ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΗΣ PROSLIPSIS.GR
Μάθετε πρώτοι τα νέα ...

  ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
 

 
Βάλτε Αγγελία      Δείτε Αγγελίες      Newsletters       
  Επικοινωνία     
 
 
 
 
 
 
 
 

 
  Θέσεις σε ΕΕ και Διεθνείς Οργανισμούς Επιστροφή    
Ερευνητές στο Ινστιτούτο Ελληνικής και Ρωμαϊκής Αρχαιότητας (9/5/06)


Αθήνα 9.5.2006, 08:11
Το Εθνικό Ίδρυμα Ερευνών θα προσλάβει δύο 2 ερευνητές για την εκπόνηση των επιγραφικών εκδόσεων του Ινστιτούτου Ελληνικής και Ρωμαϊκής αρχαιότητας. Συγκεκριμένα, έναν ερευνητή Α' βαθμίδος στην ελληνική επιγραφική και ένα ερευνητή Γ' βαθμίδος στην αρχαία ελληνική διαλεκτολογία.

Οι υποψήφιοι για τις θέσεις πρέπει να είναι φιλόλογοι ή ιστορικοί ή αρχαιολόγοι και να διαθέτουν εξοικείωση και πείρα στην αρχαία ελληνική διαλεκτολογία και επιγραφική. Πέρα από την άριστη γνώση της αρχαίας ελληνικής και νεώτερης απαιτείται και η γνώση τριών ξένων ευρωπαϊκών γλωσσών (αγγλικά γαλλικά ή γερμανικά).

Οι ενδιαφερόμενοι πρέπει να υποβάλλουν στην Γραμματεία του Εθνικού Ιδρύματος Ερευνών μέχρι την 31 Μαΐου 2006 τα παρακάτω δικαιολογητικά σε πέντε αντίγραφα: αίτηση, βιογραφικό σημείωμα, φωτοαντίγραφο τίτλου σπουδών, αντίγραφα ή αντίτυπα επιστημονικών εργασιών, και κάθε άλλο στοιχείο που σχετίζεται με την εν γένει σταδιοδρομία του υποψηφίου.

Για περισσότερες πληροφορίες απευθυνθείτε στην Γραμματεία του Εθνικού Ιδρύματος Ερευνών: Βασ. Κωνσταντίνου 48, τκ 11635 Αθήνα, 6ος όροφος, Τηλ 210-7273673-4.

 

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 Επιστροφή  Κορυφή σελίδας

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η με οποιονδήποτε τρόπο αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου της εφημερίδας, χωρίς την γραπτή άδεια του εκδότη. Κάθε δημόσια αναφορά στο περιεχόμενο της συνεπάγεται και αναφορά του ονόματός της, όπως η δημοσιογραφική δεοντολογία επιτάσσει.

  

[Αρχική σελίδα]  [Αγορά Εργασίας]  [Επιχειρηματικότητα]  [Προσλήψεις στο Δημόσιο]  [Εκπαίδευση]  [Σεμινάρια]  [Νομοθεσία]  [Βιβλία]
Διεύθυνση: Λ. Ριανκούρ 73, 11524 Αθήνα, email: info@proslipsis.gr , Τηλ: 6949244434
©  2004-2021  proslipsis.gr, All rights reserved