ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΗΣ PROSLIPSIS.GR
Μάθετε πρώτοι τα νέα ...

  ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
 

 
Βάλτε Αγγελία      Δείτε Αγγελίες      Newsletters       
  Επικοινωνία     
 
 
 
 
 
 
 
 

 
  Θέσεις σε ΕΕ και Διεθνείς Οργανισμούς Επιστροφή    
Αρχαιολόγος στο Κέντρο Βυζαντινών Μνημείων Θεσσαλονίκης (1/6/06)


Αθήνα 1.6.2006, 17:57
Το Ευρωπαϊκό Κέντρο Βυζαντινών και Μεταβυζαντινών μνημείων θα προσλάβει ένα ωρομίσθιο υπάλληλο ΠΕ Αρχαιολόγο με σύμβαση έργου για τις ανάγκες των επιστημονικών προγραμμάτων του.

Οι υποψήφιοι πρέπει να έχουν πτυχίο Ιστορίας Αρχαιολογίας ή ισότιμο αναγνωρισμένο τίτλο από το εξωτερικό, άριστη γνώση δύο ξένων γλωσσών, άριστο χειρισμό Η/Υ, αποδεδειγμένη τριετή τουλάχιστόν προϋπηρεσία σε συναφές αντικείμενο. Η σύμβαση είναι ορισμένου χρόνου.

Τα απαραίτητα δικαιολογητικά και το πλήρες κείμενο της προκήρυξης βρίσκονται στο ΚΕΠ της Αριστοτέλους, Θεσσαλονίκη και στην Γραμματεία του Κέντρου ΕΚΒΜΜ, Λεωφόρος Στρατού 2, 546 22 Θεσσαλονίκη τηλ/fax: 031 - 0853078, e-mail:
ekbmm@otenet.gr.

 

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 Επιστροφή  Κορυφή σελίδας

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η με οποιονδήποτε τρόπο αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου της εφημερίδας, χωρίς την γραπτή άδεια του εκδότη. Κάθε δημόσια αναφορά στο περιεχόμενο της συνεπάγεται και αναφορά του ονόματός της, όπως η δημοσιογραφική δεοντολογία επιτάσσει.

 

 

[Αρχική σελίδα]  [Αγορά Εργασίας]  [Επιχειρηματικότητα]  [Προσλήψεις στο Δημόσιο]  [Εκπαίδευση]  [Σεμινάρια]  [Νομοθεσία]  [Βιβλία]
Διεύθυνση: Λ. Ριανκούρ 73, 11524 Αθήνα, email: info@proslipsis.gr , Τηλ: 6949244434
©  2004-2021  proslipsis.gr, All rights reserved