ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΗΣ PROSLIPSIS.GR
Μάθετε πρώτοι τα νέα ...

  ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
 

 
Βάλτε Αγγελία      Δείτε Αγγελίες      Newsletters       
  Επικοινωνία     
 
 
 
 
 
 
 
 

 
  Θέσεις σε ΕΕ και Διεθνείς Οργανισμούς Επιστροφή    
Διδάσκοντες του 407 στο Πανεπιστήμιο Μακεδονίας (31/5/06)


Αθήνα 31.5.2006, 11:28
Το Τμήμα Επιστήμης και Τέχνης του Πανεπιστημίου Μακεδονίας Οικονομικών και Κοινωνικών επιστημών Θεσσαλονίκης θα προσλάβει διδάσκοντες σύμφωνα με το 407/80 για το ακαδημαϊκό έτος 2006-07. Οι υποψήφιοι καλούνται να διδάξουν τα εξής γνωστικά αντικείμενα:

Ανάλυση μουσικών έργων ΙΙ μπαρόκ – κλασικισμός, Ανάλυση μουσικών έργων ΙΙΙ Ιμπρεσιονισμός – Ρομαντισμός, Αντίστιξη ΙΙ, Εισαγωγή στην Διδακτική του πιάνου, Εισαγωγή στην εθνομουσικολογία, Εισαγωγή στην θεωρία της τζαζ, Εισαγωγή στην μεθοδολογία της επιστημονικής έρευνας, Ενάριθμό μπάσο, Ηλεκτρονική μουσική, Μουσική με Η/Υ, Μουσική παιδαγωγική Ι – ΙΙ, Μουσική παράσταση Ι – ΙΙ, Μουσική στα ΜΜΕ το θέατρο και τον κινηματογράφο Ι- ΙΙ, Μουσικοκριτική Ι-ΙΙ, Οργάνωση και διοίκηση της μουσικής, Ορθοφωνία Ι-ΙΙ, Ορχηστική, Ορχήστρα, Πιάνο, Σύνολα τζαζ, Φούγκα, Φαγκότο, Κόρνο, Τρομπέτα, Τρομπόνι, Τούμπα, Σαντούρι, Κανονάκι, Νέι, Άσκαυλος, Φλογέρα, Χάλκινα πνευστά.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να κάνουν την αίτηση τους ως τις 15 Ιουνίου στην Γραμματεία του τμήματος Μουσικής Επιστήμης και Τέχνης (Εγνατία 156, 54006 Θεσσαλονίκη) και κατά τις ώρες 11.30 ως 13.00. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθυνθείτε στα τηλ.: 2310-891248 και 891281.

 

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 Επιστροφή  Κορυφή σελίδας

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η με οποιονδήποτε τρόπο αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου της εφημερίδας, χωρίς την γραπτή άδεια του εκδότη. Κάθε δημόσια αναφορά στο περιεχόμενο της συνεπάγεται και αναφορά του ονόματός της, όπως η δημοσιογραφική δεοντολογία επιτάσσει.

 

 

[Αρχική σελίδα]  [Αγορά Εργασίας]  [Επιχειρηματικότητα]  [Προσλήψεις στο Δημόσιο]  [Εκπαίδευση]  [Σεμινάρια]  [Νομοθεσία]  [Βιβλία]
Διεύθυνση: Λ. Ριανκούρ 73, 11524 Αθήνα, email: info@proslipsis.gr , Τηλ: 6949244434
©  2004-2021  proslipsis.gr, All rights reserved