ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΗΣ PROSLIPSIS.GR
Μάθετε πρώτοι τα νέα ...

  ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
 

 
Βάλτε Αγγελία      Δείτε Αγγελίες      Newsletters       
  Επικοινωνία     
 
 
 
 
 
 
 
 

 
  Θέσεις σε ΕΕ και Διεθνείς Οργανισμούς Επιστροφή    
Λογιστής και μηχανικοί Η/Υ στο ΤΕΙ Ιονίων Νήσων (11/5/06)


Αθήνα 11.5.2006, 08:22
To TEI Ιονίων Νήσων, στο πλαίσιο του ΕΠΕΑΕΚ θα προσλάβει έναν έμπειρο λογιστή για τη στελέχωση του Λογιστηρίου του Ιδρύματος με σύμβαση ανάθεσης έργου, και τρεις μηχανικούς υπολογιστικών συστημάτων επίσης με σύμβαση ανάθεσης έργου για τις ανάγκες του Κέντρου Διαχείρισης Δικτύου του T.E.I. Ιονίων Νήσων.

Ο υποψήφιος πρέπει να έχει πτυχίο Οικονομικού Πανεπιστημίου, 15ετής τουλάχιστον αποδεδειγμένη εμπειρία σε αντίστοιχα αντικείμενα και σε Ειδικούς Λογαριασμούς Εκπαιδευτικών Ιδρυμάτων, πολύ καλή γνώση αγγλικής γλώσσας, πολύ καλή γνώση χρήσης εργαλείων σε περιβάλλον windows, προγραμμάτων επεξεργασίας κειμένου, υπολογιστικών φύλλων, υπηρεσιών διαδικτύου, διαχείρισης ολοκληρωμένων περιβαλλόντων λογιστηρίου, εκπληρωμένες στρατιωτικές υποχρεώσεις σε περίπτωση άρρενος υποψηφίου.

Τα προσόντα των μηχανικών υπολογιστικών συστημάτων ανά θέση διαφέρουν. Έτσι υπάρχει μία θέση για διαχείριση δικτύων όπου ο μηχανικός πληροφορικής πρέπει να έχει εμπειρία σε εκπαιδευτικά/ ερευνητικά τουλάχιστον 2 έτη, σε διαχείριση δρομολογητών και λοιπών δικτυακών συσκευών, σε αναβαθμίσεις υλικού, σε συστήματα ασύρματων ζεύξεων.

Για την δεύτερη θέση του μηχανικού υπολογιστών- διαχείριση δικτύων απαιτείται εμπειρία σε εκπαιδευτικά/ ερευνητικά δίκτυα, τουλάχιστον 3 έτη, στη Διαχείριση ενεργού εξοπλισμού δικτυακών συσκευών, σε υλοποίηση δικτύων, σε σύνταξη τεχνικών προδιαγραφών υπολογιστικού και δικτυακού εξοπλισμού, σε υποστήριξη (helpdesk) εκπαιδευτικών δικτύων, και σε χρήση εφαρμογών Ticketing.

Τέλος, για την θέση διαχείριση υπολογιστικών συστημάτων και τηλεματικών υπηρεσιών ο μηχανικός πρέπει να έχει εμπειρία σε εκπαιδευτικά/ ερευνητικά δίκτυα, τουλάχιστον 3 έτη σε διαχείριση συστημάτων Unix (Solaris, Linux, FreeBSD), τουλάχιστον 3 έτη σε διαχείριση βασικών και προηγμένων τηλεματικών υπηρεσιών, σε διοίκηση τεχνικού προσωπικού.

Για όλες τις θέσεις απαραίτητη είναι η καλή γνώση Αγγλικής και οι εκπληρωμένες στρατιωτικές υποχρεώσεις.

Όλοι οι υποψήφιοι θα πρέπει να έχουν καταθέσει πλήρη φάκελο δικαιολογητικών μέχρι 12 Μαΐου και ώρα 2.00 μ.μ. στα Γραφεία της Διοικούσας Επιτροπής του T.E.I. Ιονίων Νήσων, Λεωφ. Συγγρού 56 Τ.Κ. 11742 6ος όροφος τηλ.: 210-9247203.

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 Επιστροφή  Κορυφή σελίδας

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η με οποιονδήποτε τρόπο αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου της εφημερίδας, χωρίς την γραπτή άδεια του εκδότη. Κάθε δημόσια αναφορά στο περιεχόμενο της συνεπάγεται και αναφορά του ονόματός της, όπως η δημοσιογραφική δεοντολογία επιτάσσει.

 

 

[Αρχική σελίδα]  [Αγορά Εργασίας]  [Επιχειρηματικότητα]  [Προσλήψεις στο Δημόσιο]  [Εκπαίδευση]  [Σεμινάρια]  [Νομοθεσία]  [Βιβλία]
Διεύθυνση: Λ. Ριανκούρ 73, 11524 Αθήνα, email: info@proslipsis.gr , Τηλ: 6949244434
©  2004-2021  proslipsis.gr, All rights reserved