι υποψήφιοι πρέπει:
- Να είναι κάτοχοι πτυχίου τριτοβάθμιας εκπαίδευσης θετικής κατεύθυνσης της ημεδαπής ή αναγνωρισμένου ισότιμου τίτλου σπουδών της αλλοδαπής κατά προτίμηση Μηχανολόγοι Μηχανικοί ή Χημικοί Μηχανικοί ή Ηλεκτρολόγοι Μηχανικοι ή Πολιτικόι Μηχανικοί.
- Να διαθέτουν εκπαιδευτική εμπειρία τριών τουλάχιστον ετών μετά το πέρας των σπουδών του στην κατάρτιση ενηλίκων. Ως εκπαιδευτική εμπειρία νοείται η εμπειρία στο σχεδιασμό, την οργάνωση, την υλοποίηση, τη διδασκαλία και την αξιολόγηση εκπαιδευτικών προγραμμάτων. Στην περίπτωση που η εκπαιδευτική εμπειρία είναι διδακτική θα πρέπει να βεβαιώνεται για κάθε έτος διδασκαλία τουλάχιστον 150 ωρών.
- Να μην έχουν οποιαδήποτε μορφής σχέση με άλλο ΚΕΚ, εκτός αυτής του εκπαιδευτή.

Συνεκτιμώνται:
- Οι μεταπτυχιακοί τίτλοι σπουδών
- Οι αναγνωρισμένοι τίτλοι που αποδεικνύουν τη γνώση μιας ξένης γλώσσας
- Η ειδική εκπαίδευση (εκπαίδευση εκπαιδευτών)
- Η εμπειρία και ευαισθητοποίηση σε θέματα ισότητας ευκαιριών
- Η εμπειρία σε θέματα Ασφάλειας και Υγείας στην εργασία

Η επιλογή του υποψηφίου θα γίνει κατόπιν συνέντευξης. Αιτήσεις ενδιαφέροντος θα γίνονται δεκτές μέχρι 14 Απριλίου 2006 στη διεύθυνση: Τ.Θ. 52084, 14410 Μεταμόρφωση Αττικής. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθυνθείτε στο τηλέφωνο 210 2855580, κ. Α. Βυτανιώτη, Διευθύντρια ΚΕΚ ΕΛΚΕΔΕ.

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 Επιστροφή  Κορυφή σελίδας

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η με οποιονδήποτε τρόπο αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου της εφημερίδας, χωρίς την γραπτή άδεια του εκδότη. Κάθε δημόσια αναφορά στο περιεχόμενο της συνεπάγεται και αναφορά του ονόματός της, όπως η δημοσιογραφική δεοντολογία επιτάσσει.

  

[Αρχική σελίδα]  [Αγορά Εργασίας]  [Επιχειρηματικότητα]  [Προσλήψεις στο Δημόσιο]  [Εκπαίδευση]  [Σεμινάρια]  [Νομοθεσία]  [Βιβλία]
Διεύθυνση: Λ. Ριανκούρ 73, 11524 Αθήνα, email: info@proslipsis.gr , Τηλ: 6949244434
©  2004-2021  proslipsis.gr, All rights reserved