ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΗΣ PROSLIPSIS.GR
Μάθετε πρώτοι τα νέα ...

  ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
 

 
Βάλτε Αγγελία      Δείτε Αγγελίες      Newsletters       
  Επικοινωνία     
 
 
 
 
 
 
 
 

 
  Θέσεις σε ΕΕ και Διεθνείς Οργανισμούς Επιστροφή    
Αυτές τις 100 "τηλεοπτικές" θέσεις στον ΟΠΕΓΕΠ, ποιός θα τις πάρει; (12/4/06)


Αθήνα 12.4.2006, 22:45
Τις παρακάτω 100 "τηλεοπτικές" θέσεις σύμβασης έργου του ΟΠΕΓΕΠ (όνομα και τούτο) πιθανότατα θα δυσκολευτείτε να τις εντοπίσετε για τον απλούστατο λόγο ότι ανήκουν στην χοροία αυτών που καλύπτονται στα "μουλωχτά", σύμφωνα με το γνωστό μας άρθρο 6 του ν. 2527/1997 (αυτό που η Proslipsis
πολεμάει).

Ο Οργανισμό Πιστοποίησης και Επίβλεψης Γεωργικών Προϊόντων, λοιπόν, θα συνάψει (ή σύναψε) σύμβαση μίσθωσης έργου με εκατό άτομα των ακόλουθων ειδικότητων:
- Υπεύθυνος συντονιστής
- Διευθυντές Σύνταξης
- Αρχισυντάκτες
- Τηλεπαρουσιαστές
- Διευθυντές Παραγωγής
- Χειριστές γεννήτριας χαρακτήρων
- Βοηθοί παραγωγής
- Δημοσιογράφοι
- Σκηνοθέτες
- Βοηθοί Σκηνοθέτες
- Γραφίστες ηλεκτρονικών μέσων
- Εικονολήπτες
- Βοηθοί εικονολήπτες
- Ηλεκτρολόγοι –
φωτιστές
- Μακινίστες
- Χειριστές steadicam
- Ηχολήπτες
- Μοντέρ
- Εκφωνητές κειμένων
- Μουσικοί επιμελητές
- Φωτογράφοι
- Κομμωτής
- Ενδυματολόγος
- Επιστημονικοί Σύμβουλοι
- Μεταφραστές –
μεταγλωττιστές
- Επιμελητές ύλης
- Creative directors (γραφίστες –
υπεύθυνος κασέ)

Το έργο που θα εκτελέσει (ή εκτελεί) το εν λόγω προσωπικό συνίσταται στην παραγωγή τηλεοπτικών και ραδιοφωνικών εκπομπών, ποικίλου οπτικοακουστικού υλικού (spots, βιντεοκασέτες κ.λπ.), καθώς και έντυπου ενημερωτικού περιοδικού για την ενημέρωση του αγροτικού πληθυσμού και των καταναλωτών της χώρας σε θέματα αγροτικής πολιτικής, τεχνογνωσίας, φυτοπροστασίας, προώθησης και προβολής γεωργικών προϊόντων.

Το χρονικό διάστημα ανάθεσης του όλου έργου ορίζεται σε έντεκα μήνες με ημερομηνία έναρξης την 1.4.2006 και θα εκτελεστεί υπό την απαραίτητη προϋπόθεση της τήρησης των διατάξεων του άρθρου 6 του ν. 2527/1997, που προβλέπουν μεταξύ άλλων ότι το έργο δεν πρέπει να ανάγεται στα συνήθη καθήκοντα των υπαλλήλων του οικείου φορέα και ότι απαγορεύεται η ανανέωση ή παράταση της σύμβασης αυτής.

Τόπος εκτέλεσης του έργου ορίζεται όλη η χώρα ή και το εξωτερικό. Η επεξεργασία του πρωτογενούς οπτικοακουστικού υλικού θα γίνεται στις εγκαταστάσεις των Ρ/Τ παραγωγών (studios) του Υπουργείου στη Λυκόβρυση Αττικής.

Η συνολική δαπάνη που θα προκληθεί από την ανωτέρω σύναψη σύμβασης μίσθωσης έργου ανέρχεται στο ποσό των δύο εκατομμυρίων διακοσίων χιλιάδων (2.200.000) ευρώ περίπου και θα καλυφθεί από τον προϋπολογισμό του ΟΠΕΓΕΠ.

Την απόφαση για την πρόσληψη του παραπάνω προσωπικού έλαβαν οι υπουργοί Εσωτερικών και Αγροτικής Ανάπτυξης και δημοσιεύθηκε μόλις σήμερα στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως.

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 Επιστροφή  Κορυφή σελίδας

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η με οποιονδήποτε τρόπο αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου της εφημερίδας, χωρίς την γραπτή άδεια του εκδότη. Κάθε δημόσια αναφορά στο περιεχόμενο της συνεπάγεται και αναφορά του ονόματός της, όπως η δημοσιογραφική δεοντολογία επιτάσσει.

  

[Αρχική σελίδα]  [Αγορά Εργασίας]  [Επιχειρηματικότητα]  [Προσλήψεις στο Δημόσιο]  [Εκπαίδευση]  [Σεμινάρια]  [Νομοθεσία]  [Βιβλία]
Διεύθυνση: Λ. Ριανκούρ 73, 11524 Αθήνα, email: info@proslipsis.gr , Τηλ: 6949244434
©  2004-2021  proslipsis.gr, All rights reserved