ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΗΣ PROSLIPSIS.GR
Μάθετε πρώτοι τα νέα ...

  ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
 

 
Βάλτε Αγγελία      Δείτε Αγγελίες      Newsletters       
  Επικοινωνία     
 
 
 
 
 
 
 
 

 
  Θέσεις σε ΕΕ και Διεθνείς Οργανισμούς Επιστροφή    
5 βιβλιοθηκονόμοι και 2 πληροφορικής στο ΤΕΙ Θεσσαλονίκης (3/4/06)


Θεσσαλονίκη 3.4.2006, 23:21
Η Επιτροπή Ερευνών του Αλεξάνδρειου Τεχνολογικού Εκπαιδευτικού Ιδρύματος Θεσσαλονίκης (ΑΤΕΙ/Θ) θα προσλάβει με σύμβαση έργου το ακόλουθο προσωπικό:

* 5 βιβλιοθηκονόμους ΑΕΙ
* 2 Πληροφορικής ΑΕΙ

Οι προσλήψεις γίνονται στο πλαίσιο υλοποίησης έργων του 3ου Κοινοτικού Πλαισίου Στήριξης και πιο συγκεκριμένα στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα "ΕΠΕΑΕΚ II", με τίτλο "Ενίσχυση και εμπλουτισμός ακαδημαϊκών βιβλιοθηκών" και ειδικότερα του έργου "Η βιβλιοθήκη του ΤΕΙ/Θ ένα μοντέλο που να ανταποκρίνεται στις ανάγκες των χρηστών για πληροφόρηση", Μέτρο: 2.1 (αναβάθμιση της ποιότητας της παρεχόμενης εκπαίδευσης", Ενέργεια: 2.1.3 (ενίσχυση βιβλιοθηκών)", που συγχρηματοδοτείται κατά 75% από το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο και κατά 25% από εθνικούς πόρους.

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να καταθέσουν αίτηση στη γραμματεία της Επιτροπής Ερευνών του ΑΤΕΙ/Θ (κτίριο Διοίκησης) κατά τις ώρες 11.00 π.μ. - 13.00 μ.μ. από Δευτέρα 3 Απριλίου 2006 έως Τρίτη 11 Απριλίου 2006, όπου θα συμπληρώνεται και σχετική αίτηση.

Οι τίτλοι σπουδών και οι βεβαιώσεις προϋπηρεσίας πρέπει να προσκομιστούν σε πρωτότυπη μορφή ή σε επικυρωμένα αντίγραφα.

Εναλλακτικά οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να στείλουν τα δικαιολογητικά μαζί με την αίτηση τους και με συστημένη ταχυδρομική επιστολή στην ακόλουθη διεύθυνση: ΑΤΕΙ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ, Τ.Κ. 57400, Τ.θ. 141 Θεσσαλονίκη, Γραμματεία Επιτροπής Ερευνών. Πληροφορίες: τηλ.: 2310-791160, φαξ: 2310-791468.

Η πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος καθώς και το έντυπο αίτησης δια τίθενται μέσω της ιστοσελίδας της Επιτροπής Ερευνών www.ee.teithe.gr.

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 Επιστροφή  Κορυφή σελίδας

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η με οποιονδήποτε τρόπο αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου της εφημερίδας, χωρίς την γραπτή άδεια του εκδότη. Κάθε δημόσια αναφορά στο περιεχόμενο της συνεπάγεται και αναφορά του ονόματός της, όπως η δημοσιογραφική δεοντολογία επιτάσσει.

  

[Αρχική σελίδα]  [Αγορά Εργασίας]  [Επιχειρηματικότητα]  [Προσλήψεις στο Δημόσιο]  [Εκπαίδευση]  [Σεμινάρια]  [Νομοθεσία]  [Βιβλία]
Διεύθυνση: Λ. Ριανκούρ 73, 11524 Αθήνα, email: info@proslipsis.gr , Τηλ: 6949244434
©  2004-2021  proslipsis.gr, All rights reserved