ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΗΣ PROSLIPSIS.GR
Μάθετε πρώτοι τα νέα ...

  ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
 

 
Βάλτε Αγγελία      Δείτε Αγγελίες      Newsletters       
  Επικοινωνία     
 
 
 
 
 
 
 
 

 
  Θέσεις σε ΕΕ και Διεθνείς Οργανισμούς Επιστροφή    
Πρόσληψη Τεχνικών Συνεδριάσεων στην ΕΕ

 

Αθήνα 27.9.2012, 21:00

Η Ευρωπαϊκή Υπηρεσία Επιλογής Προσωπικού (EPSO) διοργανώνει τον γενικό διαγωνισμό για την πρόσληψη Τεχνικών Συνεδριάσεων.

Για να γίνεται δεκτός στη διαδιαδικασία επιλογής πρέπει κατά την ημερομηνία λήξης προθεσμίας ηλεκτρονικής εγγραφής (30 Οκτωβρίου 2012)να πληρείται τα ακόλουθα:

1. Να είστε υπήκοος κράτους μέλους της Ευρωπαϊκής Ένωσης. 
2. Να απολαύετε των πολιτικών σας δικαιωμάτων. 
3. Να έχετε τακτοποιηθεί στρατολογικά κατά την εφαρμοζόμενη νομοθεσία περί στρατολογίας. 
4. Να διαθέτετε τα εχέγγυα ήθους που απαιτούνται για την άσκηση των προβλεπόμενων καθηκόντων. 
5. Να διαθέτετε:
- Είτε: α) Επίπεδο εκπαίδευσης που αντιστοιχεί σε πλήρεις σπουδές τριτοβάθμιας εκπαίδευσης, πιστοποιούμενες από δίπλωμα/πτυχίο που σχετίζεται με τη φύση των καθηκόντων.
- Είτε: β) Επίπεδο δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, πιστοποιούμενο από δίπλωμα το οποίο παρέχει δικαίωμα εισόδου στην τριτοβάθμια εκπαίδευση και ακολουθείται από τριετή τουλάχιστον επαγγελματική πείρα που σχετίζεται με τη φύση των καθηκόντων. Αυτά τα τρία έτη δεν θα συνυπολογισθούν στον αριθμό ετών επαγγελματικής πείρας που απαιτείται, όπως θα δείτε παρακάτω.
6. Να διαθέτετε επαγγελματική πείρα ελάχιστης διάρκειας τριών ετών που σχετίζεται με τη φύση των καθηκόντων. Η εν λόγω επαγγελματική πείρα θεωρείται σχετική μόνο εφόσον έχει αποκτηθεί μετά την απόκτηση του διπλώματος/πτυχίου που παρέχει δικαίωμα συμμετοχής στον διαγωνισμό.
7. Να διαθέτετε άριστη γνώση μίας από τις επίσημες γλώσσες της Ευρωπαϊκής Ένωσης (π.χ. ελληνικά) και ικανοποιητική γνώση της αγγλικής, της γαλλικής ή της γερμανικής γλώσσας.

Υποψηφιότητες υποβάλλονται μέχρι 30 Οκτωβρίου 2012 στις 12:00 (το μεσημέρι), ώρα Βρυξελλών.

* Κατεβάστε την πρόσκληση. 


 

 

  

 

 

 

 

 

 Επιστροφή  Κορυφή σελίδας

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η με οποιονδήποτε τρόπο αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου της εφημερίδας, χωρίς την γραπτή άδεια του εκδότη. Κάθε δημόσια αναφορά στο περιεχόμενο της συνεπάγεται και αναφορά του ονόματός της, όπως η δημοσιογραφική δεοντολογία επιτάσσει.

  

[Αρχική σελίδα]  [Αγορά Εργασίας]  [Επιχειρηματικότητα]  [Προσλήψεις στο Δημόσιο]  [Εκπαίδευση]  [Σεμινάρια]  [Νομοθεσία]  [Βιβλία]
Διεύθυνση: Λ. Ριανκούρ 73, 11524 Αθήνα, email: info@proslipsis.gr , Τηλ: 6949244434
©  2004-2021  proslipsis.gr, All rights reserved