ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΗΣ PROSLIPSIS.GR
Μάθετε πρώτοι τα νέα ...

  ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
 

 
Βάλτε Αγγελία      Δείτε Αγγελίες      Newsletters       
  Επικοινωνία     
 
 
 
 
 
 
 
 

 
  Θέσεις σε ΕΕ και Διεθνείς Οργανισμούς Επιστροφή    
Διδάσκοντες του 407 στο Πανεπιστήμιο Αθηνών (19/4/06)


Αθήνα 19.4.2006, 17:51
Το Τμήμα Εκπαίδευσης και Προσχολικής Αγωγής στην Προσχολική Ηλικία του Πανεπιστημίου Αθηνών για να καλύψει εκπαιδευτικές ανάγκες θα προσλάβει διδάσκοντες με σύμβαση, σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 5 του ΠΔ 407/80.

Οι υποψήφιοι καλούνται να διδάξουν τα μαθήματα: Θεωρητική εισαγωγής στα προγράμματα προσχολικής εκπαίδευσης, εισαγωγή στην ψυχολογία, επιστημονικές εργασίες - ζητήματα ανάγνωσης και γραφής, διγλωσσία και εκπαίδευση, ποιοτικές μεθόδοι έρευνας στην ψυχολογία με έμφαση στην παρατήρηση, εθνογραφικές μεθόδοι έρευνας, εκπαιδευτική πολιτική: κοινωνιολογική ανάλυση της εκπαιδευτικής πολιτικής, παιδαγωγικές προσεγγίσεις σε ένα σύνθετο θέατρο, κούκλα- φιγούρα – αντικείμενο, κατασκευή ενοιών στις φυσικές επιστήμες, εικαστικο εργαστήρι, η ανάπτυξη της μαθηματικής σκέψης κα σύγχρονές τάσεις έρευνας στην μαθηματική παιδεία.

Οι υποψήφιοι πρέπει να κατέχουν διδακτορικό δίπλωμα και σχετική επιστημονική εξειδίκευση. Αιτήσεις και πλήρης φάκελος δικαιολογητικών γίνονται δεκτά ώς 25 Μαίου στην Γραμματεία του Τμήματος, Ναυαρίνου 13α, (στο κτίριο νέου Χημείου) 10 680 Αθήνα και ώρες 10.00 με 13.30.

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 Επιστροφή  Κορυφή σελίδας

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η με οποιονδήποτε τρόπο αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου της εφημερίδας, χωρίς την γραπτή άδεια του εκδότη. Κάθε δημόσια αναφορά στο περιεχόμενο της συνεπάγεται και αναφορά του ονόματός της, όπως η δημοσιογραφική δεοντολογία επιτάσσει.

  

[Αρχική σελίδα]  [Αγορά Εργασίας]  [Επιχειρηματικότητα]  [Προσλήψεις στο Δημόσιο]  [Εκπαίδευση]  [Σεμινάρια]  [Νομοθεσία]  [Βιβλία]
Διεύθυνση: Λ. Ριανκούρ 73, 11524 Αθήνα, email: info@proslipsis.gr , Τηλ: 6949244434
©  2004-2021  proslipsis.gr, All rights reserved