ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΗΣ PROSLIPSIS.GR
Μάθετε πρώτοι τα νέα ...

  ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
 

 
Βάλτε Αγγελία      Δείτε Αγγελίες      Newsletters       
  Επικοινωνία     
 
 
 
 
 
 
 
 

 
  Θέσεις σε ΕΕ και Διεθνείς Οργανισμούς Επιστροφή    
IT Consultant στο Πανεπιστήμιο Μακεδονίας (2/5/06)


Θεσσαλονίκη 2.5.2006, 16:07
Το Εργαστήριο Πληροφοριακών Συστημάτων του Πανεπιστημίου Μακεδονίας αναζητά έναν IT Consultant (Σύμβουλο Πληροφορικής) για την υποστήριξη προγραμμάτων του Πανεπιστημίου.

Καθήκοντα της θέσης είναι η συμμετοχή σε ευρωπαϊκά και εθνικά ερευνητικά έργα, η καταγραφή διαδικασιών, η μοντελοποίηση και ο επανασχεδιασμός διαδικασιών για το Δημόσιο τομέα (π.χ. με χρήση UML).

Απαραίτητα προσόντα του υποψηφίου είναι πτυχίο ΑΕΙ και Μεταπτυχιακό που να καλύπτει επαρκώς και τα αντικείμενα των νέων τεχνολογίων και των οικονομικών –διοικητικών επιτημών (π.χ. Οικονομικών/Οργάνωσης και Διοίκησης με MIS ή Πληροφορικής ή Ηλεκτρολόγου Μηχανικού και Μηχανικού Η/Υ με MBA) καθώς και η άριστη γνώση Αγγλικών. Η επαρκής γνώση άλλων ξένων γλωσσών και η σχετική εμπειρία είναι επιθυμητά προσόντα.

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να στείλουν αναλυτικό βιογραφικό σημείωμα στο email: enanop@uom.gr υπόψη κ. Ελίνας Νανοπούλου.

 

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 Επιστροφή  Κορυφή σελίδας

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η με οποιονδήποτε τρόπο αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου της εφημερίδας, χωρίς την γραπτή άδεια του εκδότη. Κάθε δημόσια αναφορά στο περιεχόμενο της συνεπάγεται και αναφορά του ονόματός της, όπως η δημοσιογραφική δεοντολογία επιτάσσει.

  

[Αρχική σελίδα]  [Αγορά Εργασίας]  [Επιχειρηματικότητα]  [Προσλήψεις στο Δημόσιο]  [Εκπαίδευση]  [Σεμινάρια]  [Νομοθεσία]  [Βιβλία]
Διεύθυνση: Λ. Ριανκούρ 73, 11524 Αθήνα, email: info@proslipsis.gr , Τηλ: 6949244434
©  2004-2021  proslipsis.gr, All rights reserved