ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΗΣ PROSLIPSIS.GR
Μάθετε πρώτοι τα νέα ...

  ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
 

 
Βάλτε Αγγελία      Δείτε Αγγελίες      Newsletters       
  Επικοινωνία     
 
 
 
 
 
 
 
 

 
  Θέσεις σε ΕΕ και Διεθνείς Οργανισμούς Επιστροφή    
Ωκεανογράφος στο ΕΚΘΕ Αναβύσσου (7/4/06)


Αθήνα 7.4.2006, 12:54
Για τις ανάγκες του ερυνητικού προγράμματος: «Ολοκληρωμένο Πληροφοριακό σύστημα παρακολούθησης και πρόγνωσης κυμματισμών με εφαρμογές στην ελληνική Ναυσιπλοία», το Ελληνικό Κέντρο Θαλασσίων Ερευνών (ΕΚΘΕ) πρόκειται να απασχολήσει με σύμβαση μίσθωσης έργου διάρκειας 6 μηνών έναν απόφοιτο ελληνικού ΑΕΙ με ειδικότητα Ωκεανογράφου - Επιστημών Της Θάλλασας, με εμπειρία σε θέματα στοχαστικής μοντελοποίησης και πρόγνωσης κυμματισμών.

Τόπος εργασίας θα είναι η Ανάβυσσος Αττικής

Αιτήσεις με αναλυτικό βιογραφικό σημείωμα και επικύρωμένα αντίγραφα πτυχίων θα γίνονται δεκτές μέχρι και την Δευτέρα 17 Απριλίου στα γραφεία τςη ΕΛΚΕΘΕ στην Ανάβυσσό Αττικής (περιοχή μαυρό Λιθάρι) ή ταχυδρομικώς : Λεωφ.Αθηνών-Σουνίου (46,7 χιλ) 712,190 13 Ανάβυσσός. Πληροφορίες: Τάκβορ Σουκισσιάν, τηλ.: 22910-76420.

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 Επιστροφή  Κορυφή σελίδας

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η με οποιονδήποτε τρόπο αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου της εφημερίδας, χωρίς την γραπτή άδεια του εκδότη. Κάθε δημόσια αναφορά στο περιεχόμενο της συνεπάγεται και αναφορά του ονόματός της, όπως η δημοσιογραφική δεοντολογία επιτάσσει.

  

[Αρχική σελίδα]  [Αγορά Εργασίας]  [Επιχειρηματικότητα]  [Προσλήψεις στο Δημόσιο]  [Εκπαίδευση]  [Σεμινάρια]  [Νομοθεσία]  [Βιβλία]
Διεύθυνση: Λ. Ριανκούρ 73, 11524 Αθήνα, email: info@proslipsis.gr , Τηλ: 6949244434
©  2004-2021  proslipsis.gr, All rights reserved