ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΗΣ PROSLIPSIS.GR
Μάθετε πρώτοι τα νέα ...

  ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
 

 
Βάλτε Αγγελία      Δείτε Αγγελίες      Newsletters       
  Επικοινωνία     
 
 
 
 
 
 
 
 

 
  Θέσεις σε ΕΕ και Διεθνείς Οργανισμούς Επιστροφή    
90 συνεργάτες ΠΕ σε διάφορες πόλεις (21/5/06)


Αθήνα 21.5.2006, 08:54
Η Επιτροπή Ερευνών του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας στα πλαίσια υλοποίησης του έργου «ένταξη τσιγκανοπαίδων στο σχολείο» (ΕΠΕΑΕΚ ΙΙ – Γ΄ΚΠΣ) θα προσλάβει 90 συνεργάτες δικτύου οι οποίοι θα συγκροτήσουν τον συνδετικό ιστό που θα ενώνει κατά νομό, τα σχολεία με τους λοιπούς εμπλεκόμενους στο πρόγραμμα.

Συγκεκριμένα, κάθε συνεργάτης θα έχει στην ευθύνη του μία έως τρεις σχολικές μονάδες παρέμβασης του Προγράμματος και μια σειρά σχολικών μονάδων παρακολούθησης. Στις αρμοδιότητες των μελών του δικτύου ανήκουν η καταγραφή, παρακολούθηση και στήριξη των μαθητών της συγκεκριμένης κατηγορίας με στόχο την αποτροπή διαρροών, ιδιαίτερα στο πρώτο κρίσιμο διάστημα της φοίτησης, η διαμεσολάβηση ανάμεσα στο σχολείο, την οικογένεια, τους θεσμούς τοπικής και νομαρχιακής αυτοδιοίκησης και τους Περιφερειακούς Υπευθύνους. Οι συνεργάτες αυτοί θα προέρχονται από τον δημόσιο και ιδιωτικό τομέα και θα καλύπτουν τις ειδικότητες που είναι σχετικές με την υλοποίηση του έργου.

Οι παραπάνω συνεργάτες θα υπάγονται στην αρμοδιότητα του Περιφερειακού Υπευθύνου του έργου ο οποίος θα επιβλέπει και θα συντονίζει τις δραστηριότητές τους σε συνεννόηση με τον υπεύθυνο του έργου και τους υπευθύνους υποέργων κατά περίπτωση.

Η πρόσληψη των εν λόγω συνεργατών θα γίνει κατά νομό ως εξής:
-
Περιφέρεια Θεσσαλίας: ν. Λάρισας (3), ν. Μαγνησίας(2), ν. Καρδίτσας (2), ν. Τρικάλων (1)
-
 Περιφέρεια Ηπείρου – Επτανήσων – Αιτωλοκαρνανίας: ν. Άρτας (1), ν. Πρεβέζης (1), ν. Ιωαννίνων (3), ν. Θεσπρωτίας (1), ν. Κερκύρας (3), ν. Κεφαλληνίας (1), ν. Αιτωλοκαρνανίας (6)
-
 Περιφέρεια Πελοποννήσου: ν. Μεσσηνίας (1), ν. Αρκαδίας (1), ν. Αργολίδος (2), ν. Λακωνίας (2), ν. Αχαϊας (4), ν. Ηλείας (6), ν. Κορίνθου (3) 
-
 Περιφέρεια Κρήτης: ν. Χανίων (1), ν. Ηρακλείου (2), ν. Ρεθύμνου (1)
-
 Περιφέρεια Στερεά Ελλάδας: ν. Φθιώτιδος (1), ν. Ευβοίας (2), ν. Βοιωτίας (3), ν. Φωκίδος (2)
-
 Περιφέρεια Αττικής & Αιγαίου: ν. Αττικής (7), ν. Λέσβου (2), ν. Χίου (1), ν. Δωδεκανήσου (1)
-
 Περιφέρεια Μακεδονίας: ν. Θεσσαλονίκης (5), ν. Σερρών (2), ν. Ημαθίας (2), ν. Πιερίας (1)
-
 Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας & Θράκης: ν. Καβάλας (2), ν. Φλώρινας (1), ν. Δράμας (3), ν. Ξάνθης (2), ν. Έβρου (4), ν. Ροδόπης (2).

