ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΗΣ PROSLIPSIS.GR
Μάθετε πρώτοι τα νέα ...

  ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
 

 
Βάλτε Αγγελία      Δείτε Αγγελίες      Newsletters       
  Επικοινωνία     
 
 
 
 
 
 
 
 

 
  Θέσεις σε ΕΕ και Διεθνείς Οργανισμούς Επιστροφή    
Διδάσκοντες 407 στη Σχολή Φιλοσοφικής του Πανεπιστημίου Κρήτης (23/5/06)


Ρέθυμνο 23.5.2006, 09:02
Σύμφωνα με τις διατάξεις του 407/80, θα προσληφθούν επιστήμονες για να διδάξουν στο τμήμα Φιλοσοφικών και Κοινωνικών σπουδών της Φιλοσοφικής σχολής του Πανεπιστημίου Κρήτης, με σχέση εργασίας ορισμένου χρόνου.

Τα αντικείμενα που καλούνται οι υποψήφιοι να διδάξουν είναι: Νεώτερη Φιλοσοφία 17ος και 18ος αιώνας, Αρχαία Φιλοσοφία, Αισθητική και Φιλοσοφία της Τέχνης, Ηθική και Βιοηθική, Φιλοσοφία των κοινωνικών επιστημών, Πολιτική φιλοσοφία και φιλοσοφία δικαίου, Διδακτική άσκηση φιλοσοφικών μαθημάτων, Κοινωνιολογική Θεωρία, Σχολική Παιδαγωγική, Κοινωνιολογία της εκπαίδευσης και του κοινωνιολογικού ζητήματος, Κοινωνική ψυχολογία, γνωστική ψυχολογία.

Επίσης, θα προσληφθεί επιστήμονας κάτοχος διδακτορικού διπλώματος στην θέση Μιχελή που χορηγεί το ομώνυμο κοινωφελές ίδρυμα, για να διδάξει το γνωστικό αντικείμενο «αισθητικές θεωρίες».

Οι ενδιαφερόμενοι που έχουν τα νόμιμα προσόντα μπορούν να υποβάλλουν τις αιτήσεις τους στην Γραμματεία του τμήματος Φιλοσοφικών και Κοινωνικών σπουδών, Πανεπιστημιούπολη, 74-100, Ρέθυμνο, μέχρι 9 Ιουνίου 2006. Περισσότερες πληροφορίες στο τηλ.: 28310 77211,15,16.

 

 

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 Επιστροφή  Κορυφή σελίδας

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η με οποιονδήποτε τρόπο αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου της εφημερίδας, χωρίς την γραπτή άδεια του εκδότη. Κάθε δημόσια αναφορά στο περιεχόμενο της συνεπάγεται και αναφορά του ονόματός της, όπως η δημοσιογραφική δεοντολογία επιτάσσει.

 

 

[Αρχική σελίδα]  [Αγορά Εργασίας]  [Επιχειρηματικότητα]  [Προσλήψεις στο Δημόσιο]  [Εκπαίδευση]  [Σεμινάρια]  [Νομοθεσία]  [Βιβλία]
Διεύθυνση: Λ. Ριανκούρ 73, 11524 Αθήνα, email: info@proslipsis.gr , Τηλ: 6949244434
©  2004-2021  proslipsis.gr, All rights reserved