ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΗΣ PROSLIPSIS.GR
Μάθετε πρώτοι τα νέα ...

  ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
 

 
Βάλτε Αγγελία      Δείτε Αγγελίες      Newsletters       
  Επικοινωνία     
 
 
 
 
 
 
 
 

 
  Θέσεις σε ΕΕ και Διεθνείς Οργανισμούς Επιστροφή    
9 συμβασιούχοι στο Παιδαγωγικό Ινστιτούτο (11/4/06)


Αθήνα 11.4.2006, 22:14
Το Παιδαγωγικό Ινστιτούτο στα πλαίσια του προγράμματος ΕΠΕΑΚ ΙΙ με τίτλο
«Επένδυση στον Άνθρωπο: Ανάπτυξη Μεθοδολογίας και Εφαρμογή Σύγχρονων Εργαλειών ΣΕΠ και Υπηρεσιών Συμβουλευτικής», προκηρύσσει 9 θέσεις για πτυχιούχους ΑΕΙ, ως εξής:

*
1 ειδικό πληροφορικής με εμπειρία στην κατασκευή λογισμικού και στην διαχείρηση βάσεων δεδομένων για την ψηφιακή έκδοση των τέστ επαγγελματικού προσανατολισμού. Το χρονικό διάστημα απασχόλησης προβλέπεται να είναι 4 μήνες με αμοιβή 4.500 ευρώ.
*
2 ψυχολόγους με γνώσεις ψυχομετρίας για την συμμετοχή στην εγγραφή του εγχειριδίου των τέστ επαγγελματικού προσανατολισμού. Το χρονικό διάστημα απασχόλησης προβλέπεται να είναι 4 μήνες με αμοιβή 9.000 ευρώ.
*
1 φιλόλογο με εμπειρία στην επιμέλεια κειμένων για την γλωσσική επιμέλεια του εγχειριδίου χρήσης των τέστ επαγγελματικού προσανατολισμού. Το χρονικό διάστημα απασχόλησης προβλεπεται να είναι 2 μήνες με αμοιβή 1.500 ευρώ.
*
3 άτομα με μεταπτυχιακές σπουδές στην Συμβουλευτική και τον Επαγγελματικό προσανατολισμό και εμπειρία στο θεωρητικό μοντέλο του John Holland για την εκπόνηση του καταλόγου επαγγελμάτων. Το χρονικό διάστημα απασχόλησης προβλέπεται να είναι 2 μήνες με αμοιβή 3000 ευρώ.
* 2 φιλόλογους με εμπειρία στην επιμέλεια κειμένων για τη γλωσσική επιμέλεια του καταλόγου επαγγελμάτων. Το χρονικό διάστημα απασχόλησης προβλέπεται να είναι 2 μήνες με συνολική αμοιβή 3.000 ευρώ
.

Για τις παραπάνω θέσεις θα συνεκτιμηθεί η γνώση ξένης γλώσσας, μεταπτυχιακοί τίτλοι σπουδών στο αντικείμενο της θέσης, και βεβαιώσεις επαγγελματικής εμπειρίας στο σχετικό αντικείμενο.

Οι υποψήφιοι καλλούνται να υποβάλλουν λεπτομερές βιογραφικό σημείωμα και βεβαιώσεις προηγούμενης εμπειρίας. Αιτήσεις γίνονται δεκτές απο 26 Απριλίου έως 15 Μαϊου στην διευθυνση:
Παιδαγωγικό Ινστιτούτο, Μεσογείων 396 (3ος όροφος, πρωτόκολλο), 15 341, Αγιά Παρασκευή
(με την ένδειξη: Τομεας ΣΕΠ :Προκήρυξη 2.4.1.δ, Έργο: Επένδυση στον Άνθρωπο Ανάπτυξη Μεθοδολογίας και Εφαρμογή Σύγχρονων Εργαλειών ΣΕΠ και Υπηρεσιών Συμβουλευτικής»).

Επιπλέον πληροφορίες παρέχονται στα τηλ.: 210-6013883 και 210-6084026 και στην ιστοσελίδα
www.pi-schools.gr.

 

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 Επιστροφή  Κορυφή σελίδας

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η με οποιονδήποτε τρόπο αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου της εφημερίδας, χωρίς την γραπτή άδεια του εκδότη. Κάθε δημόσια αναφορά στο περιεχόμενο της συνεπάγεται και αναφορά του ονόματός της, όπως η δημοσιογραφική δεοντολογία επιτάσσει.

  

[Αρχική σελίδα]  [Αγορά Εργασίας]  [Επιχειρηματικότητα]  [Προσλήψεις στο Δημόσιο]  [Εκπαίδευση]  [Σεμινάρια]  [Νομοθεσία]  [Βιβλία]
Διεύθυνση: Λ. Ριανκούρ 73, 11524 Αθήνα, email: info@proslipsis.gr , Τηλ: 6949244434
©  2004-2021  proslipsis.gr, All rights reserved