Απαιτούμενα προσόντα για την πρόσληψη θεωρείται το πτυχίο ΑΕΙ κατά προτίμηση Παιδαγωγικών ή άλλων Τμημάτων που σχετίζονται με το αντικείμενο του έργου (όπως: κοινωνιολογίας, ψυχολογίας, ανθρωπολογίας, κ.λ.π), η αποδεδειγμένη καλή γνώση της Αγγλικής και επιπροσθέτως άλλων ξένων γλωσσών, η αποδεδειγμένη γνώση βασικών προγραμμάτων Η/Υ (Windows, Word, Excel κ.λ.π.), καθώς και σχετική προϋπηρεσία σε ανάλογα προγράμματα ΕΠΕΑΕΚ ή σε υπηρεσίες που σχετίζονται με το αντικείμενο του έργου. Θα προτιμηθούν αποδεδειγμένα άνεργοι υποψήφιοι με εντοπιότητα στους κατά τόπους νομούς. Θα συνεκτιμηθούν επίσης επιπλέον προσόντα ή τίτλοι σπουδών που σχετίζονται με το αντικείμενο του έργου. Οι άρρενες υποψήφιοι θα πρέπει να έχουν εκπληρώσει τις στρατιωτικές τους υποχρεώσεις.

Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να προσκομίσουν ή να αποστείλουν με συστημένη επιστολή στην Επιτροπή Ερευνών του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, Αργοναυτών & Φιλελλήνων, 1ος όροφος, κτήριο 3, 38 221, Βόλος, μέχρι και 31 Μαιου: αίτηση, αναλυτικό Βιογραφικό Σημείωμα, επικυρωμένα πτυχία, βεβαιώσεις προϋπηρεσίας (αν υπάρχουν), βεβαίωση ανεργίας (αν υπάρχει).

Η επιλογή θα γίνει με μοριοδότηση των ανωτέρω προσόντων. Οι δε συνεντεύξεις στις οποίες θα κληθούν οι υποψήφιοι θα γίνουν για τις περιοχές Αττικής, Πελοποννήσου, Νήσων Αιγαίου και Κρήτης στην Αθήνα, για τις περιοχές Θεσσαλίας, Στερεάς Ελλάδας, Ηπείρου και Ιονίων Νήσων στο Βόλο και για τις περιοχές Μακεδονίας και Θράκης στη Θεσσαλονίκη.

Πληροφορίες παρέχονται κάθε εργάσιμη μέρα και ώρα από 12.00 έως 14.00 στο τηλέφωνο 24210-74512 & 74516 (κα. Αναστασία Μανωλή). Η σχετική προκήρυξη είναι αναρτημένη στο site του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας: www.uth.gr.

 

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 Επιστροφή  Κορυφή σελίδας

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η με οποιονδήποτε τρόπο αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου της εφημερίδας, χωρίς την γραπτή άδεια του εκδότη. Κάθε δημόσια αναφορά στο περιεχόμενο της συνεπάγεται και αναφορά του ονόματός της, όπως η δημοσιογραφική δεοντολογία επιτάσσει.

 

 

[Αρχική σελίδα]  [Αγορά Εργασίας]  [Επιχειρηματικότητα]  [Προσλήψεις στο Δημόσιο]  [Εκπαίδευση]  [Σεμινάρια]  [Νομοθεσία]  [Βιβλία]
Διεύθυνση: Λ. Ριανκούρ 73, 11524 Αθήνα, email: info@proslipsis.gr , Τηλ: 6949244434
©  2004-2021  proslipsis.gr, All rights reserved