ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΗΣ PROSLIPSIS.GR
Μάθετε πρώτοι τα νέα ...

  ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
 

 
Βάλτε Αγγελία      Δείτε Αγγελίες      Newsletters       
  Επικοινωνία     
 
 
 
 
 
 
 
 

 
  Θέσεις σε ΕΕ και Διεθνείς Οργανισμούς Επιστροφή    
Εκπαιδευτικοί ειδικών μαθημάτων στο ΤΕΙ Θεσσαλονίκης (29/5/06)


Θεσσαλονίκη 29.5.2006, 23:46
Με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου θα προσληφθούν για το ακαδημαϊκό έτος 2006 – 07 δυο εκπαιδευτικοί ειδικών μαθημάτων στο ΑΤΕΙ Θεσσαλονίκης.

Συγκεκριμένα, πρόκειται για μία θέση Φυσική αγωγής με εξειδίκευση στα «θαλάσσια σπορ» (μέχρι 16 ώρες την εβδομάδα), και μία θέση φυσικής αγωγής με εξειδίκευση στην «καλαθοσφαίριση» και γνώσεις πάλης (μέχρι 8 ώρες την εβδομάδα) για το παράρτημα Κιλκίς.

Τα δικαιολογητικά τοποθετημένα σε ειδικό πλαστικό φάκελο με έλασμα πρέπει να είναι αριθμημένα και να υποβληθούν μέσα στις επόμενες είκοσι ημέρες ταχυδρομικώς στην εξής διεύθυνση: ΤΕΙ Θεσσαλονίκης, Κέντρο Ξένων Γλωσσών & Φ.Α 57400, Θεσσαλονίκη. Περισσότερες πληροφορίες παρέχονται στα τηλ.: 2310-791198.

 

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 Επιστροφή  Κορυφή σελίδας

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η με οποιονδήποτε τρόπο αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου της εφημερίδας, χωρίς την γραπτή άδεια του εκδότη. Κάθε δημόσια αναφορά στο περιεχόμενο της συνεπάγεται και αναφορά του ονόματός της, όπως η δημοσιογραφική δεοντολογία επιτάσσει.

 

 

[Αρχική σελίδα]  [Αγορά Εργασίας]  [Επιχειρηματικότητα]  [Προσλήψεις στο Δημόσιο]  [Εκπαίδευση]  [Σεμινάρια]  [Νομοθεσία]  [Βιβλία]
Διεύθυνση: Λ. Ριανκούρ 73, 11524 Αθήνα, email: info@proslipsis.gr , Τηλ: 6949244434
©  2004-2021  proslipsis.gr, All rights reserved