ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΗΣ PROSLIPSIS.GR
Μάθετε πρώτοι τα νέα ...

  ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
 

 
Βάλτε Αγγελία      Δείτε Αγγελίες      Newsletters       
  Επικοινωνία     
 
 
 
 
 
 
 
 

 
  Θέσεις σε ΕΕ και Διεθνείς Οργανισμούς Επιστροφή    
17 στο Ίδρυμα Νεότητας 9 πόλεων (31/5/06)


Αθήνα 31.5.2006, 11:34
Το Εθνικό Ίδρυμα Νεότητας θα υπογράψει συμβάσεις έργου για 17 θέσεις εποπτών σε θερινά σχολεία και πάντα στα πλαίσια του ΕΠΕΑΚ ΙΙ. Οι θέσεις αυτές είναι πλήρους απασχόλησης και η σύμβαση έργου διαρκεί για ένα μήνα από 1 Ιουλίου 2006 έως 1 Αυγούστου.

Οι θέσεις αυτές ανοίκουν στις εστίες: Σουφλίου, Καλαβρύτων, Γρεβενών, Μουζακίου, Αρναίας, Ποριών, Κόνιτσας, Αγ. Θεοδώρων, Καρπενησίου.

Οι επόπτες θα αποτελούν τον σύνδεσμό μαθητών, εκπαιδευτών και εκπαιδευτικού φορέα με την Κεντρική ομάδα έργου κατά την θερινή περίοδο από 1 Ιουλίου έως 15 και από 15 έως 1 Αυγούστου.

Απαραίτητα προσόντα για τους υποψηφίους είναι η κατοχή τίτλου ΑΕΙ, η επαγγελματική εμπειρία, η συμβουλευτική ικανότητα περί σχολικών θεμάτων, άριστη γνώση της ελληνικής γλώσσας, διοικητική και οργανωτική ικανότητα.

Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να υποβάλλουν στην Διεύθυνση Διοικητικού του ΕΙΝ, Τσόχα 36, 1152 1 Αθήνα, 7ος όροφος μέσα στις επόμενες πέντε ημέρες βιογραφικό σημείωμα, τίτλου σπουδών, και βεβαιώσεις εργασιακής εμπειρίας.

 

 

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 Επιστροφή  Κορυφή σελίδας

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η με οποιονδήποτε τρόπο αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου της εφημερίδας, χωρίς την γραπτή άδεια του εκδότη. Κάθε δημόσια αναφορά στο περιεχόμενο της συνεπάγεται και αναφορά του ονόματός της, όπως η δημοσιογραφική δεοντολογία επιτάσσει.

 

 

[Αρχική σελίδα]  [Αγορά Εργασίας]  [Επιχειρηματικότητα]  [Προσλήψεις στο Δημόσιο]  [Εκπαίδευση]  [Σεμινάρια]  [Νομοθεσία]  [Βιβλία]
Διεύθυνση: Λ. Ριανκούρ 73, 11524 Αθήνα, email: info@proslipsis.gr , Τηλ: 6949244434
©  2004-2021  proslipsis.gr, All rights reserved