ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΗΣ PROSLIPSIS.GR
Μάθετε πρώτοι τα νέα ...

  ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
 

 
Βάλτε Αγγελία      Δείτε Αγγελίες      Newsletters       
  Επικοινωνία     
 
 
 
 
 
 
 
 

 
  Θέσεις σε ΕΕ και Διεθνείς Οργανισμούς Επιστροφή    
2 μηχανικοί Η/Υ στο ITE Πάτρας (19/4/06)


Αθήνα 19.4.2006, 17:54
To Ερευνητικό Ακαδημαϊκό Ινστιντούτο Τεχνολογίας Υπολογιστών, που εδρεύει στην Πάτρα, πρόκειται να προσλάβει 2 μηχανικούς Η/Υ με σύμβαση έργου για τις ανάγκες του έργου «ανάπτυξη λογισμικών πακέτων επικοινωνίας με την εφαρμογή web του ενδοκοινοτικού εμπορίου INTRASTAT».

Το
 αντικείμενο της εργασίας περιλαμβάνει τον σχεδιασμό, εγκατάσταση, διαχείρηση και συντήρηση υπολογιστικών συστημάτων, την σχεδίαση και υλοποίηση n-tier και εφαρμογών παγκοσμίου ιστού, ανάπτυξη εφαρμογών με χρήση της γλώσσας C, και διαχείρηση συστημάτων βάσεων δεδομένων.

Οι ενδιαφερόμενοι πρέπει να είναι κάτοχοι πτυχιακού και μεταπτυχιακού τίτλου πληροφορικής σχολής ΑΕΙ ( τουλάχιστόν για 3 χρόνια) να έχουν πολύ καλή γνώση συστημάτων διαχείρησης βάσεων δεδομένων, γνώσεις προγραμματισμού σε περιβαλλον net.gramework της Microsoft με αντίστοιχη προυπηρεσία, εμπειρία στο σχεδιασμό n-tier εφαρμογών, προυπηρεσία τουλάχοστόν 2 ετών στην υλοποίηση αναπτυξιακών και ερευνητικών έργων, άριστη γνώση αγγλικών και εκπληρωμένες στρατιωτικές υποχρεώσεις.

Οι αιτήσεις των υποψηφίων γίνονται δεκτές μέχρι 30 Απριλίου 2006 και πρέπει να περικλείουν τα απαραίτητα δικαιολογητικά: αίτηση σε απλό χαρτί, σύντομο βιογραφικό σημείωμα, αντίγραφα τίτλου σπουδών, αποδεικτικά προυπηρεσίας και συστατικές επιστολές.Ο φάκελος –αίτηση πρέπει να αποσταλεί στην παρακάτω διεύθυνση:Ερευνητικό Ακαδημαϊκο Ινστιτούτο τεχνολογίας Υπολογιστών, Ν. Καζαντζάκη, 26 500 Ρίο Πατρών, τηλ.: 2610-96441, υπόψη κ. Βλαχόπουλου Βασιλείου (για την προκήρυξη 12_2006_ΕΜ5).

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 Επιστροφή  Κορυφή σελίδας

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η με οποιονδήποτε τρόπο αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου της εφημερίδας, χωρίς την γραπτή άδεια του εκδότη. Κάθε δημόσια αναφορά στο περιεχόμενο της συνεπάγεται και αναφορά του ονόματός της, όπως η δημοσιογραφική δεοντολογία επιτάσσει.

  

[Αρχική σελίδα]  [Αγορά Εργασίας]  [Επιχειρηματικότητα]  [Προσλήψεις στο Δημόσιο]  [Εκπαίδευση]  [Σεμινάρια]  [Νομοθεσία]  [Βιβλία]
Διεύθυνση: Λ. Ριανκούρ 73, 11524 Αθήνα, email: info@proslipsis.gr , Τηλ: 6949244434
©  2004-2021  proslipsis.gr, All rights reserved