ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΗΣ PROSLIPSIS.GR
Μάθετε πρώτοι τα νέα ...

  ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
 

 
Βάλτε Αγγελία      Δείτε Αγγελίες      Newsletters       
  Επικοινωνία     
 
 
 
 
 
 
 
 

 
  Θέσεις σε ΕΕ και Διεθνείς Οργανισμούς Επιστροφή    
Mεταπτυχιακός στο Ίδρυμα Ιατροβιολογικών ερευνών (15/5/06)


Αθήνα 15.5.2006, 18:13
Στα πλαίσια προγράμματος που χρηματοδοτείται από την Γενική Γραµµατεία Έρευνας και Τεχνολογίας και το Juvenile Diabete, Research Foundation (JDRF), ζητείται 1 μεταπτυχιακός φοιτητής να συμμετάσχει στην ερευνητική δραστηριότητα της ομάδας του Δρ Αντώνη Γαβαλά στο Ίδρυµα Ιατροβιολογικών Ερευνών της Ακαδηµίας Αθηνών (I.IB.E.A.A.).

Η έρευνα στην οµάδα περιλαµβάνει την ανάπτυξη καινοτόµων μεθόδων για την κατευθυνόµενη διαφοροποίηση εµβρυονικών βλαστοκυττάρων (ΕΒΚ) ποντικού σε λειτουργικά κύτταρα του ενδοκρινούς παγκρέατος.

Οι υποψήφιοι πρέπει να έχουν πτυχίο στην Βιολογία ή Χηµεία ή Μοριακή Βιολογία ή σε συναφές αντικείµενο και εργαστηριακή εµπειρία. Εµπειρία στην καλλιέργεια και διαφοροποίηση ΕΒΚ, in situ υβριδισµό και ανοσοϊστοχηµεία θα ήταν επιθυµητή.

Περισσότερες πληροφορίες θα βρείτε στο Κέντρο Βασικής έρευνας, Σωράνου Εφεσίου 4, 11527 Αθήνα, Αντώνης Γαβαλάς τηλ:210-6597209 και στην ιστοσελίδα του κέντρου: : http://www.uoi.gr/announcements/extended.php?post_id=948.

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 Επιστροφή  Κορυφή σελίδας

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η με οποιονδήποτε τρόπο αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου της εφημερίδας, χωρίς την γραπτή άδεια του εκδότη. Κάθε δημόσια αναφορά στο περιεχόμενο της συνεπάγεται και αναφορά του ονόματός της, όπως η δημοσιογραφική δεοντολογία επιτάσσει.

 

 

[Αρχική σελίδα]  [Αγορά Εργασίας]  [Επιχειρηματικότητα]  [Προσλήψεις στο Δημόσιο]  [Εκπαίδευση]  [Σεμινάρια]  [Νομοθεσία]  [Βιβλία]
Διεύθυνση: Λ. Ριανκούρ 73, 11524 Αθήνα, email: info@proslipsis.gr , Τηλ: 6949244434
©  2004-2021  proslipsis.gr, All rights reserved