ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΗΣ PROSLIPSIS.GR
Μάθετε πρώτοι τα νέα ...

  ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
 

 
Βάλτε Αγγελία      Δείτε Αγγελίες      Newsletters       
  Επικοινωνία     
 
 
 
 
 
 
 
 

 
  Θέσεις σε ΕΕ και Διεθνείς Οργανισμούς Επιστροφή    
Διδάσκοντες 407 στο Πανεπιστήμιο Μακεδονίας (11/5/06)


Θεσσαλονίκη 11.5.2006, 08:12
Το Τμήμα Διοίκησης και Τεχνολογίας του Πανεπιστημίου Μακεδονίας πρόκειται να προσλάβει επιστημονικό προσωπικό με βάση τις διατάξεις του ΠΔ.407/80 για το ακαδημαϊκό έτος 2006-07, προκειμένου να καλυφθούν ανάγκες για την διδασκαλία των παρακάτω υποχρεωτικών μαθημάτων:

Α' εξάμηνο: Διοίκηση επιχειρήσεων και τεχνολογία, Λογιστική και Χρηματικοινομική για επιχειρηματικές αποφάσεις, ψηφιακά συστήματα και εφαρμογές, Τηλεπικοινωνιακά συστήματα και εφαρμογές, Μαθηματικά- διαφορικός και ολοκληρωτικός λογισμός, Πληροφορική Τεχνολογία, Αγγλικά ΙΙ.

Β' εξάμηνο: Μάρκετινγκ προϊόντων και υπηρεσιών, Οικονομικά των επιχειρήσεων, Μικροεπεξεργαστές και μικροϋπολογιστές, Σήματα και συστήματα, Μαθηματικά ΙΙ, Πληροφορική Τεχνολογία ΙΙ, Αγγλικά ΙΙ.

Γ' εξάμηνο : Στατιστική και πιθανότητες, Αντικειμενοστραφής σχεδίαση και προγραμματισμός, Διοίκηση ανθρώπινων πόρων, Πληροφοριακά συστήματα διοίκησης, Λειτουργικά συστήματα, δίκτυα υπολογιστών.

Δ' εξάμηνο : Επιχειρησιακή έρευνα, οργάνωση και διαχείριση δεδομένων, διοίκηση παραγωγής και υπηρεσιών, διαχείριση και ασφάλεια τηλεπικοινωνιακών συστημάτων.

ΣΤ' εξάμηνο: Διοίκηση και προγραμματισμός έργων, χρηματοδότηση τεχνολογικών επενδύσεων, τεχνολογίες παραγωγής, εφαρμογές κατετμημένων συστημάτων, ασύρματες επικοινωνίες, κινητές τεχνολογίες.

Οι αιτήσεις των υποψηφίων θα πρέπει να συνοδεύονται από τους επικυρωμένος τίτλους σπουδών τους, βιογραφικό σημείωμα με ανάλυση επιστημονικών εργασιών σε έξι αντίτυπα και επιστημονικές εργασίες σε έξι αντίτυπα.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλουν τις αιτήσεις τους στο Πανεπιστήμιο Μακεδονίας, Εγνατίας 152, τκ 54006, Θεσσαλονίκη, γραφείο ΕΠΕΑΕΚ, (1ος όροφος) τηλ.: 2310-891414, απο την Τετάρτη 10 Μαΐου ως την Τετάρτη 24 Μαΐου.

 

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 Επιστροφή  Κορυφή σελίδας

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η με οποιονδήποτε τρόπο αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου της εφημερίδας, χωρίς την γραπτή άδεια του εκδότη. Κάθε δημόσια αναφορά στο περιεχόμενο της συνεπάγεται και αναφορά του ονόματός της, όπως η δημοσιογραφική δεοντολογία επιτάσσει.

  

[Αρχική σελίδα]  [Αγορά Εργασίας]  [Επιχειρηματικότητα]  [Προσλήψεις στο Δημόσιο]  [Εκπαίδευση]  [Σεμινάρια]  [Νομοθεσία]  [Βιβλία]
Διεύθυνση: Λ. Ριανκούρ 73, 11524 Αθήνα, email: info@proslipsis.gr , Τηλ: 6949244434
©  2004-2021  proslipsis.gr, All rights reserved