ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΗΣ PROSLIPSIS.GR
Μάθετε πρώτοι τα νέα ...

  ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
 

 
Βάλτε Αγγελία      Δείτε Αγγελίες      Newsletters       
  Επικοινωνία     
 
 
 
 
 
 
 
 

 
  Θέσεις σε ΕΕ και Διεθνείς Οργανισμούς Επιστροφή    
2 ερευνητές στο Ινστιτούτο Ιατροβιολογικών Ερευνών (29/5/06)


Αθήνα 29.5.2006, 23:53
Το Ινστιτούτο Ιατροβιολογικών Ερευνών του Ιδρύματος Τεχνολογίας και Έρευνας, που εδρεύει στα Ιωάννινα, θα απασχολήσει 2 ερευνητές στην περιοχή των κυτταρικών και μοριακών μηχανισμών της Αναγεννητικής Ιατρικής ως ακολούθως:

- Μία θέση ερευνητή Γ’ ή Β’ βαθμίδος στο γνωστικό αντικείμενο «Κυτταρική Διαφοροποίηση – Βλαστικά κύτταρα
»
- Μία θέση ερευνητή Γ’ ή Β’ βαθμίδος στο γνωστικό αντικείμενο «Μεταγωγή του σήματος κατά προτίμηση στην αγγειακή αναδιάπλαση
».

Οι υποψήφιοι πρέπει να είναι κάτοχοι διδακτορικού διπλώματος, να έχουν τα ανάλογα προσόντα για τις αντίστοιχες βαθμίδες και να υποβάλλουν τα εξής δικαιολογητικά: αίτηση, βιογραφικό σημείωμα σε πέντε αντίτυπα, επικυρωμένα αντίγραφα τίτλων σπουδών, και συστατικές επιστολές απευθείας από την πηγή στην Διοίκηση του Ινστιτούτου.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλλουν την υποψηφιότητα τους και να ζητήσουν περισσότερες πληροφορίες στην Γραμματεία του ΙΒΕ –ΙΤΕ στην διεύθυνση: Ινστιτούτο Βιοϊατρικών Ερευνών, 45110 Πανεπιστημιούπολη, Ιωάννινα, υπόψη κ. Ι. Μπέμπη, τηλ.: 26510-97817 ως τις 15 Σεπτεμβρίου.

 

 

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 Επιστροφή  Κορυφή σελίδας

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η με οποιονδήποτε τρόπο αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου της εφημερίδας, χωρίς την γραπτή άδεια του εκδότη. Κάθε δημόσια αναφορά στο περιεχόμενο της συνεπάγεται και αναφορά του ονόματός της, όπως η δημοσιογραφική δεοντολογία επιτάσσει.

 

 

[Αρχική σελίδα]  [Αγορά Εργασίας]  [Επιχειρηματικότητα]  [Προσλήψεις στο Δημόσιο]  [Εκπαίδευση]  [Σεμινάρια]  [Νομοθεσία]  [Βιβλία]
Διεύθυνση: Λ. Ριανκούρ 73, 11524 Αθήνα, email: info@proslipsis.gr , Τηλ: 6949244434
©  2004-2021  proslipsis.gr, All rights reserved