ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΗΣ PROSLIPSIS.GR
Μάθετε πρώτοι τα νέα ...

  ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
 

 
Βάλτε Αγγελία      Δείτε Αγγελίες      Newsletters       
  Επικοινωνία     
 
 
 
 
 
 
 
 

 
  Θέσεις σε ΕΕ και Διεθνείς Οργανισμούς Επιστροφή    
4 πληροφορικάριοι ΠΕ στο ΙΔΕΚΕ (2/5/06)


Αθήνα 2.5.2006, 23:55
Τέσσερις πληροφορικάριους ΠΕ θα προσλάβει με σύμβαση έργου το Ινστιτούτο Διαρκούς Εκπαίδευσης Ενηλίκων (ΙΔΕΚΕ) της Γενικής Γραμματείας Εκπαίδευσης Ενηλίκων του υπουργείου Παιδείας.

Η πρόσληψη αφορά το έργο «Κέντρα Εκπαίδευσης Ενηλίκων (ΚΕΕ) II», το οποίο εντάσσεται στο ΕΠΕΑΕΚ II του ΥΠΕΠΘ Μέτρο 1.1 Ενέργεια 1.1.2β. και συγχρηματοδοτείται κατά 75% από το ΕΚ Τ και 25% από το ελληνικό Δημόσιο.

Στο πλαίσιο αυτό και ιδιαίτερα για τις ανάγκες του υποέργου 15 "Παραγωγοί Οδηγών Ηλεκτρονικών Πολυμεσικών εκπαιδευτικών υλικών και υλικών για εξ αποστάσεως εκπαίδευση», προκηρύσσονται τέσσερις θέσεις ειδικών επιστημόνων - εμπειρογνωμόνων που θα συστήσουν την επιστημονική ομάδα για την ψηφιοποίηση ειδικού εκπαιδευτικού υλικού και τη σχετική υποστήριξη του σε εξ’ αποστάσεως εκπαιδευτική πλατφόρμα.

Αιτήσεις υποβάλλονται έως 12 Μαΐου 2006, ενώ η προκήρυξη δημοσιεύεται στον δικτυακό τόπο http://www.ideke.edu.gr/kee2005/default.asp.

 

 

 

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 Επιστροφή  Κορυφή σελίδας

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η με οποιονδήποτε τρόπο αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου της εφημερίδας, χωρίς την γραπτή άδεια του εκδότη. Κάθε δημόσια αναφορά στο περιεχόμενο της συνεπάγεται και αναφορά του ονόματός της, όπως η δημοσιογραφική δεοντολογία επιτάσσει.

  

[Αρχική σελίδα]  [Αγορά Εργασίας]  [Επιχειρηματικότητα]  [Προσλήψεις στο Δημόσιο]  [Εκπαίδευση]  [Σεμινάρια]  [Νομοθεσία]  [Βιβλία]
Διεύθυνση: Λ. Ριανκούρ 73, 11524 Αθήνα, email: info@proslipsis.gr , Τηλ: 6949244434
©  2004-2021  proslipsis.gr, All rights reserved