ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΗΣ PROSLIPSIS.GR
Μάθετε πρώτοι τα νέα ...

  ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
 

 
Βάλτε Αγγελία      Δείτε Αγγελίες      Newsletters       
  Επικοινωνία     
 
 
 
 
 
 
 
 

 
  Θέσεις σε ΕΕ και Διεθνείς Οργανισμούς Επιστροφή    
Διδάσκοντες 407 στο Πανεπιστήμιο Πατρών (12/5/06)


Αθήνα 12.5.2006, 18:12
Το Τμήμα Αρχιτεκτόνων Μηχανικών της Πολυτεχνικής Σχολής του Πανεπιστημίου Πατρών θα προσλάβει διδάσκοντες με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 407/80, στα παρακάτω γνωστικά αντικείμενα:

Αρχιτεκτονικός σχεδιασμός, Αστικός και πολεοδομικός σχεδιασμός, χωροταξία, Σχεδιασμός εσωτερικού χώρου Επίπλου και αντικειμένου, Αρχιτεκτονική τοπίου, Κτηριολογία, Αποκατάσταση κτιρίων και Συνόλων, Βιοκλιματικός σχεδιασμός, Επανάχρηση χώρων, Οικοδομική τεχνολογία, Δομικά Υλικά, Δομική μηχανική, Εικαστικές Τέχνες, Ψηφιακές αναπαραστάσεις, Σχεδιασμός και ψηφιακές εφαρμογές, Ιστορία της Αρχιτεκτονικής, Ιστορία της Τέχνης, και Ιστορία της Πόλης και της πολεοδομίας.

Οι συμβάσεις θα είναι μερικής απασχόλησης για ένα ή δύο εξάμηνα ή ακόμα και για μικρότερο διάστημα.

Οι ενδιαφερόμενοι παρακαλούνται να υποβάλλουν μέχρι την Παρασκευή 9 Ιουνίου: αίτηση σε ειδικό έντυπο, υπόμνημα σπουδών ακαδημαϊκής επιστημονικής και επαγγελματικής εμπειρίας. Εκτιμάται ιδιαίτερα η κατοχή μεταπτυχιακού τίτλου και η καλή γνώση της Αγγλικής. Οι επικρατέστεροι υποψήφιοι θα κληθούν σε συνέντευξη μέχρι το τέλος Ιουνίου.

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 Επιστροφή  Κορυφή σελίδας

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η με οποιονδήποτε τρόπο αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου της εφημερίδας, χωρίς την γραπτή άδεια του εκδότη. Κάθε δημόσια αναφορά στο περιεχόμενο της συνεπάγεται και αναφορά του ονόματός της, όπως η δημοσιογραφική δεοντολογία επιτάσσει.

 

 

[Αρχική σελίδα]  [Αγορά Εργασίας]  [Επιχειρηματικότητα]  [Προσλήψεις στο Δημόσιο]  [Εκπαίδευση]  [Σεμινάρια]  [Νομοθεσία]  [Βιβλία]
Διεύθυνση: Λ. Ριανκούρ 73, 11524 Αθήνα, email: info@proslipsis.gr , Τηλ: 6949244434
©  2004-2021  proslipsis.gr, All rights reserved