ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΗΣ PROSLIPSIS.GR
Μάθετε πρώτοι τα νέα ...

  ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
 

 
Βάλτε Αγγελία      Δείτε Αγγελίες      Newsletters       
  Επικοινωνία     
 
 
 
 
 
 
 
 

 
  Θέσεις σε ΕΕ και Διεθνείς Οργανισμούς Επιστροφή    
15 στη Σιβιτανίδειο Σχολή Αθηνών (29/5/06)


Αθήνα 29.5.2006, 22:52
Η Σιβιτανίδειος Σχολή Τεχνών και Επαγγελμάτων στα πλαίσια του ΕΠΕΑΚ ΙΙ και για την υλοποίηση του έργου «Καλοκαιρινά σχολεία νεανικής επιχειρηματικότητας Αττικής» θα προσλάβει:

* 9 άτομα για την γραμματειακή και διοικητική υποστήριξη του καλοκαιρινού σχολείου (3 ανά περίοδο θερινού σχολείου). Τα προσόντα των υποψηφίων μπορεί να είναι πτυχίο ΑΕΙ, ΤΕΙ ή Απολυτήριο Λυκείου, γνώσεις γραμματειακής υποστήριξης και αρχειοθέτησης, γνώσεις χειρισμού υπολογιστών και μίας τουλάχιστον ξένης γλώσσας και εμπειρία στην εκπαίδευση.

* 3 άτομα για την τεχνική υποστήριξη του προγράμματός, ( δηλ. ένα άτομο ανά περίοδο θερινού σχολείου). Απαραίτητα προσόντα είναι η κατοχή πτυχίου ΑΕΙ ή ΤΕΙ ή απολυτήριο Λυκείου, επαγγελματική εμπειρία στην ανάπτυξη εφαρμογών Η/Υ στην επεξεργασία εικόνας και στην οργάνωση παρουσιάσεων, καθώς και η εμπειρία στην εκπαίδευση.

* 3 επόπτες για το καλοκαιρινό σχολείο. Δηλαδή ένα για κάθε θερινή περίοδο με πτυχίο ΑΕΙ, διετή τουλάχιστον εμπειρία στην δημόσια δευτεροβάθμια εκπαίδευση, εμπειρία στην οργάνωση και διοίκηση, δυνατότητες επικοινωνίας, προχωρημένες γνώσεις Η/Υ, εμπειρία στην υλοποίηση έργων ΕΠΕΑΚ.

Ο πλήρης φάκελος με τα βιογραφικά και τα δικαιολογητικά των υποψηφίων υποβάλλεται μέχρι 9 Ιουνίου στο Τμήμα Προγραμμάτων Ευρωπαϊκής Ένωσης Εθνικών Φορέων και σύνδεσης με την παραγωγή της Σχολής, Θεσσαλονίκης 151, 17 10 Καλλιθέα. Περισσότερες πληροφορίες παρέχονται στα τηλ.: 210-48 57 675 και 4833783.

 

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 Επιστροφή  Κορυφή σελίδας

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η με οποιονδήποτε τρόπο αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου της εφημερίδας, χωρίς την γραπτή άδεια του εκδότη. Κάθε δημόσια αναφορά στο περιεχόμενο της συνεπάγεται και αναφορά του ονόματός της, όπως η δημοσιογραφική δεοντολογία επιτάσσει.

 

 

[Αρχική σελίδα]  [Αγορά Εργασίας]  [Επιχειρηματικότητα]  [Προσλήψεις στο Δημόσιο]  [Εκπαίδευση]  [Σεμινάρια]  [Νομοθεσία]  [Βιβλία]
Διεύθυνση: Λ. Ριανκούρ 73, 11524 Αθήνα, email: info@proslipsis.gr , Τηλ: 6949244434
©  2004-2021  proslipsis.gr, All rights reserved