ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΗΣ PROSLIPSIS.GR
Μάθετε πρώτοι τα νέα ...

  ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
 

 
Βάλτε Αγγελία      Δείτε Αγγελίες      Newsletters       
  Επικοινωνία     
 
 
 
 
 
 
 
 

 
  Θέσεις σε ΕΕ και Διεθνείς Οργανισμούς Επιστροφή    
Εκπαιδευτικό προσωπικό στο Πανεπιστήμιο Κρήτης (18/5/06)


Ρέθυμνο 18.5.2006, 23:44
Το Παιδαγωγικό Τμήμα Προσχολικής Εκπαίδευσης της Σχολής Επιστημών Αγωγής του Πανεπιστημίου Κρήτης ενδιαφέρεται να προσλάβει επιστήμονες, κατόχους διδακτορικού διπλώματος, για να διδάξουν τα εξής γνωστικά αντικείμενα:

Οργάνωση και Διοίκηση της Εκπαίδευσης, Κοινωνιολογία της Εκπαίδευσης, οι Φυσικές Επιστήμες στην Προσχολική Εκπαίδευση, Εκπαιδευτική Αξιολόγηση, Στατιστική στην Εκπαίδευση, Μουσική και Ρυθμική Αγωγή νηπίων (δεν απαιτείται διδακτορικό), Γερμανική Γλώσσα (δεν απαιτείται διδακτορικό), Διδακτική Μεθολογία Προσχολικής Εκπαίδευσης, Παιδαγωγική Ψυχολογία με Έμφαση στις Θεωρίες Μάθησης, Ψυχολογία της Προσωπικότητας με Έμφαση στην Παιδική Ηλικία.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλλουν μέχρι 17 Ιουνίου στην Γραμματεία του Τμήματος (Πανεπιστημιούπολη, Γάλλου 74100, Ρέθυμνο, τη. 28310 77662): αίτηση υποψηφιότητας, βιογραφικό σημείωμα, αναλυτικό υπόμνημα σπουδών, διδακτικής και ερευνητικής εμπειρίας και επιστημονικών εργασιών σε 3 αντίτυπα, καθώς και επικυρωμένο διδακτορικό δίπλωμα.

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 Επιστροφή  Κορυφή σελίδας

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η με οποιονδήποτε τρόπο αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου της εφημερίδας, χωρίς την γραπτή άδεια του εκδότη. Κάθε δημόσια αναφορά στο περιεχόμενο της συνεπάγεται και αναφορά του ονόματός της, όπως η δημοσιογραφική δεοντολογία επιτάσσει.

 

 

[Αρχική σελίδα]  [Αγορά Εργασίας]  [Επιχειρηματικότητα]  [Προσλήψεις στο Δημόσιο]  [Εκπαίδευση]  [Σεμινάρια]  [Νομοθεσία]  [Βιβλία]
Διεύθυνση: Λ. Ριανκούρ 73, 11524 Αθήνα, email: info@proslipsis.gr , Τηλ: 6949244434
©  2004-2021  proslipsis.gr, All rights reserved