ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΗΣ PROSLIPSIS.GR
Μάθετε πρώτοι τα νέα ...

  ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
 

 
Βάλτε Αγγελία      Δείτε Αγγελίες      Newsletters       
  Επικοινωνία     
 
 
 
 
 
 
 
 

 
  Θέσεις σε ΕΕ και Διεθνείς Οργανισμούς Επιστροφή    
Υπαλλήλους του για επιμορφωτές ζητά το υπουργείο Πολιτισμού

 

Αθήνα 18.9.2011, 5:31

Το υπουργείο Πολιτισµού και Τουρισµού απευθύνει πρόσκληση ενδιαφέροντος στα στελέχη του για συµµετοχή στην Εσωτερική Οµάδα Επιµορφωτών των Υπηρεσιών του πρώην Υπουργείου Πολιτισµού, η οποία πρόκειται να συγκροτηθεί στο πλαίσιο της καθιέρωσης συστήµατος ανίχνευσης εκπαιδευτικών - επιµορφωτικών αναγκών στη δηµόσια διοίκηση.

Ειδικότερα, βάσει της αριθµ. ΔΙΕΚ/ΤΜ.Α/Φ.1/15582/4-8-2011 απόφασης του
Υφυπουργού Διοικητικής Μεταρρύθµισης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης (ΦΕΚ 1909/Β/30-8-2011), η Εσωτερική Οµάδα Επιµορφωτών που θα συγκροτηθεί θα αποτελείται από τρία (3) έως πέντε (5) στελέχη, προερχόµενα από τις οργανικές µονάδες του πρώην Υπουργείου Πολιτισµού.

Η εν λόγω Οµάδα, σε συνεργασία µε τη Διεύθυνση Οργάνωσης, Εκπαίδευσης και Ποιότητας Υπηρεσιών του ΥΠΠΟΤ, θα υποστηρίζει το έργο του Εθνικού Κέντρου Δηµόσιας Διοίκησης & Αποκέντρωσης για την επιµόρφωση των στελεχών της δηµόσιας διοίκησης, κυρίως σε θέµατα που αφορούν στις νέες δηµόσιες πολιτικές, τις κανονιστικές ρυθµίσεις, τις διοικητικές µεταρρυθµίσεις και την ηλεκτρονική διακυβέρνηση.

Τα µέλη της Εσωτερικής Οµάδας Επιµορφωτών πρέπει να διαθέτουν γνώσεις και εµπειρία στο σχεδιασµό και την υλοποίηση επιµορφωτικών προγραµµάτων ή και στην εξ αποστάσεως εκπαίδευση, γνώση ξένης γλώσσας και γνώση χρήσης νέων τεχνολογιών.

Η επιλογή των µελών της Εσωτερικής Οµάδας Επιµορφωτών θα γίνει από πενταµελή Επιτροπή, Πρόεδρος της οποίας είναι η Γενική Γραµµατέας του ΥΠΠΟΤ, µέλη δε αυτής είναι δύο (2) στελέχη του Υπουργείου και δύο (2) του ΕΚΔΔΑ, τα οποία προτείνει ο Γενικός Γραµµατέας του.

Οι ενδιαφερόµενοι καλούνται να υποβάλουν αίτηση ενδιαφέροντος καθώς και βιογραφικό σηµείωµα, από το οποίο να προκύπτει ότι διαθέτουν τα απαιτούµενα προσόντα µε συνηµµένα τα σχετικά δικαιολογητικά, µέχρι τις 23-9-2011 στην εξής διεύθυνση: Υπουργείο Πολιτισµού & Τουρισµού, Διεύθυνση Διοικητικού, Τµήµα Διοίκησης Μονίµου Προσωπικού Μπουµπουλίνας 20-22, ΤΚ 10682, Αθήνα, E-mail: dd@culture.gr, τηλέφωνο για πληροφορίες: 213-1322226.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 Επιστροφή  Κορυφή σελίδας

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η με οποιονδήποτε τρόπο αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου της εφημερίδας, χωρίς την γραπτή άδεια του εκδότη. Κάθε δημόσια αναφορά στο περιεχόμενο της συνεπάγεται και αναφορά του ονόματός της, όπως η δημοσιογραφική δεοντολογία επιτάσσει.

 

 

[Αρχική σελίδα]  [Αγορά Εργασίας]  [Επιχειρηματικότητα]  [Προσλήψεις στο Δημόσιο]  [Εκπαίδευση]  [Σεμινάρια]  [Νομοθεσία]  [Βιβλία]
Διεύθυνση: Λ. Ριανκούρ 73, 11524 Αθήνα, email: info@proslipsis.gr , Τηλ: 6949244434
©  2004-2021  proslipsis.gr, All rights reserved