ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΗΣ PROSLIPSIS.GR
Μάθετε πρώτοι τα νέα ...

  ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
 

 
Βάλτε Αγγελία      Δείτε Αγγελίες      Newsletters       
  Επικοινωνία     
 
 
 
 
 
 
 
 

 
  Θέσεις σε ΕΕ και Διεθνείς Οργανισμούς Επιστροφή    
Πρόσληψη Προϊσταμένου Νομικής Υπηρεσίας στον ΕΜΕΑ (Λονδίνο)

 

Αθήνα 7.6.2012, 21:12

O Ευρωπαϊκός Οργανισμός Φαρμάκων (ΕΜΑ) οργανώνει διαδικασία επιλογής με σκοπό την κατάρτιση εφεδρικού πίνακα για την πρόσληψη Προϊστάμένου Νομικής Υπηρεσίας (AD 10).

Οι επιλεγέντες θα συμπεριληφθούν σε πίνακα επιτυχόντων και, αναλόγως των πόρων του προϋπολογισμού, θα τους προσφερθεί πενταετής ανανεώσιμη σύμβαση σύμφωνα με το καθεστώς απασχόλησης που εφαρμόζεται για το λοιπό προσωπικό της Ευρωπαϊκής Ένωσης (βλ. ΕΕ L 56 της 4.3.1968). Τόπος διορισμού θα είναι το Λονδίνο.

Οι υποψήφιοι πρέπει να είναι υπήκοοι κράτους μέλους της Ευρωπαϊκής Ένωσης ή των κρατών Ισλανδία, Νορβηγία, Λιχτενστάιν, με την προϋπόθεση ότι απολαμβάνουν πλήρη πολιτικά δικαιώματα.

Το σύνολο των όρων και η περιγραφή καθηκόντων πρέπει να ληφθούν ηλεκτρονικά από την ιστοσε­λίδα του Οργανισμού: http://www.ema.europa.eu/htms/general/admin/recruit/recruitnew.htm.

Η υποβολή αιτήσεων θα γίνεται ηλεκτρονικά με χρήση του ειδικού εντύπου που υπάρχει στην ιστο­σελίδα του Οργανισμού. Η προθεσμία για την υποβολή των αιτήσεων λήγει τα μεσάνυχτα της 18ης Ιουλίου 2012.

Σημειώνεται ότι, λόγω του μεγάλου αριθμού αιτήσεων που δέχεται ο Οργανισμός, το ηλεκτρονικό σύστημα ενδέχεται, προς το τέλος της περιόδου υποβολής αιτήσεων, να παρουσιάσει προβλήματα στη διεκπεραίωση μεγάλου όγκου στοιχείων. Για τον λόγο αυτό συστήνεται στους υποψηφίους να υποβάλουν τις αιτήσεις τους αρκετά προ της λήξης της προθεσμίας.

Ο Οργανισμός
Ο Οργανισμός είναι υπεύθυνος για τον συντονισμό της αξιολόγησης και του ελέγχου φαρμακευτικών προϊόντων για ανθρώπινη και κτηνιατρική χρήση στην Ευρωπαϊκή Ένωση σύμφωνα με τον κανονισμό (ΕΚ) αριθ. 726/2004 του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και του Συμβουλίου (ΕΕ L 136 της 30.4.2004, σ.1).

Ο Οργανισμός ιδρύθηκε τον Ιανουάριο του 1995 και έχει στενή συνεργασία με την Ευρωπαϊκή Επιτροπή, τα 27 κράτη μέλη της ΕΕ, τις χώρες ΕΟΧ και ΕΖΕΣ και πολλούς άλλους φορείς του δημόσιου και ιδιωτικού τομέα.

Περισσότερες πληροφορίες για τον Οργανισμό και τις δραστηριότητές του μπορούν να αναζητηθούν απευθείας μέσω του Διαδικτύου στην ιστοσελίδα http://www.ema.europa.eu.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 Επιστροφή  Κορυφή σελίδας

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η με οποιονδήποτε τρόπο αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου της εφημερίδας, χωρίς την γραπτή άδεια του εκδότη. Κάθε δημόσια αναφορά στο περιεχόμενο της συνεπάγεται και αναφορά του ονόματός της, όπως η δημοσιογραφική δεοντολογία επιτάσσει.

  

[Αρχική σελίδα]  [Αγορά Εργασίας]  [Επιχειρηματικότητα]  [Προσλήψεις στο Δημόσιο]  [Εκπαίδευση]  [Σεμινάρια]  [Νομοθεσία]  [Βιβλία]
Διεύθυνση: Λ. Ριανκούρ 73, 11524 Αθήνα, email: info@proslipsis.gr , Τηλ: 6949244434
©  2004-2021  proslipsis.gr, All rights reserved