ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΗΣ PROSLIPSIS.GR
Μάθετε πρώτοι τα νέα ...

  ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
 

 
Βάλτε Αγγελία      Δείτε Αγγελίες      Newsletters       
  Επικοινωνία     
 
 
 
 
 
 
 
 

 
  Θέσεις σε ΕΕ και Διεθνείς Οργανισμούς Επιστροφή    
Βιβλιοθηκονόμοι και απόφοιτοι ΙΕΚ στο ΤΕΙ Αθηνών (15/5/06)


Αθήνα 15.5.2006, 18:24
Συνολικά τέσσερίς βιβλιοθηκονόμους και τρεις απόφοιτους Λυκείου ή ΙΕΚ για την τεχνική υποστήριξη της βιβλιοθήκης, θα απασχολήσει το ΤΕΙ Αθήνας στα πλαίσια του ΕΠΕΑΚ ΙΙ.

Ως προσόντα των υποψήφίων βιβλιοθηκονόμων καθορίζονται το πτυχίο ΤΕΙ τμήματος βιβλιοθηκονομίας, πολύ καλή γνώση ξένης γλώσσας και Η/Υ, και επαγγελματική προϋπηρεσία. Οι απόφοιτοι Λυκείου ή ΙΕΚ που θα υποστηρίξουν τεχνικά την βιβλιοθήκη επίσης πρέπει να έχουν επίσης γνώση μιας ξένης γλώσσας και υπολογιστών.

Η διάρκεια σύμβασης ανάθεσης έργου είναι μέχρι 31.12.06 ενώ παρέχεται η δυνατότητα ανανέωσης υπό προϋποθέσεις. Αιτήσεις και δικαιολογητικά πρέπει να κατατεθούν μέχρι 6 Ιουνίου στην Γραμματεία Ειδικού Λογαριασμού, ΤΕΙ Αθήνας, Αγίου Σπυρίδωνος 28 και Μήλου 1, Αιγάλεω, 2ος όροφος, και σε ώρες γραφείου 8.00 – 14.30.Επιπλέον πληροφορίες υπάρχουν στο site: www.zeus.teiath.gr.

 

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 Επιστροφή  Κορυφή σελίδας

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η με οποιονδήποτε τρόπο αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου της εφημερίδας, χωρίς την γραπτή άδεια του εκδότη. Κάθε δημόσια αναφορά στο περιεχόμενο της συνεπάγεται και αναφορά του ονόματός της, όπως η δημοσιογραφική δεοντολογία επιτάσσει.

 

 

[Αρχική σελίδα]  [Αγορά Εργασίας]  [Επιχειρηματικότητα]  [Προσλήψεις στο Δημόσιο]  [Εκπαίδευση]  [Σεμινάρια]  [Νομοθεσία]  [Βιβλία]
Διεύθυνση: Λ. Ριανκούρ 73, 11524 Αθήνα, email: info@proslipsis.gr , Τηλ: 6949244434
©  2004-2021  proslipsis.gr, All rights reserved